Search
Close this search box.

Thuiskomen

Thuiskomen, een gevoel van Eén worden, het op z’n plaats vallen van alles en de overgave aan diepe ontspanning. We komen in deze tijd versneld thuis in onszelf, in allerlei ervaringslagen, zodat we steeds beter afgestemd kunnen ervaren wie we werkelijk zijn. Alle lagen aan conditioneringen die we hebben opgebouwd aan alles wat we dachten te zijn worden uiteindelijk in ons afgepeld. Thuiskomen is een belangrijk thema, omdat als we ons thuis voelen in onszelf, we altijd overal veilig zijn, ons gecentered voelen en onze eigen koers kunnen varen. Thuiskomen is voor iedereen een ander gevoel en aan allerlei aspecten gerelateerd. Je kan een gevoel van thuiskomen hebben in een land, in een stad, bij een partner, of een tribe…Het gevoel van ‘thuis zijn’ is heel wezenlijk, omdat dit de basis is van ons Energiesysteem. In een transitie waar misleiding van de buitenkant probeert te zegevieren zullen we ons steeds sterker op ons eigen Energiesysteem, de zuiverheid van onze binnenkant richten en daar zekerheid en zelfvertrouwen aan ontlenen.
Thuiskomen is een gevoel wat zich door ons hele chakrasysteem laat ervaren.
 
 1. Thuiskomen in je lichaam. Dat je perfect bent zoals je bent. Eén(s) zijn met je lichaam. Eén Zijn met voeding of juist zonder voeding, Eén Zijn met Prana. Ook Eén zijn met een land, je naaktheid, de natuur, of zelfs een sport. Thuis zijn in de fysieke inspanning.
 2. Thuiskomen in je gevoel. Dat je je Eén voelt met en in dat wat je voelt, yin-yang. Je Eén kunnen voelen in je seksualiteit en je creativiteit. Ook Thuiskomen is Eén zijn met muziek, kunst, dans.
 3. Thuiskomen in je huis en je werk. Eén zijn met dat wat je (om je heen) creëert. Ook thuiskomen in je kledingstijl, dat wat jij draagt jou ook uitdraagt.
 4. Thuiskomen in je relaties. Eén met wat, waar en wie je je mee verbindt. Met ‘je familie’
 5. Thuiskomen in je expressie. Eén zijn met jezelf, in hoe je praat, lacht, huilt en communiceert, maskerloos en authentiek.
 6. Thuiskomen in je gedachten en dat wat je ziet, hoort en weet. Eén met je intuïtie en innerlijke intelligentie.
 7. Thuiskomen in je rust en vertrouwen. In dat waar je voor staat, waar je voor gekomen bent. In spiritualiteit. Eén met de interne vrouwelijke en mannelijke Godtrillingen.
 
Tegenover het gevoel van Thuiskomen staat het gevoel van onszelf kwijtraken. Binnen de grote transitie is dat waar we het diepst en meest radicaal door transformeren: door onszelf kwijt te raken worden we gedwongen onszelf weer terug te vinden en daarmee onze eigen weg naar huis.
 
Hoe we deze ‘yin’kant ervaren ervaren, is net zoals de ‘yang’kant, door de ervaringsrealiteiten van de chakra’s.
 
 1. Afgescheiden zijn van het lichaam. Uit je lichaam zijn en raken door farmaceutica, alcohol, roken, toxische stoffen, angst, onveilige omgeving, harde realiteit van beeldschermen, dissociatie
 2. Afgescheiden zijn van het gevoel. Niet kunnen voelen. Afgesloten zijn van je behoeftes. Pijn impulsen willen reguleren, verslaving en afhankelijkheden
 3. Afgescheiden zijn van daadkracht. Niet gefocussed zijn maar jezelf verliezen in expansie (altijd te druk) of contractie (altijd te moe), het ongeheelde ego als onbewust leider en drijfveer, cognitieve discrepantie
 4. Afgescheiden zijn van Zelf Liefde. Van verbinding met Zelf en daardoor met anderen, Liefde als projectie (de ander is verantwoordelijk voor mijn geluk)
 5. Afgescheiden zijn van de ziel en eigen stem en daarmee Zelf Expressie, leven achter een masker, keeping up appearances
 6. Afgescheiden zijn van intuitïe en eigen Blauwdruk (fluïdum) geen Zielsbewustzijn
 7. Afgescheiden zijn van BronBewust Zijn en bestemming
De weg weer terug naar huis vinden we door goed naar onszelf te luisteren, daar de tijd voor te nemen en ook de signalen serieus te nemen.
 
 1. Wat zijn de signalen van je lichaam? Waar heb je pijn of spanning?
 2. Wat zijn je behoeftes? Wat heb jij nu nodig?
 3. Wat zijn je patronen? Welke zitten je dwars en welke helpen je verder?
 4. Kan en mag jij jezelf toestaan het leven in te ademen?
 5. Kan en mag jij jezelf toestaan jezelf volledig uit te spreken?
 6. Kan en mag jij jezelf toestaan voor jezelf te gaan staan?
 7. Kan en mag jij jezelf toestaan jezelf te helen?

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.