Search
Close this search box.

Transformatie & Manifestatie

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Transformatie en manifestatie zijn DE sleutelwoorden van deze tijd.
Iedereen is aan het transformeren, of dit nu Bewust gaat of niet.
Waarvan we altijd dachten wat ‘normaal’ was zal nooit meer terug komen.
Er zal iets wezenlijks anders voor in de plaats komen. Er zullen tijden aan komen die de mensheid door diepe dalen gaat sleuren.

Als jouw leven gebaseerd is op de natuur en je eigen natuur, dan zit je goed.
Dan is jouw hartslag en ademhaling verbonden met die van het universum.
Dan ben je altijd veilig. Dan leef je in Licht, geluk en overvloed.

Als je je bevindt in de matrix en volgens de waarden van het systeem leeft vanuit aanpassing en afhankelijkheid, dan beëindig je je contract.
In de bottleneck waar we doorheen gaan nu is het erop of eronder.
Andere keuzes zijn er niet en zo simpel is het:
Als je niet voor jezelf kiest, jouw zielsverlangen, jouw natuur en jouw toekomst, lever je je eigen natuur in en ga je uiteindelijk dood.

Een lieve vriendin zei laatst:

“Het leven zien als een eigen manifestatie, dat doen de meeste mensen niet. Die denken dat het leven hen overkomt. Het verschil met jou is dat jij àlles in jouw leven ziet als je eigen manifestatie en daarom ook alles zelf kunt manifesteren.”

Daar sloeg ze de spijker mee op z’n kop.

Alles is Energie. Energie richt zich waar jij je op focust. Dus is een situatie altijd het resultaat van dat waar jij je op gericht hebt. Maar omdat de meeste mensen zich niet bewust ergens op richten en er al helemaal geen stappen voor ondernemen, gebeurt er ook niets, behalve dat wat er zich dan onbewust aan het manifesteren is, als gevolg van oude trauma’s, teleurstelling of afwijzing.

Dat is meestal een zich herhalend negatief patroon waar je juist uit wil. En laat zich via de buitenwereld zien. Dat is wat jou allemaal overkomt, keer op keer.
Andere mensen spiegelen voor jou waar je zit. Wat je doet. Wat je denkt.

Als je steeds blijft denken: ‘de ander of iets buiten mij is de oorzaak van mijn lijden’ dan bypass je je eigen gevoel naar iets op de buitenwereld, daar maak je je druk mee en richt je je op en zo ben je permanent afgeleid om niet naar jezelf te hoeven kijken.

Maar daar zit de sleutel. Omdat ik altijd gewend ben geweest om te kijken, als Energy Reader, is voor mij niets toeval. Ik zie verbanden die anderen niet zien.
Ik zie altijd oorzaak en gevolg. En hoe een bepaalde situatie het gevolg is van iets wat zich jarenlang heeft opgebouwd.
Ik zie ook dat tijdlijnen meteen veranderen als er andere keuzes worden gemaakt.

In de nieuwe Tijd waarin we nu leven, is het mogelijk om jezelf te transformeren in de Liefde die je oorspronkelijk bent en het leven te leven waarvoor je als ziel gekomen bent. Sterker gezegd: Als je het nu niet doet, gaat het in dit leven niet meer gebeuren.
Het is nu of nooit.

Onze natuur verlangt er naar om vrij te zijn en te kunnen groeien.
Transformatie en Manifestatie betekenen niets anders dat nu het oude wordt afgebroken om plaats te maken voor het nieuwe. Het nieuwe bepaal jij. BEN jij.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.