Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over de niet toevalligheid van het bestaan: Onze Hoogste trilling. | Deel 1

Het Christus/Magdalena Bewustzijn en de Lemurie- en Atlantistrilling zijn hetzelfde. Wist je dat? Het is in feite de hoogste trilling in onszelf die ‘Aan’ gaat waardoor je je herinnert wie je werkelijk bent. Lemurie en Atlantis zijn de laatste twee cycli van de kalender van 25.920 jaar waarin we ons vanaf nu, het laagste punt in onze menselijke evolutie, in steeds verlichter trillingen bewegen naar de Godenmens. Die twee laatste hoge trillingsvelden ZIJN -niet toevallig- het Christus/Magdalena Veld.

In de oude tijd hebben we over Christus geleerd dat het een persoon was, die geboren in een stal -verwekt zonder conceptie- de zoon van God werd en daarmee healer en manifestor was. Cool wel trouwens. Met één aanraking kon hij iemand genezen en water in wijn veranderen of er zelfs overheen lopen. Maria Magdalena, zijn vriendinnetje, was een hoer. Zijn grootste vriend werd zijn grootste verrader. De bijbel even in het kort, er is natuurlijk nog veel meer informatie. Beetje vreemd verhaal eigenlijk wel. Toch? Wat geloven we hier eigenlijk?
Jezus Christus is een mannelijke persoon buiten ons, de enige zoon van God, dat is trouwens ook een man want dat is de Heilige Vader, het Eeuwige Licht en dan heb je Maria 1, de heilige maagd, de moeder van Christus, zij is zuiver, want zij heeft geen seks en Maria 2, Magdalena, is onzuiver want zij heeft wel seks, daarom is ze een grote hoer.

Nu de beschrijving van Energie zoals we die in de Nieuwe Tijd Ervaren:

Bewustzijn, Wit, Licht, is mannelijk. Misschien zou dit de equivalent van God kunnen zijn.

Overgave, Zwart, Duister, is vrouwelijk. Misschien zou dit de equivalent van de Heilige maagd Maria kunnen zijn.

Samen zijn zij Chakra 9, de 999 Hertzfrequentie en vormen zij Ying-Yang. Het Ying-Yang teken is oorspronkelijk een weergave van God, geeft onze spirituele constitutie weer. Dat wat altijd IS. De trilling die wij altijd blijven, na onze menselijke dood. Onze eeuwige component.

Als Bewustzijn en Overgave samenkomen, ontstaat er een geboorte. De tijdelijke component. De fusie tussen Bewustzijn en Overgave is ons menselijke leven. Wij ZIJN de zoon van God. Allemaal. Christus. Dat zou de equivalent van Jezus kunnen zijn. In vibratie uitgelegd is de Christus/Magdalena trilling 825 Hertz.
Afgedaald in de sferen worden zij 432 Herz in fysieke vorm en vormen zij de frequentie van ons Hoger Hart, onze oorspronkelijke trilling als mens. Ook niet toevallig: het Hoger Hart, is chakra 4,5, precies de helft van chakra 9. Dat betekent De trilling van God Ervaren in een fysieke menselijke vorm.

De geboren mens, de Zoon van God in vlees en bloed met het lichaam als voertuig van gedachten en emoties, bestaat net zoals Bewustzijn en Overgave uit een mannelijk en vrouwelijk component:

Focus, ofwel daadkracht/penetratiekracht, de kwaliteiten die Christus heeft. En:

Chaos, ofwel Creatiestroom, improvisatie/gevoel, de kwaliteiten die Magdalena heeft.
We zijn daarmee in feite een fysieke Ervaring die ontstaat door een samensmelting tussen onze Hoogste Intelligentie en ons diepste gevoel.

Natuurkundig/Energetisch anatomisch bestaan we daarmee als geheel uit:

Eeuwig: M/V
Tijdelijk: MV/VM

WIJ mens, bestaande uit Energie, zijn de Tijdelijke component. Dat wat geboren wordt en sterft. Wij ZIJN zelf de Christus/Magdalena Energie: Als we geboren worden bestaan we uit de Onvoorwaardelijke Liefde en Healing Energie van Christus met Bewustzijn van de Vader en de pure Levenskracht, ook wel Kundalini Energie, de niet discriminerende en ongerichte Magdalena Energie met de Onvoorwaardelijke Overgave van de Moeder.

Onze menselijk Ervaringsspectrum bevindt zich tussen 174 Hertz en lager (hele zieke naar de dood bewegende mensen) en 714 Hertz en hoger (hele spirituele fysiek gezonde en karmisch/trauma vrije naar verlichting bewegende mensen)

Wij Ervaren nu de ‘7’ realiteit. 7 Chakra’s, 7 dagen, 7 muzieknoten, 7 regenboogkleuren. Dat is de Bewustzijnsbandbreedte die hoort bij deze Tijd. De overgang die we nu Ervaren. We komen vanuit de duisternis, 25.920 jaar lang een totale onbewustheid en op dit moment zijn nog steeds meer mensen Niet dan wel zich van Energie of chakra’s Bewust.
Wel bewust bewegen we echter al naar een 9 lagig- Bewustzijn, dat is wat nu beschikbaar is, ons IK BEN LICHT Veld, de IAM Ervaring. Vandaar uit eindigen we in 25.920 jaar uiteindelijk in een 13 Dimensionaal Bewustzijn. De meest totale Godsbeleving die evolutionair in een menselijk Lichaam te ervaren is. De ontwikkeling van onze DNA strengen loopt daarmee synchroon.

In 12 cycli van 2160 jaar, krijgen we iedere cyclus een actief DNA-streng erbij en verhoogt de Aarde zichzelf en wij daarmee als mensheid zich in trilling. Het Aardeveld is aan het menselijk Bewustzijnsveld gekoppeld zoals de hartslag aan de ademhaling. Zo krijgen we tegelijkertijd een steeds grotere kosmische connectie alswel dat we steeds meer Bewustzijn op het Aardse krijgen. We leven niet op Aarde, we ZIJN uiteindelijk de Aarde.

Het is niet toevallig dat er aanvallen zijn op ons Bewustzijn, door deze in trilling te verlagen en te blokkeren en aanvallen op ons DNA, door deze in onszelf en in onze voeding te manipuleren.
De kanteling van de Tijd, zowel de val van Atlantis als de draai die we nu maken gaat over een radicale verandering van Bewustzijn die wordt veroorzaakt door het spelen van God door de mensheid. In Atlantis zijn het de vrouwelijke krachten die de Aarde laten exploderen, nu zijn het de mannelijke krachten die de mensheid laten imploderen.

Foto credits: Azür meditations

Uit IK BEN LICHT Werkboek, kwartaal 1. WIE BEN IK?

Volgende week Deel 2: Over de Niet toevalligheid van het bestaan: Onze laagste trilling.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.