IK BEN LICHT Reis: Jaartraject

Vanaf Maandag 5 September | Schrijf je nu in!!
IK BEN LICHT Reis: Jaartraject

Wat is de IK BEN LICHT Reis ?

De IK BEN LICHT Reis is een traject van een jaar waar je door middel van diepgaand zelfonderzoek en het intentioneel vanuit je Lichtpotentieel leren leven, een kwantumsprong maakt naar verlichting.
Je committeren aan de IK BEN LICHT Reis betekent een jaar lang healing, verbinding, eenheid ervaren, zielsfocus, steeds meer bewust worden en op avontuur gaan in jezelf, waardoor je na het jaar diepgaand getransformeerd bent en aangesloten bent op de Energie van de Nieuwe Tijd, als creator en manifestator van jouw leven.

Iedere maand heb je een persoonlijke coachingssessie en laat je je licht schijnen op dat wat voor jou belangrijk is. In een individuele coachingssessie word je gespiegeld en krijg je klankbord. We zien jou in je Licht en je potentieel en leren je aanwezig te zijn met wat er is en hoe je veiligheid voor het voelen van schaduwstukken voor jezelf creëert.

De IK BEN LICHT Reis laat een Licht schijnen op de thematiek in alle chakra’s vanuit alle Bewustzijnsniveaus. Die chakra’s worden stap voor stap in trilling opengezet en zo komt alle thematiek boven die karmisch vast zit in jouw systeem. Voorheen heette de IK BEN LICHT reis dan ook het 12 Stappen Transformatieprogramma.
Behalve als je er geen energie in steekt of teveel weerstand hebt en in afweer bent is transformatie verzekerd als je alle stappen volgt. Dit komt omdat je je hele energiesysteem doorgaat. De brieven openen je bewustzijn in die mate waarin jij klaar bent om te ontvangen. Note: Soms kan dat heel hard gaan!

Iedere maandag komen we samen via Zoom. De avonden worden geleid door Tuffie en Karlijn.

 *maandag 1 Nieuwetijds College
Het Nieuwe Tijds College geeft kennis en informatie over de overgang van de oude naar de Nieuwe Tijd, het verlichte tijdperk, het Nieuwe Chakrasysteem, de 13 dimensies en alles wat nodig is te weten om de overgang te maken van 3Dmens dat onbewust leeft vanuit conditioneringen en controle, naar 13D mens, een kosmisch/aards wezen, dat leeft vanuit het Bewustzijn en de energie van de ziel.

*maandag 2 What’s your problem?
 
What’s your problem? Is een een healingvorm vanuit Eenheidsbewustzijn en een activatie van ons zelfgenezend vermogen. Door onszelf te healen transformeren we het collectieve veld, door in te pluggen op het healing veld transformeren we het collectief.
Iedere maand een diepe healing doen verandert je leven significant en geeft je gereedschap waarmee je de rest van je leven in staat bent jezelf te healen.
 *maandag 3 Energie Bewustzijn
 
Energie Bewustzijn is één van de grootste gereedschappen die we hebben in healing en transformatie, Door onze helderziende skills weer terug te claimen en te activeren, krijgen we een veel groter perspectief van ons eigen leven te zien en dat van anderen en komen we terug in onze oorspronkelijke kracht.
 
*maandag 4 Process Group
 
Process Group is de gelegenheid om gehoord, gezien en begrepen te worden en waar weerstanden en schaduwstukken uitgenodigd en omarmd worden. Waar loop jij tegenaan binnen je transformatie? Wat zijn jouw struggles? Jouw thema’s?
 
*maandag 5 Intervisie/Coach training
In intervisie bespreek je de Food for Thought vragen met elkaar uit de Reflectie & Food for thought brieven en de thema’s die boven komen tijdens de reis.
In de coach training, de avond voor coaches, hebben we supervisie over de thema’s die zich aandienen.
Sacred Yoga Meditation is geen echte yoga, maar een op verschillende yogavormen gebaseerde ‘zielsalignment’. Door iedere ochtend bewust te ademen, je intentie te zetten en vanuit je Licht je hele energiesysteem door te gaan, verandert binnen no-time je leven in sparkle. Het lijkt van te voren een hele opgave qua discipline, maar in de praktijk komt het er op neer dat als je één week Sacred Yoga meditation doet, je het daarna meteen mist als je het niet doet.
Een uitdaging met jezelf aan gaan, wat inhoudt dat je actief in beweging komt vanuit een heldere intentie, verandert je leven direct en significant.
Ieder kwartaal doen we een challenge van een maand, wat betekent dat je jezelf doelen stelt en deze iedere dag voor jezelf doet.
 
