Mini Transformatie

Vaste aanbieding, mini transformatie !

 

Omdat een intensief transformatietraject van een jaar best een commitment is, kunnen we ons voorstellen dat je de IK BEN LICHT Reis eerst zou willen uitproberen. Dat kan!
In de maand voordat er een nieuwe groep start, kan je drie weken proefdraaien.
Drie maandagavonden draai je mee in de IK BEN LICHTReis, je doet vier dagen per week ‘s morgens live mee met de Sacred Yoga Meditation of doet deze in je eigen tijd en je krijgt het E-book ‘Mijn jeugd, mijn leven’ van Tuffie, ter inspiratie voor je eigen biografie. Deze drie weken zullen al een diepgaand effect van transformatie op je hebben.
 
Kosten: € 240. Dit bedrag krijg je terug als je besluit je in te schrijven voor het hele jaar! Als je besluit door te gaan, ga je meteen door met de 4e maandag, de processgroup en ben je begonnen met je Reis.

Kwartaal 1: WIE BEN IK?

CHAKRA 1: Lichaam, bestaansrecht en basisveiligheid

Healing: De moeder en de heilige moeder, de vader en de heilige vader in onszelf activeren en van daaruit ons innerlijke kind een nieuwe bedding geven.

Ompoling naar Nieuwe Tijd: Van afhankelijkheid van voedsel en medicijnen naar een leven vanuit zelfgenezend vermogen zonder voedsel. Van vulling en voeding naar vibratie: Pranic living.

Kwartaal 2: WAT HEB IK NODIG?

CHAKRA 2: Levensstroom: Emoties, creativiteit en seksualiteit

Healing: Onszelf vervullen met onszelf. Dansen, muziek maken, creativiteit ontwikkelen, met heerlijke gezond eten bezig zijn, intieme relaties hebben.

Ompoling naar de Nieuwe Tijd: Van porno en voortplanting naar tantra: Seksualiteit als levenskracht, leven vanuit de transparantie van radicale eerlijkheid.

Kwartaal 3: WAT DOE IK?

CHAKRA 3: Identiteit, werk, geld

Healing: Bewustwording van patronen in eigen gedrag en gevoelens, stappen ondernemen, zelfdiscipline en focus blijven houden. Wat is mijn DRIVE.

Ompoling naar de Nieuwe Tijd: Van ego en programmering naar ‘Call for Action’ het volgen van de roep van de ziel. Vanuit oordeelloosheid en Eenheidsbewustzijn

Kwartaal 4: WAT BETEKEN IK

CHAKRA 4: Liefde en verbinding

Healing: Nieuwe gewoontes van Zelfliefde en Zelfwaardering. Goed voor jezelf zorgen. Bewust dingen doen en blijven doen waar je een goed gevoel van krijgt over jezelf. Zoals je rotzooi opruimen, Sacred Yoga doen, smoothies drinken, in je creatieve gaven investeren en jezelf centraal stellen in jouw levensplan.

Ompoling naar de Nieuwe Tijd: Van mens die Liefde ervaart naar Liefde zijn als mens. Van persoonlijke liefde naar onvoorwaardelijke Liefde voor het Zelf. 

Want dat is het AL.

Je krijgt in de mini-transformatie:

  1. 1e maandag van de maand: Nieuwe Tijdscollege  (wie zijn we en waar zijn we) 
  2. 2e maandag van de maand: What’s your problem? (healing vanuit de Nieuwe Tijd)
  3. 3e maandag van de maand: Energie Bewustzijn (les in energiewaarneming)
  4. 12 x Sacred Yoga Meditation: Practice in Self Love, Selfcare & manifestatie)
 
Startdata minitransformatie:
 
28 November  ’22
6 Februari ’23
8 Mei ’23