Zoek
Sluit dit zoekvak.

Transformatie is geen verandering, maar een herinnering.

Voel jij het ook zo stormen in de atmosfeer, energetisch? Niet alleen buiten, maar ook binnen in ons hoofd leken er af en toe krachten te werk te gaan die er hard tegenaan gingen afgelopen week. We hebben momenteel te maken met deuren die worden dichtgegooid, vernietiging van het oude, radicale beslissingen die worden genomen en het gaat het er momenteel niet zacht aan toe. Dat geeft een extreme wijdte waar we tussen geslingerd worden. Een beetje een ’het is nu erop of eronder’ gevoel.

Dat zie je ook teruggespiegeld in de maatschappij in hoe we er nu voor staan.
Tegelijkertijd is de verankering in de nieuwe Tijd al zo groot aan het worden, dat er ook een enorm Liefdevol draagvlak is.
Als je verankerd bent in je hart sta je stevig en voel je je veilig. 
Astrologisch gezien schijnen we de komende twee weken onverwachte wendingen te krijgen en dat betekent dat we klaar zijn voor echt rigoureuze veranderingen.

 

Transformatie is zo’n veel gebruikt woord, dat veel mensen daar een standaard idee bij hebben. Het meest gangbare idee is dat door een Transformatie je je maximale zelf en je beste leven gaat leven. Zo van: Je bent eerst ongelukkig en arm en na een Transformatie ben je gelukkig en rijk.
Dat is ook vaak zo, maar het is wel een bijeffect. Je beste leven kunnen leven en je maximale potentieel kunnen benutten is het gevolg van een diepgaand Bewustzijnsproces. Dat je met jezelf aangaat.
Voor mij is Transformatie niet een verandering, maar een herinnering.
‘Kunnen herinneren’ is een heel ander proces dan ‘moeten veranderen’.
Je doet dat vanuit een heel andere intentie en met heel ander gereedschap.

Eén van de grootste verschillen met andere spirituele opleidingen en het 12 Stappen Transformatieprogramma, is de koppeling aan de grote transitie van de Aarde.

Wie zijn we, waar zijn we en wat hebben we nu te doen?

In het volledige chakrasysteem zoals ik dat waarneem vanuit Eenheidsbewustzijn ofwel heelheid, zien we een koppeling met het chakra dat tegengepoold is.
We bestaan uit een opwaartse en neerwaartse Energiestroom, met daartussen een structuur van chakra’s, de vortexenergie van onze Ervaring.
De neerwaartse, mannelijke stroom is Bewust, Licht en Gedachten en daarmee individueel, de opwaartse vrouwelijke stroom is Onbewust, Donker en Gevoel en daarmee collectief.
Aan iedere individuele chakra die Bewust ervaren wordt, is een complementaire chakra gekoppeld, die collectief onbewust gevoeld wordt. 
Ons menselijke Ervaring is hierdoor een spanningsveld tussen deze Energiestromen.

 

Bewust worden is het proces terug herinneren wie je werkelijk bent en van daaruit je plaats terugvinden in de samenleving. 
Positioneren wordt nu heel belangrijk.
Er is niets belangrijker dan dat jij jouw plaats vindt in de wereld, ofwel jouw leven, dat jij in je kracht gaat staan, voor jezelf opkomt, voor jezelf gaat staan en jouw koers gaat volgen. Jouw zielsmissie, jouw levenstaak gaat volbrengen. In Liefde en overvloed.

Wat houdt je tegen? Dat is de vraag. 

Alles wat je tegenhoudt is ruis op de lijn, ergens in je systeem. Het gevolg van trauma, conditioneringen en programmeringen.
Het enige wat je hoeft te doen is alles in jou in Liefde aan te kijken, op te vangen en toe te laten. Dat is de grote Transformatie. 
Diep ademen, in de natuur zijn, dansen, zingen, liefhebben, creatief ontwikkelen en genieten. 
Onze grootste zelf kunnen zijn vanuit het lege niets.
Dat is in de basis wie we zijn en waar we naar terug willen.
Voor mij is Transformatie thuiskomen bij jezelf. In de volste herinnering van wie je bent, in volledige toestemming helemaal te mogen zijn wie je bent. Ik gun dat niet alleen iedereen, ik weet ook dat als iedereen in staat zal zijn te kunnen herinneren, de verlichte Aarde een feit zal zijn.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.