Kwartaal
 
 1. Voeding: Een maand lang geen processed food, vlees, suiker, zuivel en tarwe
 2. Sacred Yoga Meditation: Een maand lang 5x per week SYM
 3. Jouw Creatieve Talent: Een maand lang minimaal een uur per dag investeren in jezelf
 4. Microdosing/Meditatie: Een maand lang openen van rechter hersenhelft
Mijn jeugd, mijn leven
Jouw persoonlijke project is het schrijven van jouw levensverhaal, zodat je overzicht krijgt, verbanden ziet en een duidelijk beeld van waarom jij bent zoals je geworden bent. Pas dan ben je in staat om je verhaal -en daarmee je overlevingsstrategieën-los te laten.

Ik ben Licht
Het boek dat Tuffie heeft geschreven geeft een revolutionair beeld van wie wij zijn als mensheid en beschrijft een duidelijke structuur van het verlichte Tijdperk dat wij zijn ingegaan.
 • Een persoonlijke levensveranderende uitdaging
 • Een reis door alle chakra’s op 3 bewustzijnsniveaus
 • Bewustwording en healing van trauma en karma
 • Het schrijven en loslaten van jouw persoonlijke verhaal
 • Een uitnodiging om de hoogste vibratie in jezelf te leven
 • Een switch van de oude tijd naar de Nieuwe Tijd
 • Een switch van duaal naar Eenheidsbewustzijn
 • Bevrijding van je ziel en afstemming op je zielsverlangen
 • AAN gaan vanuit je eigen Licht

Groepskorting

Omdat we graag groepen stimuleren om gezamenlijk mee te doen vanwege de versterkende kracht van energie en verbinding, hebben we een grote groepskorting.
Het is overigens ook zo dat iedereen die een IK BEN LICHT Reiziger of Coach voor ons aanbrengt, een factuur mag sturen van 10%.

 

De Speciale Prijs knop is alleen van belang als je een speciale prijs hebt afgesproken. 

Start groep 1, 5 september’22
Start groep 2, 28 november ’22
Start groep 3, 6 maart ’23
Start groep 4, 29 mei ’23
 
Vakantieperiode: 
25 december en 1 januari ’22
17, 24, 31 juli en 7 augustus ‘23

MINI TRANSFORMATIE

Vaste aanbieding, mini transformatie !

Omdat een intensief transformatietraject van een jaar best een commitment is, kunnen we ons voorstellen dat je de IK BEN LICHT Reis eerst zou willen uitproberen. Dat kan!
In de maand dat er een nieuwe groep start, kan je drie weken proefdraaien.

Drie maandagavonden draai je mee in de IK BEN LICHTReis, je doet vier dagen per week ‘s morgens live mee met de Sacred Yoga Meditation of doet deze in je eigen tijd en je krijgt het E-book ‘Mijn jeugd, mijn leven’ van Tuffie, ter inspiratie voor je eigen biografie. Deze drie weken zullen al een diepgaand effect van transformatie op je hebben.

Kosten: € 240. Dit bedrag krijg je terug als je besluit je in te schrijven voor het hele jaar! Als je besluit door te gaan, ga je meteen door met de 4e maandag, de processgroup en ben je begonnen met je Reis.

Je krijgt in de mini-transformatie:

1.
1e maandag van de maand: Nieuwe Tijdscollege (wie zijn we en waar zijn we)
2e maandag van de maand: What’s your problem? (healing vanuit de Nieuwe Tijd)
3e maandag van de maand: Energie Bewustzijn (les in energiewaarneming)

2.
12 x Sacred Yoga Meditation: Practice in Self Love, Selfcare & manifestatie)

3.
E-book ‘Mijn jeugd, mijn leven’

LET OP! Ivm vakantie en het starten van een nieuwe groep op 5 september is de planning van augustus iets anders:

15 augustus: Nieuwe Tijdscollege
22 augustus: What’s your problem?
29 augustus: Energie Bewustzijn

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.