Zoek
Sluit dit zoekvak.

POLARISATIE vanuit het perspectief van Energie Bewustzijn.

Het verschil was nog nooit zo groot voelbaar, tussen hoog en laag en links en rechts. Energie-technisch gezien wordt dat veroorzaakt doordat we als aardeveld letterlijk zijn gepolariseerd. Verschoven zijn van de ene pool naar de andere pool. Van het zwarte deel van de yin-yang cirkel naar het witte deel van de yin-yang cirkel. Dat betekent in het menselijk Bewustzijnsveld, een verschuiving van het vrouwelijke naar het mannelijke, van links naar rechts, van het donker naar het Licht.
Fysiek, Emotioneel en mentaal ofwel vanuit de onderste drie chakra’s, voelen we de overgang van het oude naar het nieuwe momenteel als barensweeën. We gaan door een bottleneck heen van verkrampingen, oude ‘verklevingen’ (attachments) loslaten en onaangename gevoelens ervaren.
 
Gevoelens van angst, tekort, gevangenschap, buitensluiting…
Veel karmische thema’s worden nu aangetrild voor heel veel mensen. Ik denk eigenlijk bij iedereen wel.
 
Dit heb je eerder ervaren!
Het hart(chakra) is de filter waardoor we ervaren. Is je hart afgesloten en leef je in je hoofd, afgescheiden, of leef je vanuit je geopende hart in verbinding met al wat is?
 
Als je deze thema’s in jezelf kunt helen (door ze bewust te worden), ga je er razendsnel doorheen, dan ben je blij en vrij omdat je je ongestoord kunt focussen op je eigen Creatie-en manifestatiebubbel. Als deze thema’s niet zijn geheeld in je, krijg je ze uitvergroot ‘in da face’ zodat je ze kan aannemen als een geschenk. Hoe meer ‘3D struggle’ jij ervaart, hoe meer jij jezelf van jouw Creatie-en manifestatiebubbel weghoudt. Dat wie jij bent en helemaal recht op hebt te zijn.
 
Als je het onaangename uit de weg blijft gaan in je leven, zijn reflecties geen cadeau, maar veroorzaken ze veel drama en diep leed. Verwijten naar iets of personen uit de buitenwereld.
De ander of buitenwereld als schuldige voor wat jij nu ervaart.
 
Als je in staat bent om te ontvangen wat er niet klopt, niet deugt en zelfs misschien in en inslecht is in jezelf, ben je ook in staat om de volledige duisternis van de wereldleiders en hun agenda te bevatten. Als je nooit schaduwwerk hebt gedaan (het toelaten van die dingen die je niet prettig vindt in of aan jezelf) dan kan je ook niet de schaduwkant zien van anderen. Dan blijft je Bewustzijn in de duisternis.
 
Na 25.920 jaar duisternis, staat nu alles in het Licht. Vol. Voor de komende 25.920 jaar. Dat is de reden dat we het licht nu kunnen zien, maar ook omarmen. Ervaren. We ZIJN het Licht. En door het Licht te ZIJN, vergroten wij het collectieve Lichtveld, waardoor de duisternis steeds minder vat op ons kan hebben.
 
In het kader van de grote deconditionering, ofwel het loslaten van de misleiding waarin we generaties lang zijn opgevoed, getraind en geprogrammeerd, is het goed om de structuren te gaan doorzien die onze mindset heeft bepaald.
 
De grote verbanden gaan zien en daarmee de duisternis van de agenda die nu wordt uitgerold is pijnlijk. Zo pijnlijk, dat veel mensen er niet aan willen of het kunnen geloven.
 
Toch is het onder ogen zien van die duisternis altijd minder pijnlijk dan in die duisternis blijven. Die keuze mogen we nu maken als mensheid.
 
Wat kies jij?

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.