Zoek
Sluit dit zoekvak.

Podcasts

Al heel lang leidt mooi mens Tuffie Vos een spiritueel leven. Haar leven als ondernemer moest 180 graden om. Juist die wending was voor haar als pionier een nieuwe voedingsbodem. Om de wereld te ontdoen van narcistische systemen.

Ooit werd zijzelf slachtoffer van narcisme, maar nu neemt zij anderen mee op reis om zich te ontdoen van narcistische systemen. Dat doet ze onder andere met haar ‘Ik ben licht-reis’. En met haar inspiratiemails en haar boek dat binnenkort uit gaat komen. Van onbewust naar bewust, van donker naar licht. Bewustzijn is alles, liefde is alles. Liefde is …

Dank je wel lieve Tuffie voor de fijne samenwerking en de mooie podcast die wij samen hebben gemaakt. Diepe bewondering en respect voor jou en ja, je bent een prachtmens.

25 jaar lang was Tuffie Vos de stem van de NS op de stations die de reiziger informeerde over vertragingen en andere voorvallen.

Opgeleid als spiritueel coach ging ze zelf door een diep dal met een scheiding, financiële ellende en een medische martelgang. Ze kwam er weer bovenop onder meer door zich een weg naar materieel welzijn te manifesteren.

Nu begeleidt ze, als ervaringsdeskundige, mensen bij hun spirituele transformatie