Zoek
Sluit dit zoekvak.

VIP Traject

VIPtraject

Een VIPtraject is een privétraject op maat gemaakt.
In 12 sessies transformeer je volledig onder mijn begeleiding en kan je een andere koers gaan varen, omdat je je wezenlijk anders voelt en aangesloten bent op de Nieuwe Tijd. Vanuit je hart, in Liefde.
In een VIPtraject bepaal je je eigen tempo en leid ik je aan de hand van je eigen agenda en wensen door een diepe transformatie. Door middel van reading en healing pool ik je om van de oude naar de Nieuwe Tijd. 
 
Mijn cliënten zitten vast zit in iets en willen handvatten om het heft in eigen handen te kunnen nemen.
Of ze zijn vernieuwers, avonturiers en bereid tot in de diepte gespiegeld te worden.
Voor alle veranderingsprocessen zijn ze bij mij in juiste handen.
 
“Jij bent hier om het verschil te maken. Ik laat je zien welk verschil.
Daarna begeleid ik je in het te doen.”
VIPS zijn geslaagden in het leven met een grote onvrede in zichzelf, blokkades of conflicten. Succes en/of geld heeft niet geleid tot innerlijk geluk. Er zitten zaken vast en lukt het je niet om gelukkig te zijn. Of het blijkt uit van alles dat het anders moet, dat het oude niet meer werkt, maar je weet niet hoe.
 
In intieme-of zakelijke relaties, op allerlei gebieden kan er iets in de weg zitten. Helemaal in deze tijd vragen diepe conflicten er om op opgelost te worden. Onwetendheid over de Tijd waarin we leven en onbewustheid over de Nieuwe Tijd die we zijn ingegaan, zorgt voor allerlei problemen zonder dat er Bewustzijn zit op waar deze problemen door veroorzaakt worden. 
 
Deze kennis wel te hebben en daar naar gaan leven, simpelweg omdat we nu in de Nieuwe Tijd zijn aangekomen en de oude wereldprogrammering ons niet meer dient, maakt je een pionier op dit gebied en koppelt je succes en je status aan een grote nieuwe integriteit.
 
Ik maak gebruik van sensationele, onconventionele en krachtige healingtechnieken uit de Nieuwe Tijd. Een VIP Traject is Life changing. Niet alleen voor jou. Ook voor mij, met jou als spiegel.

Vul het onderstaand formulier in om een VIPtraject aan te vragen

Ben je klaar om meteen te beginnen? Kies dan hieronder de betaalmethodes: