Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Great Reset en the Great Awakening gaan tegelijk op. Wat doet dat met ons?

Nu we ons als collectief tegelijkertijd in the Great Reset en in the Great Awakening bevinden, betekent dat, dat dit ook iets met onszelf, als individu doet. Deze dynamieken triggeren ons namelijk negatief aan de ene kant, veroorzaken een contractie met conflicten van oud karma, veroorzaken au, au, au in het lagere chakraveld en zetten ons positief ‘Aan’ in de hogere chakra’s aan de andere kant en veroorzaken een expansie in ons Licht en Creatieveld. Magisch. Dat alles veroorzaakt allerlei verschillende soorten tegenstrijdige bewegingen in ons veld, een turbulentie die iets met ons doet, omdat het ons raakt. Als we geen idee hebben wat er nu in de wereld en daarmee wat er met onszelf aan de hand is en wat er gebeurt, zijn we ping pong ballen, overgeleverd aan de grillen van alle krachten die deze dynamieken veroorzaken. Dan hebben we geen idee van dat wat ons drijft, stuurt, of tegenhoudt.

The Great Reset is een dynamiek komend uit het oude bewustzijnsveld, om vanuit het onbewuste duister macht en controle te kunnen houden over de mensheid.
The Great Reset is een energie die beweegt naar het menselijk Bewustzijn zo klein en laag trillend mogelijk te houden. Daarmee wordt de mensheid op het niveau van overleving gehouden, in een chronisch gevoel van tekort, pijn, angst, hongerigheid, permanent afgeleid, ziek en in afgescheiden staat. Slaafs. Letterlijk als robots, omdat de technologie wordt geïmplementeerd in het lichaam. We waren al een paar generaties geprogrammeerd, maar de programmatuur is vanaf nu technologisch èn centraal bestuurd, wat betekent dat de mens, geladen met ‘ai’ een marionet aan een touwtje komt te hangen qua gevoel, gedachten en gedrag, omdat het bewustzijn -via metaalgeleiding en wifistraling- wordt bestuurd.
The Great Reset gaat uit van de nutteloosheid en zinloosheid van het gros van de mensheid daar deze voor 70% uit kuddedieren bestaat. Mensen die niet nadenken, niet bijdragen, maar wel veel consumeren en kosten. Uiteindelijk zullen al deze mensen verdwijnen en ook niet meer incarneren.
Ik zie al jaren dat binnen korte tijd een derde deel van de mensheid verdwijnt en dat we over 2160 jaar, nog maar met een derde deel van wat we nu hebben overblijven en dat daar ook nooit meer iets bijkomt. In dit Tijdperk.
Dat is het bizarre van the Great Reset, dat ze het goede, natuurlijke en organische representeren, maar dat vanuit de kwaadste intenties doen. Want dat is vanuit evolutionair oogpunt nog het meest tragische van onze geschiedenis. Dat ze nog gelijk hebben ook. Een 70% onbewuste, niet nadenkende, consumerende en aardevernietigende en vervuilende massa draagt ook niet bij aan een mooie wereld. Creëert geen paradijs op Aarde. Terwijl Aarde het paradijs is. En wij mensen hier juist gekomen zijn om hemel op Aarde te leven.
Wat daar gaat the Great Awakening over. Het ontwaken van Bewustzijn in zichzelf via ons als menselijk bewustzijnsveld. Het Nieuwe Tijds Bewustzijnsveld, is een fluide, watergeleidend veld, dat gedragen wordt door de elementen aarde, vuur en lucht.
The Great Awakening is een energie die beweegt naar het menselijk Bewustzijn naar de hoogste trilling ascenderen, wat het maximale potentieel in ons activeert.
We komen op aarde om onze Creatiekracht te ervaren en het genot van de Aarde te beleven, zodat we als ziel ons Licht kunnen zijn. In 25.920 jaar worden we steeds meer zo verhoogd in trilling, dat we met 12 werkende DNAstrengen, 100% hersencapaciteit en de hoogst mogelijke technologie kosmische wezens zijn geworden.
The Great Awakening gaat uit van de Bron in ons, de hooggevoeligheid en de hoogst beschikbare intelligentie die daar bij horen. Herkent ons als de Liefdestrilling van het hoger hart, die we oorspronkelijk zijn, de Herzfrequentie waar we heen gaan in tijd, maar die nu al zo goed voelbaar is. The Great Awakening is de Eenheid, liefde en verbinding die we voelen als we ons samen aan dit pad verbinden. De vonk die overslaat als we elkaars Licht herkennen. Iedereen heeft een eigen pad, een eigen koers, een eigen taal, vorm en bagage. En iedereen draagt een sleutel bij zich.
De sleutel is dat the Great Awakening onze persoonlijke Great Reset is. Want daar gaat nu het proces over in het menselijk Bewustzijnsveld. Dat wat ons Bewustzijn klein wil maken en houden, maakt ons steeds kleiner en nietiger en waardelozer en dat wat vrijheid verlangt wordt steeds groter, Lichter, mooier, belangrijker en grenzelozer.
Daarom is het nu de tijd om te verbinden en te vertrouwen op onszelf. Op dat wat we in ons hebben en dat wat we te doen hebben. Om samen de sleutels bij elkaar te leggen en te gaan co-creëren vanuit het nieuwe. Wij vormen samen het nieuwe weefgetouw van ons bestaan.
Daarom zijn jouw individuele Licht, jouw sleutel, wie jij bent en wat jij doet, van betekenis voor het geheel. Doe je mee?

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.