Sound Healing Meditatie

Deze sound healing meditatie is een half uur durende klankenreis langs de chakra’s, waardoor je energie gaat stromen, je blokkades helen en je heelheid wordt geactiveerd.

"Vanochtend vroeg geluisterd en behoorlijk onder de indruk. Vooral de basischakra's met de wat zwaardere geluiden komen echt enorm binnen. Doet me denken aan indianengezang; heel fijn om te horen en te voelen. Ik verheug me op vanavond, als ik in bed lig, ga ik nogmaals luisteren. :-)"
Diana
"Prachtig. Wat een klanken. Het geluid geeft mij stilte in mijzelf. Ik luister hem zeker vaker. Terug naar binnen naar mijzelf. Dat meerdere mensen naar je prachtige helende klanken luisteren. Hoop dat velen gaan beseffen wat voor kracht er in schuilt. Echt uit het diepst van mijn hart, nogmaals dank"
Jenny

PREMIUM CONTENT

Dit een premium content video.

Dat betekent dat je de video kunt zien als je hem gekocht hebt of een code hiervoor hebt. Als je de video koopt ontvang je een link en wordt toegevoegd aan je account onder de ‘mijn account’ pagina.

Heb je deze video al gekocht? Zorg er dan voor dat je bent ingelogd door op ‘mijn account’ te klikken, rechtsboven op de website.

Veel plezier!
Tuffie