Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Nieuwtijds Coaching Opleiding

De Nieuwtijds Coaching Opleiding | Duur: 2 jaar
Startdatum: zaterdag 2 en maandag 4 september
Nieuwe Tijds Coachings opleiding is voor coaches, therapeuten en healers met een gedegen vooropleiding en ervaring in een eigen opgebouwd vakgebied, of IK BEN LICHT Reizigers die het jaar voltooid hebben en coachbekwaam zijn vanwege een uniek specifieke achtergrond.
Nieuwe Tijds Coaching is nieuw. Hoe ervaren je ook bent als coach of therapeut, nog niemand faciliteert vanuit het IK BEN LICHT veld van de Nieuwe Tijd. Dat is het vierpolig Bewustzijn (Eenheid) en het dubbelgepolariseerde chakrasysteem. Daarom volg je als coach eerst voor jezelf de IK BEN LICHT Reis. Dit geeft je de gelegenheid een jaar lang al je eigen karmische processen en zielsverlangens uit te werken vanuit het IK BEN LICHT Veld en in jezelf EnergieBewustzijn te ontwikkelen, voordat je met deelnemers aan de slag gaat. 
 
In het tweede jaar krijg je coach- en docent gerelateerde opdrachten, leid je sessies en loop je stage in de coachingssessies.
 
 

In het derde jaar kan je als je dat wil, bij ons aan de slag als NieuweTijds coach voor de IK BEN LICHT Reizigers.  
IK BEN LICHT Reizigers krijgen 12 uur privé coaching en als ze willen, kunnen ze meer uren boeken en alle coaches ook voor hun specifieke therapievorm als extra ondersteuning voor het proces. Ons team van Nieuwe Tijds Coaches bestrijkt een heel groot spectrum: Energie reading en healing, sjamanisme, levenstherapie, creatieve therapie, opruimtherapie, voedingsleer, holistische geneeskunde etc.

Wat is Nieuwe Tijds Coaching?

n deze transitietijd van de oude Tijd, een drie dimensionale (3D)wereld, naar een Nieuwe Tijd, een dertien dimensionaal (13D) Bewustzijn, lopen veel mensen vast, zonder te weten waardoor of waarop ze vastlopen. Nog weinig mensen zijn zich Bewust van the Great Awakening die nu gaande is.
Vooral in deze Tijd is de buitenwereld een belangrijke factor waardoor veel mensen zich niet goed voelen, zwaar belast zijn en zelfs ziek worden en burn out.
Een Nieuwe Tijds coach heeft het gereedschap om iedereen om te polen naar de Nieuwe Tijd. Dat betekent dat je mensen verbindt met hun potentieel en creatiekracht en in staat bent het belastende karma te detecteren wat iemand tegenhoudt volledig zichzelf te kunnen zijn. 
Een Nieuwe Tijds Coach zet het elektromagnetisch veld in mensen “Aan’ vanuit een eigen verbinding met Aarde en Kosmos. Door te weten hoe het dubbelgepolariseerde chakrasysteem werkt en dit zo te kunnen lezen, kan een Nieuwe Tijdscoach feilloos duiden waar zich storingen in het Energiesysteem bevinden en deze herleiden naar de oorsprong.
Door mensen hun potentieel te spiegelende daarmee het juiste perspectief te geven van zichzelf en ze van daaruit te kunnen laten verbinden met hun Creatiestroom en vuurkracht vanuit de Liefde die ze zijn, gaan ze ‘aan’ en zijn ze in staat om hun schaduwstukken onder ogen te zien en hun karma te helen.
 
Meer weten over Nieuwe Tijds Coaching? Lees deze blog!

Wat ben je na twee jaar?

  • Een gecertificeerde Nieuwe TijdsCoach, zelfstandig werkend 
  • En/of gekoppeld aan de IK BEN LICHT Reis
    • 12 lange sessies van 2 uur of 24 korte sessies van 1 uur 
    • Per deelnemer verdien je €1200 per coachingsjaartraject
    • 24 % commissie op aanbrengen nieuwe IK BEN LICHTReizigers en Nieuwe Tijds Coaches

INSCHRIJVEN

Hoe schrijf je je in? Je doet twee dingen:

Via de mail sturen wij jou een Zoomlink voor een intake en een informatiegesprek van een half uur.
Bij wederzijds enthousiasme schrijf je je hieronder in: 

Prijs: €5400, verdeeld over twee jaar:

Jaar 1:  IK BEN LICHT Reis 

Jaar 2:  NIEUWETIJDSCOACHINGSTRAJECT 

Startdatum: zaterdag 2 en maandag 4 september

JAARTRAJECT EARLY BIRD AANBIEDING!

Als je je voor 18 juli’23 inschrijft krijg je 10% korting op jouw jaartraject!

Startdatum: zaterdag 2 en maandag 4 september

Early bird is 10% korting op de inschrijving van €3600 of €2700

Duokorting! Zijn jullie met twee? Bv een stel, twee vriendinnen of zusjes?
Als jullie tegelijkertijd inschrijven betalen jullie samen maar 1,5 keer de inschrijving. (Early bird niet van toepassing) 
 
3600 + €1800 = €5400 :2 = €2700 p.p
€2700 + €1350 = €4050 :2 = €2025 p.p

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.