Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het grote ontwaken

Het grote ontwaken | Blog door Tuffie

Het grote collectieve ontwaken is vergelijkbaar met het wakker worden in de vroege dageraad. Er zijn mensen die, gewekt door het ochtendgloren hun ogen open doen en meteen fris aan de dag beginnen en er zijn mensen die nog even hun ogen dichtdoen en zich nog even lekker omdraaien. Er zijn ook mensen die diep blijven liggen slapen, die pas tegen of na de middag opstaan.
Zo werkt het grote collectieve ontwaken momenteel precies zo.
Er zijn mensen die al hun bed zijn uitgesprongen en aan de dag zijn begonnen en er zijn mensen die met hun ogen dicht blijven liggen omdat ze door willen slapen.
Er is hierin geen goed of slecht.
Het ascentieproces van de mensheid op Aarde, waarvan de uiteindelijke uitkomst al vast staat, de grote transformatie waar we nu doorheen gaan, is een collectief proces.

De vraag is alleen voor ieder individu: Welk pad kies jij en welke rol vervul jij?

Wakker worden is een term die veel gebruikt wordt door mensen als ze daarmee bedoelen dat ze de agenda doorzien die de overheden volgen.
Dat ze de media doorzien, die de massa hypnotiseert met steeds dezelfde mantra’s.

Maar wakker worden staat voor iets veel groters.
Namelijk: Het grote Bewustworden.

Dat gaat niet alleen over op welke bouwstenen onze samenleving is gefundeerd.
Dat gaat vooral over het antwoord op de vraag: “Wie ben ik?”

De verschuiving van ons afgescheiden zelf, onze 3D dimensionale realiteit naar Eenheidsbewustzijn, betekent dat iedereen antwoord op deze vraag in zichzelf zal moeten vinden. Alleen daarmee wordt het collectief ‘I AM’.
Alle neuzen dezelfde kant op.

Vanuit het grote plaatje- Mayakalendertechnisch- gezien, zoals ik dat zie aan de hand van de kwintencirkel- is iedereen binnen 2160 jaar zich ‘I AM’ Bewust en karmavrij.

Dat betekent ontlast van alle 3D ballast die nu nog in de weg zit om het leven te kunnen manifesteren wat je verlangt. Verlost van trauma.
En daarmee geen slaaf meer, ten prooi aan de macht en controle van de schaduwkant van het patriarch.
De mannelijke polariteiten die horen bij het oude paradigma, de oude wereld.
Een ziek geworden narcistisch systeem, dat de mensheid reduceert tot waardeloze zielloze zieke robots, alles uitvoerend wat van bovenaf wordt opgedragen en opgedrongen.
Als we ons hier aan weten te onttrekken, ons trauma helen, onze natuurlijkheid terugvinden, de Liefde voor onze natuur voorop blijven stellen, blijft er opbouw van Creatiekracht en potentieel over. Dat is waar we heen bewegen.
Wat we een hele Mayakalender van 25.920 jaar blijven doen.


Wat ik vorig jaar januari zag in een helderziend visioen, is dat er over 2160 jaar nog maar een derde van de wereldbevolking over is.
Met een derde van wat we nu hebben creëert de mensheid een hoogtechnologische beschaving. Hemel op Aarde. Het gaat echt gebeuren.
Ik ga er nog boeken over vol schrijven vermoed ik. Zoveel is er te zien in de open dimensies.
Ik zag ook dat we in 2024 al een derde van de wereldbevolking verloren hebben.
Mensen denken dat ik een mening geef die nergens op gefundeerd is als ik dit zeg, voor mij is dit een gegeven dat we maar beter onder ogen kunnen zien, omdat we anders op een grote niet te bevatten shock aansturen.
Er zijn binnen dit scenario nog verschillende ‘tijdlijnen’ zichtbaar.
Een tijdlijn is de uitkomst van een aantal grote collectieve keuzes die we als mensheid gezamenlijk maken. Als je de film ‘The Butterfly effect’ hebt gezien, dan weet je hoe tijdlijnen werken.
Je kan je misschien voorstellen dat de Aarde een andere nabije toekomst heeft als we allemaal vanuit ZelfLiefde voor onszelf, de Aarde en daarmee voor ons als collectief gaan staan, dan als we ons allemaal vanuit angst aanpassen aan een giftig plan omdat we het zat zijn gekweld te worden en zo snel mogelijk weer terug willen naar ons oude, onbewuste op destructie en verslaving gefundeerde leven. Wat niet meer mogelijk is.
Er zijn op dit moment een aantal tijdlijnen zichtbaar, die afhankelijk zijn van de keuzes die er gemaakt kunnen worden. Variërend van een smooth transition, tot een oorlog die vergiftiging van Aarde en mensheid tot doel heeft. Met twee extreem verdeelde kampen die tegenover elkaar staan.
De grote bel van Licht en Liefde die we in zijn gegaan is er al en hoe meer we ons daar aan verbinden en dit gaan uitstralen, hoe meer mensen daar op gaan resoneren. Er is dus geen strijd nodig. Of overreding. Er is behalve een duistere agenda ook nog een Divine plan. Dat is beter, leuker, lichter en sterker. Je hoeft je er alleen maar aan te verbinden door ‘I AM’. Daarmee zijn we samen.
De paradox is dat dit voor iedereen door middel van crisis gaat. Geen positiviteit zonder Bewust Zijn op het negatieve.

We zijn een elektromagnetisch veld en daarmee is het zaak dat we positiviteit en negativiteit, ofwel het mannelijke als het vrouwelijke, in balans brengen met elkaar.

De mensen die veel crisis achter de rug hebben, zijn in deze situatie in principe het weerbaarst. Crisis maakt transparant.
De tijd die we zijn ingegaan is transparant. Vergeet dat niet. Nu is de onderste steen zichtbaar van wat er altijd al aan duisternis gaande was in onze mensheid.
Die duisternis is niet nieuw, het is de 25.920 jaar duisternis die we hebben verlaten waardoor we nu ineens zien hoe donker het duister het al die tijd was.
Daarom is het zo groots en meedogenloos. Het is de ontmanteling van één groot collectief trauma, waar we als mensheid momenteel doorheen gaan.

Wees dus Lief voor jezelf en stel jezelf bij alle dilemma’s af: Wat zou Liefde doen? Wat is Liefde nu?
Daarmee kom je altijd op het ontwaakte pad terecht.

Liefde kan ook “Nee” zeggen zijn. Voor jezelf gaan staan, al lijkt dat egoïstisch voor de buitenwereld. Liefde is niets anders dan JA zeggen tegen je eigen natuur.
Als je voelt dat je hier op Aarde bent als ziel met een missie, dan is JA zeggen tegen het Leven het enige wat je hoeft te doen. Je bent niet alleen. Wij zijn er ook.
Welkom in het grote ontwaken.

“I AM’.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.