Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verbinden met je oorspronkelijke natuur

Eén van de grootste transities waar we nu als mensheid doorheen gaan is dat we leren ons weer te verbinden met onze oorspronkelijke natuur.

De schaduw waar we nu als collectief mee geconfronteerd worden, is het tegendeel daarvan. De mensheid wordt misleid uit het gevoel te gaan en in het hoofd te blijven vanuit een totale afgescheidenheid met de Bron en daarmee zichzelf.
Dat is niet nieuw, dat hoort volledig bij het oude, donkere paradigma.

De keuzes die vanuit afgescheidenheid worden gemaakt leiden tot destructie van mens en aarde.
Het is dus belangrijk onze natuur terug te vinden als we onszelf en de aarde niet willen vernietigen.

Dat we gaan beseffen dat het niet mens en natuur is, maar dat we zelf de natuur Zijn.
Mijn weg was Energie Bewustzijn. Als je de anatomie en werking van Energie kent en kunt ervaren, dan navigeer je zuiver op je gevoel. Daar vanuit hoef je niet meer te beargumenteren of met ‘bewijs’ aan te komen, want je innerlijke centrum is diep verankerd in integriteit. Als daarbij je intenties gericht zijn op ‘All and the best for all’, dan verbindt je je met de principes van de nieuwe Tijd en daarmee stroomt de Energie voor het hele veld.

Voor mensen die dit niet begrijpen: We zijn Eén Bewustzijnsveld. Een collectief veld, met een paar miljard individuele ervaringen aan de uiteinden.

Alles en iedereen heeft invloed op elkaar.

Daarom is het belangrijk jouw ‘Energieveld’, dat wat jij in Energie uitstraalt en waar jij voor staat, ofwel dat wat jij inbrengt in het grote collectieve veld, helder is.

Alleen in helderheid kan je zien. In helderheid manifesteer je ook helder.

Helderheid betekent een schoon lichaam door schone voeding & veel in de natuur bewegen, zuivere relaties door transparant te zijn, een schoon huis door acties uit Zelfliefde en heldere intenties voor jezelf en het geheel.
Het is geen toeval dat momenteel de 3D krachten de druk van hun eigen toxiciteit aan het opdrijven zijn. De mensheid weghaalt van ons natuurlijk verlangen ons te ontwikkelen, te spelen en te bloeien. Er is een megagroot collectief krachtveld actief om de mensheid in de 3Dlaag van het Bewustzijnsveld te houden. Dit betekent het einde voor iedereen die daar voor kiest. Eenvoudigweg omdat het einde van 3D voorbij is al sinds 21-12-2020.

Alles wat je vanuit 3D inzet zal in 3D blijven. Dat is de realm van tekort, lijden, slachtofferschap en eenzaamheid.
Er zijn ook positieve krachtvelden actief, waaraan je je kunt verbinden, zodat dat veld groter wordt. Stel je maar voor wat voor verschil het maakt als een steeds groter Lichtveld tegenover een steeds kleiner wordend negatief krachtveld staat.

Er zijn meerdere manieren om je te verbinden aan de Nieuwe Tijd. De grootste schakel die we nu maken, is van de schaduwkant van de mannelijke polariteit, controle naar de Lichtkant van de vrouwelijke polariteit, overgave.
Overgave betekent dat je mee kunt drijven als het oog in de storm. Je dobbert mee op de omstandigheden zonder dat deze jou beïnvloeden. Zo horen ziekte en dood bij het leven en zit aan al het negatieve ook een positieve kant en andersom.
Daarom is yoga zo fijn om te doen. Dat maakt dat je altijd flexibel mee kunt buigen, wat de omstandigheden ook zijn.
De Zodiac geeft net als de standen van de maan belangrijke aanwijzingen wat er gaande is in het menselijk Bewustzijnsveld.

Over een paar weken eindigt er een hele rits planeten in retrograde. Retrograde betekent vertraging, hindering, sabotage etc. Wrijving. Dat betekent dat het beste wat je kunt doen nu is schoon schip maken met alles wat je in de weg zit om vrij te kunnen bewegen. Je zult die vrije ruimte namelijk hard nodig hebben de komende tijd.

Alles wat je niet dient, gaat je uitvergroot in de weg zitten. Alles wat in het belang is for All and the best for All, wordt uitvergroot support. Dat is de kracht van een positief collectief krachtveld.

Waar kies jij voor

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.