Search
Close this search box.

Transitie

In deze tijd ontkomen we er niet aan onze eigen ‘shit’ op te ruimen. Helderheid en ruimte te creëren voor onszelf en een behoorlijke vitaliteit om flexibel en sterk te zijn. Het wordt nu de periode van de lange adem. We hebben alle kracht en energie nodig om het veld te helpen dragen in de transitie. Juist als je de natuur en de menselijke natuur een warm hart toedraagt, is het belangrijk daar nu een anker in te zijn. Te gaan staan voor wie je bent en waar je voor staat.
Het enige wat we daarvoor hoeven te doen is authentiek te zijn. Niet meelopen met de massa en doen wat zij doen omdat iedereen het zo doet, maar vanuit de hoogste integriteit naar jezelf handelen, omdat dit eenvoudigweg is wat je te doen hebt in het leven. De juiste levenswaarden worden nu getoetst en daarmee verankerd. Jij bent de enige die jouw levenswaarden kunt vertegenwoordigen..
 
Zoals koper gaat glanzen door veel wrijving en de lucht klaart door een flinke wolkbreuk, zo staat nu het menselijk bewustzijnsveld gigantisch onder druk, om na een grote explosie straks terecht te komen waar we moeten zijn. In de verlichte Aarde, de nieuwe Tijd of nieuwe wereld.
Als je ons energieveld bekijkt als één geheel, als een collectief veld, dan is er een gigantische polarisatie aan de gang. Dit is letterlijk waarneembaar en voelbaar. Alsof je gedwongen wordt een kant te kiezen en die te vertegenwoordigen.
Dit heeft te maken met het feit dat we daadwerkelijk zijn gepolariseerd.
 
De kanteling van de aarde, 1x in de 25.920 jaar, is een polarisatie, die nu van vrouwelijk/magnetisch/duister/ negatief/onbewust naar mannelijk/electrisch/licht/positief/bewust is gedraaid.
Voor iedereen die altijd dacht dat we nu een vrouwelijk tijdperk zijn ingegaan: Dat klopt wel maar ook niet. Doordat we vanuit het licht leven, zijn we ons vanuit het licht (mannelijk bewustzijn) bewust van de zwarte kant van de yin yangcirkel (vrouwelijk onbewustzijn), daar waar we ons eerst 25.920 jaar lang in het duister bevonden. Vanuit het duister was het altijd op de tast naar het licht. Nu ZIJN we het licht en ervaren we van daaruit het duister. Dat is een verschil van 180 graden.
Het mannelijke faciliteert het vrouwelijke, als het ware.
We zijn nu compleet als mens. En het aardeveld draait nu met de klok mee, in plaats van tegen de klok in.
 
Wat we te doen hebben als mensheid in deze transitie, is herbepalen. Als we het leven herwaarderen vanuit het bewuste hart, in plaats vanuit het duister waarin we ons altijd bevonden, dan zijn we er al. Vanuit het hart zijn we zuiver, zijn we liefdevol en compassievol, hebben we empathie, zijn we zacht. Dat is wat we allemaal zijn.
Kijk maar als we geboren worden. Zo open en kwetsbaar als we dan zijn zouden we blijven als we niet geprogrammeerd werden door iets anders.
 
Door een beeld en realiteit van onszelf dat ons van onze talenten en mooie gaven berooft, ons laat aanpassen aan een corrupt systeem en ons daarmee waardeloos en nutteloos maakt.
 
Alles wat we aangeleerd krijgen over onszelf en onze realiteit is pure conditionering. Dat betekent dat je ook kunt deconditioneren. Als je dat doet, ben je vrij.
Verlichting is jezelf ontdoen van ballast. Het duister onder ogen kunnen zien. Je eigen duister tot in de diepte kunnen bevatten.
 
Dat is wat nu gaande is. Zodra we dat kunnen als mensheid, zijn we verlicht.
 

Meer weten over het 12 stappen transformatieprogramma?

Boek een gesprek met me en ik vertel je er alles over.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.