What’s your problem?| Healing vanuit Eenheidsbewustzijn | Iedere Tweede Maandag avond

Iedere 2de Maandag avond | What's Your Problem
Healing vanuit Eenheidsbewustzijn

De Nieuwe Tijd is een verschuiving van duaal naar eenheidsbewustzijn. In “What’s your problem ? ” gaan we er vanuit dat er geen individuele problemen bestaan, maar dat we collectief trauma en karma individueel ervaren.
Karmische thema’s zijn thema’s die iedereen heeft. Denk aan seksueel misbruik, narcisme, ervaringen van tekort en slachtofferschap. Als jij je trauma en karma oplost, verlicht je hier ook het collectief mee.
Daarbij werken we ook met de kracht van het veld. Eén persoon brengt een persoonlijk probleem in, waar we allemaal op afstemmen. Door deze afstemming wordt de kracht van het veld groter en sterker waardoor de Healingpower wordt vergroot.
Daarna brengen we ons Bewustzijn naar onze oorsprong. Van hieruit krijgen we een nieuw perspectief op onszelf en wat we ervaren. Vanuit het Bronbewustzijn zijn er geen problemen. Door het Bronbewustzijn mee te nemen naar de Ervaring in de lagere chakra’s, verandert onze realiteit. Dit geeft je het gereedschap om alle problemen op te lossen die je tegenkomt.

Kies hieronder de data die je graag wilt boeken. Hoe meer sessies je boekt, hoe goedkoper het wordt! 
 
1 Sessie: €45  |  5 Sessies: €180  |  10 Sessies: €333  
 
Je kan ook sessies combineren met “Interactief Nieuwe Tijdscollege | Transformatie & Manifestatie” iedere eerste Maandag Avond! 
 
Heb je al je sessies uitgezocht? Klik dan op “view cart” om af te rekenen. 
 

Wil je een ‘What’s your problem?’ meditatie ervaren? Deze meditatie van 43 minuten is gericht op de healing van lichamelijke gebreken:

Opkomende Data

12 December

9 Januari

13 Februari

Details

DATUM

Iedere 2de Maandag Avond

TIJD

20:00 - 22:00

Prijs

Vanaf 33€

Lokatie

Online

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.

Join the revolution

Contact Information

Find Us Here:

Questions?