Search
Close this search box.

Waar ga JIJ heen?

Eén van de voordelen van helderziend zijn is dat je Energie kan lezen, door systemen en sluiers heen kan kijken, tijdlijnen en verbindingen kan volgen en verbanden kan zien waarmee je altijd honderd stappen vooruit loopt op de kudde. Dat laatste blijkt de laatste jaren ineens ook een groot nadeel te zijn, door de grote weerstand die ik soms ervaar, die tegen mijzelf is gericht. Alsof ik een persoon ben die steeds vervelende onzin uitkraamt en negatief zit te doen over hoe de wereld in elkaar zit. Ik heb vrienden en familie die mij heel negatief vinden de laatste jaren. Mij? Echt? Ik heb vrienden en familie die mij heel negatief vinden de laatste jaren. Mij? Echt?
Ik ervaar dat als de omgedraaide wereld. Maar ik snap het wel. Zij zijn verknocht aan hun eigen leventje, trouw aan hun eigen gewoontes, zonder enige behoefte om de samenhang in de buitenwereld te zien zoals ik die waarneem. Ze kijken een beetje nieuws, worden op de hoogte gehouden door kranten en actualiteitenprogramma’s en dat is wel genoeg, want het is allemaal wel heel negatief.
Zij vinden dat je je vooral op positiviteit moet richten, want dan ben je het gelukkigst.
Omdat één persoon toch geen verschil maakt, kan je maar beter het beste ervan maken voor jezelf. Met dat laatste ben ik het natuurlijk eens. Maak er altijd het beste van in je leven. Hang zelf de slingers op. Niemand anders die het voor je doet.
Met dat eerste ben ik het niet eens. Helemaal niet eens zelfs.
De verschuiving van de oude Tijd (duister onbewust) naar de Nieuwe Tijd (Licht Bewust) is ook een verschuiving van duaal- naar Eenheidsbewustzijn.
Zoals het met alles gaat: Je ziet het pas als je het ziet. Je voelt het pas als je het voelt. Pas als je ziet wie je werkelijk bent en voelt hoe verbonden we zijn in Energie, weet je ook dat jij het verschil BENT. Dat jij de enige bent die het verschil kan ZIJN.
In Eenheidsbewustzijn weet je dat jij zelf de wereld bent. Dat het nu paradoxaal genoeg, juist gaat om jouw koers en jouw keuzes en daarmee, de waarde van jouw leven.
Misschien is dat wel de ‘strijd’ tussen het duister (het ja-nee veld) en het Licht (het Ja! Ja! veld), alhoewel het Licht geen strijd hoeft te voeren omdat net zoals de dag de nacht doet vervagen, we in een verlicht tijdperk niet ons best hoeven te doen om Licht te zijn. Dat worden we vanzelf. Het is de trilling van de Aarde waar ons Bewustzijn op meedeint. Omdat de draai van de Tijdscyclus achter ons ligt, bevinden we ons al in de frequenties van het Licht en in Eenheidsbewustzijn, maar de massa denkt nog duaal, is nog tastend in het donker, zit vast in de matrix van het onbewuste en is in het gunstigste geval zoekende om daar uit te komen. De massa is nog niet bezig met de veranderingen die gaan komen. Komend uit het duistere tijdperk zijn we daar als mensheid nog vanuit geprogrammeerd en geconditioneerd.
In de persoonlijke readingen die ik doe, vind ik het bijna schokkend te zien hoe zonder uitzondering iedereen in de jeugd beroofd is van de prachtige heldere vermogens waarmee we allemaal geboren worden. En welke blokkerende invloed dat uiteindelijk heeft op alle gebieden van het leven, zoals eigenwaarde, gezondheid, relaties, werk en geld.
We leren ons van geboorte af aanpassen aan een levensprogramma, gecreëerd door onderwijs, werk, economie, politiek en media en noemen dit onze realiteit, ons leven. Onze talenten en gaven voor altijd opzij gezet, in het gunstigste geval kan je van je hobby nog je werk maken. Dan doe je tenminste nog iets wat je leuk vindt waarmee je een leven lang je geld moet verdienen.
Het is zo normaal om ons dagelijkse leven te vullen met dat wat moet, dat het logisch is dat je je vrijheid koestert, de avonden, de weekendjes en de vakanties. Op Tinder willen de meeste mensen samen bankhangen met Netflix en een glaasje wijn.
De massa wil naast het grote moeten aanpassen, vooral passief zijn en zichzelf afleiden en verdoven, om maar niet te hoeven voelen. Niet Bewust te hoeven zijn.
Toch is het nu de tijd om massaal onze helderziende gaven terug te claimen. Weer terug te krijgen wie en wat we werkelijk zijn. Dat is ons geboorterecht, wat we kunnen inzetten, om niet alleen ons eigen leven te verbeteren maar ook daarmee de Aarde, omdat jouw Bewustzijn, de Nieuwe Aarde is. Als jij gaat vibreren in je originele trilling omdat je je helderziende gaven weer tot je beschikking hebt en van daaruit navigeert, wordt je niet alleen zelf ‘heel’, maar creëren we samen Eén Bewustzijnsveld vanuit nieuwe zuivere Lichtfrequenties, die door ons heen gaan en waar vanuit we verbinden.
Vanuit onze eigen intuïtie zijn er geen grenzen, geen beperkingen en is er geen limiet waar we ons als mens door tegen hoeven te laten houden. Wij zijn Licht en manifesteren en creëren vanuit Licht.
De vraag is dus: Waar ga JIJ heen?

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.