Help

Als je een video hebt gekocht dan kan je op de link klikken die je in de bevestigings email hebt ontvangen.

Zorg er wel voor dat je ingelogd bent op de website anders kan je de video niet bekijken.  

Als je ingelogd bent kan je ook op “Mijn Account” klikken en daar op “view” achter je bestelling klikken. Vervolgens klik je op de link daar. 

Als je daar geen video ziet staan, controleer dan even dat je wel bent ingelogd! Je kan HIER KLIKKEN om in te loggen op je account

Als je een aankoop doet in onze winkel krijg je automatisch een account toegewezen. De details van dat account vind je terug in je email want wij hebben je een email gestuurd met het wachtwoord. (Vergeet niet in je SPAM /JUNK email te kijken! )

Kan je het nog steeds niet vinden? Dan kan je ook een nieuw wachtwoord aanvragen door op “lost your password” te klikken en je email adres te gebruiken waarmee je de bestelling hebt gedaan.  (hier kan je inloggen en een nieuw wachtwoord aanvragen) 

Je krijgt dan een email met een link om je wachtwoord de herstellen. 

Voor sommige sessies krijg je automatisch een zoom link toegestuurd. Kijk ook in je Spam/Junk folder als je de email niet hebt ontvangen. 

Weet je niet zeker welke zoom link je moet gebruiken? Stuur dan een email naar info@tuffie.tv en Tuffie zal je dan zelf de link nogmaals doorsturen.