Thank You!

Your Registration was Succesful

Thank you!

Check your mail

Check your email for the link to the webinar

Getting ready

Make sure you have Zoom installed on your computer before the webinar starts!

Punctuality is king!

Click on the zoom link 5 minutes before the Webinar starts. I will start the webinar strictly at the time indicated, so if you're late, you m ay miss some!

Other Events

Hoe iets gaat is hoe alles gaat.

Eén van de grootste ontdekkingen in mijn levenslange speurtocht naar wat Energie en Bewustzijn is, is dat als we alles tot de essentie terugbrengen, we een fractaal zijn dat opgebouwd is uit fractalen.
Dit betekent simpelweg dat hoe iets gaat, is hoe alles gaat, hoe je iets doet is hoe je alles doet, maar ook: Zo boven zo beneden, zo binnen zo buiten.
Dat is het kenmerk van pure Energie. En zo is alles informatie.

Waar ga JIJ heen?

Eén van de voordelen van helderziend zijn is dat je Energie kan lezen, door systemen en sluiers heen kan kijken, tijdlijnen en verbindingen kan volgen en verbanden kan zien waarmee je altijd honderd stappen vooruit loopt op de kudde. Dat laatste blijkt de laatste jaren ineens ook een groot nadeel te zijn, door de grote weerstand die ik soms ervaar, die tegen mijzelf is gericht. Alsof ik een persoon ben die steeds vervelende onzin uitkraamt en negatief zit te doen over hoe de wereld in elkaar zit.
Ik heb vrienden en familie die mij heel negatief vinden de laatste jaren. Mij? Echt? Ik heb vrienden en familie die mij heel negatief vinden de laatste jaren. Mij? Echt?

Other Webinars

Other Videos