Zoek
Sluit dit zoekvak.

What’s your problem?| Healing vanuit Eenheidsbewustzijn | Iedere Tweede Maandag avond

Iedere 2de Maandag avond | What's Your Problem
Healing vanuit Eenheidsbewustzijn

De Nieuwe Tijd is een verschuiving van duaal naar eenheidsbewustzijn. In “What’s your problem ? ” gaan we er vanuit dat er geen individuele problemen bestaan, maar dat we collectief trauma en karma individueel ervaren.
Karmische thema’s zijn thema’s die iedereen heeft. Denk aan seksueel misbruik, narcisme, ervaringen van tekort en slachtofferschap. Als jij je trauma en karma oplost, verlicht je hier ook het collectief mee.
Daarbij werken we ook met de kracht van het veld. Eén persoon brengt een persoonlijk probleem in, waar we allemaal op afstemmen. Door deze afstemming wordt de kracht van het veld groter en sterker waardoor de Healingpower wordt vergroot.
Daarna brengen we ons Bewustzijn naar onze oorsprong. Van hieruit krijgen we een nieuw perspectief op onszelf en wat we ervaren. Vanuit het Bronbewustzijn zijn er geen problemen. Door het Bronbewustzijn mee te nemen naar de Ervaring in de lagere chakra’s, verandert onze realiteit. Dit geeft je het gereedschap om alle problemen op te lossen die je tegenkomt.

 
Je kan ook sessies combineren met “Interactief Nieuwe Tijdscollege | Transformatie & Manifestatie” iedere eerste Maandag Avond! 
 

Opkomende Data

What’s Your Problem: Iedere 2de Maandag van de Maand!
Klik op de link om je sessies te boeken. Hoe meer sessies je boekt, hoe goedkoper het wordt! 
 
1 sessie/maand €45
3 maanden €99
6 maanden €162
12 maanden €333

Details

DATUM

Iedere 2de Maandag Avond

TIJD

19:30 - 21:30

Prijs

Vanaf 27€

Lokatie

Online

Wil je een ‘What’s your problem?’ meditatie ervaren? Deze meditatie van 43 minuten is gericht op de healing van lichamelijke gebreken:

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.