Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verandering van Tijd

We bevinden ons niet in een tijd van verandering, maar in verandering van Tijd. Ons ontwikkelingsproces als mensheid nu is als een rijdende trein die het duister heeft verlaten en doordendert richting Licht. Die beweging is niet te stoppen. Over deze transformatie gaat het. In ons allemaal. De transformatie die door ons heen gaat is een ontmanteling van Bewust Zijn die zichzelf een weg naar het Licht baant door het duister heen. Door ons heen als collectief. Als je niet bewust bent wat er aan de hand is en waar wij ons nu bevinden en heen gaan, blijf je onbewust.
Onbewust Zijn betekent vastgekleefd blijven aan negatieve emoties, overtuigingen en conditioneringen, zelfdestructie, afhankelijkheden, tekort en slachtofferschap. 
Onbewust is een mens gehecht aan lijden. 
Onbewust Zijn heeft een groot voordeel, want je hoeft geen verantwoordelijkheid te nemen over jezelf. Alleen maar te volgen. En daar zit nu aan het einde der Tijden de grootste valkuil. Wie volgt, zal sterven. 
Sterven aan het idee dat er iets of iemand nodig is om je te leiden, te beschermen tegen jezelf en jouw levensprogramma te bepalen en controleren.”Het is nou eenmaal zo.” Sterven aan het idee dat anderen beter weten wat goed voor jou is dan jijzelf. Sterven aan verslaafd zijn aan dat wat je de vrijheid ontneemt.
Mensen die geen idee hebben van wat er aan transitie gaande is en in de oude tijd blijven qua perceptie van hoe het leven ooit was en op basis daarvan beslissingen blijven nemen, zullen ziek, ongelukkig en immobiel worden, levend in een minimale omstandigheid, vastgekleefd aan een beeldscherm in een parallelle realiteit, gelovend dat dit het leven is. Het is al gaande.
De mensen die niet willen zien en horen, kunnen niet meer gered worden. Maar de mensen die wel willen omdat Bewust Zijn langzaam ontwaakt in hen, door schade en schande en pijn en verdriet, hebben straks ondersteuning nodig. Hoe verder we gaan in de Tijd, hoe dieper de ene frequentie zal zakken en de andere zal stijgen. Behalve een grotere discrepantie tussen de twee velden, die als een soort tektonische platen steeds verder uit elkaar schuiven, zakt het oude veld steeds dieper naar beneden in trilling waardoor het van daaruit steeds moeilijker wordt het Licht te bereiken. Hoe zwaarder de trilling, hoe donkerder, harder en meer gesloten de energie is en daarmee onbereikbaar en niet toegankelijk.
De “IK BEN LICHT” Reis en de opleiding voor Nieuwe Tijds Coach is een herprogrammering van de oude naar de Nieuwe Tijd. Een ompoling van het hoofd naar het hart. Van tekort naar overvloed. Van slachtofferschap naar in je kracht staan.
Van individualiteit naar verbinding. Van dualiteit naar Eenheidsbewustzijn,
De grote Tijdstransitie van de Aarde brengt met zich mee dat mensen intuïtief wel weten of voelen dat er iets groots gaande is en dat er zoiets is als een Nieuwe Tijd, maar wat het precies inhoudt, weet nog niemand.
Het boek ‘Ik ben Licht. Het Transformatieboek voor in de Transitie”, dat over een paar maanden uitkomt, geeft een sensationeel helder overzicht van de Tijdsscheidslijnen en hoe alle aspecten vanuit de polariteiten waaruit Energie bestaat zijn opgebouwd.

In de “IK BEN LICHT” Reis en de opleiding voor Nieuwe Tijds Coach ga je steeds meer ervaren wie je werkelijk bent en wat je er altijd van weerhouden heeft in je Licht te staan. Daardoor ga je steeds beter zien waar de wereld is en wat er nu aan de hand is. 
Door de Nieuwe Tijd cycli volledig kaart te hebben en te leven vanuit Energie Bewust Zijn ben je met het op avontuur gaan in de “IK BEN LICHT” Reis na een jaar diepgaand getransformeerd.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.