Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inwijding in de Nieuwe Tijd

Nu het 12 Stappen Transformatie programma voor de 3e x in 6 jaar door me heen aan het gaan is, ervaar ik weer heel Bewust wat Energie is en doet. Ervaar ik weer dat ik Energie ben.

Omdat Transformatie puur een Energetisch proces is, is het lastig te omschrijven wat dat inhoudt. Ook is het niet voor iedereen duidelijk dat ons ontwakingsproces onlosmakelijk aan de transitie van de Aarde is gekoppeld. Het is een collectief proces. Gebaseerd op een gezamenlijke trilling. Het is geen persoonlijke ontwikkeling. Alhoewel dat op spectaculaire wijze wel het gevolg is.

Alles gaat open en ontwaakt.

Het programma brengt Healing en Bewustwording als een herinnering vanuit de Nieuwe Tijd.

Eigenlijk is het programma daarom meer een opleiding in Healing en Reading.
Alleen de tijd is zo veranderd. De woorden opleiding en Reading kloppen al lang niet meer.

Reading= Bewust zijn

Het woord ‘reading’ klopt niet meer, want dat is een oude wereldterm.
Oude Tijd= IK EN JIJ

Nieuwe Tijd= IK BEN JIJ
In Eenheidsbewustzijn is er geen ander en valt er ook niets te lezen bij een ander. Waarnemen is gelijk aan zelf doorleven. Zelf processen. 

Met andere woorden: Je kunt alleen maar dat waarnemen wat je zelf (her)kent. Als je niet alle menselijkheden in jezelf hebt waargenomen, hebt herkend en erkend, dan worden deze blinde vlekken op een ander of op de buitenwereld geprojecteerd, omdat je deze niet kan herkennen bij jezelf.
Het is dus meer Energie Bewust Zijn, zowel in jezelf als daarbuiten, dan dat je ‘iemand’, een externe persoon- die er dus niet kan zijn in Eenheidsbewustzijn- als extern object ‘leest’.

Iemand zonder ‘attachments’ ziet de buitenwereld als een spiegel voor het eigen Bewustzijn. Attachments zijn de limiterende overtuigingen en komen voort uit het pijnvermijdend gedrag dat iedereen heeft. Onze attachments kleuren onze realiteit in. 

Trillen ons pijnlichaam aan.
Onze attachments zorgen ervoor dat we een negatieve ervaring ervaren. Dat wordt niet veroorzaakt door de situatie waar we in zitten of een ander persoon. Alhoewel we dat wel denken, in een IK EN JIJ realiteit.
Als het goed voelt, gaat het over mij, als het niet goed voelt, dan gaat het over jou. Dat is onze menselijke natuur.
In de IK BEN JIJ realiteit gaat alles wat we zien bij een ander over onszelf. Daarom is het belangrijk dat we Bewust zijn van hoe we reageren en waarop en dat wat we zien bij een ander nooit over de ander gaat maar altijd een aspect in onszelf aanraakt.

Opleiding= afleiding

Het woord opleiding klopt ook al lang niet meer. Er valt niets op te leiden. 

Opleiden is afleiden. Alles wat niet over jou gaat, niet verbonden is met jouw Bron of aan jouw Bron en jouw ziel, is niet van jou en dus niet echt. Ruis op de lijn.
Er valt alleen maar te her-inneren. Door de nieuwe trilling van de Aarde, die nu Schumann Resonantie wordt genoemd, worden onze chakra’s, die aan het einde der tijden allemaal verlaagd/verdicht  waren in trilling, nu allemaal opengetrild. 

De komende 25.920 jaar zal in 12 cycli de Aarde in trilling verhogen.
In het menselijk Bewustzijnsveld verhoogt dan iedere keer een chakra mee in trilling.
Je zou deze tijd, deze eerste cyclus van 2160 jaar die we zijn ingegaan, muzikaal gezien de toonsoort C kunnen noemen. We kwamen uit 11 verlaagde en verdichte chakra’s, na een cyclus van 12 verlagingen. Dat betekent afgesloten en onbewust van die Energie.

Nu gaat alles open en komt alles boven tafel. We worden Bewust. Wakker.

Hierdoor zijn wij in staat de allerhoogste wijsheid die we in ons hebben, in pacht te nemen. Kunnen we onze eigen herinneringen uit de toekomst aantrillen.

Inwijding in de nieuwe Tijd

Wat het programma eigenlijk doet is dat jouw EnergieLichaam wordt aangetrild, wat eigenlijk een yin yang bol is die zichzelf in balans houdt tussen negatief, magnetisch trekkende vrouwelijke (schaduw) en positief duwende elektrisch mannelijke (Licht) polariteiten.

Dat betekent dat:

 1. Positief: Je ervaart wie jij bent en hoe groot jouw waarde en grootsheid is,
  Negatief: Maar ook waar je jezelf uit je grootsheid houdt en waardeloos maakt. 
 2. Positief: Je ervaart hoe magisch intens jouw levens- en Creatiekracht is,
  Negatief: Maar ook hoe en waarom je je levens- en Creatiekracht afknijpt en op de automatische piloot of oppervlakkig leeft.
 3. Positief: Je ervaart hoe groot jouw vuurkracht/actie- en daarmee manifestatievermogen is maar ook
  Negatief: Waarom en hoe je jezelf passief en on hold houdt door onbewuste angst voor jouw onbewuste vernietigingskracht.
 4. Positief: Je ervaart hoe groot en immens intens jouw onvoorwaardelijke Liefde is.
  Negatief: Maar ook hoe je jezelf en anderen liefdeloos veroordeelt en klein maakt en nooit goed genoeg bent of het goed genoeg doet.
 5. Positief: Je ervaart hoe groots en belangrijk jouw zielsverlangen is en
  Negatief: Tegelijkertijd blijf je je aanpassen aan de matrix uit angst voor…één van de thema’s uit de voorgaande chakra’s.
 6. Positief: Je ervaart dat je als ziel een levensmissie hebt die van grote importantie is waarmee je je plaats in het universum inneemt met al jouw gaven die Energie laat stromen en Licht brengen,
  Negatief: Terwijl je ontdekt dat je altijd anderen voorop stelt en belangrijker maakt dan jouzelf.

Door het voortdurend Bewust worden door te Ervaren wat er aan beide zijden van ons YinYang ofwel elektrisch magnetisch veld wordt aangetrild, worden we voorbereid op de Nieuwe Tijd. Leren we terug wie we werkelijk zijn.
Deze grote transitie komt maar 1x in de 25.920 jaar voor.  (De andere kant van de kanteling, van Licht naar donker, is Atlantis)  

Waar we nu doorheen gaan is een grote deconditionering van het 3D veld, een collectief Bewustzijnsrealiteit van lichaam, emoties en ego, naar een nieuwe realiteit die 13 Dimensionaal is, wat door de spirituele gemeenschap ‘5D’ wordt genoemd, maar wat eigenlijk een multidimensionaal Bewustzijn is, omdat we vanuit de Bron kunnen Ervaren en waarnemen en daarmee alle dimensies die er zijn kunnen omvatten.

Hierdoor worden we weer de kosmische wezens die we altijd waren.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.