Search
Close this search box.

Sacred Yoga Meditation

Live Sacred Yoga Meditation

Elke maandag, dinsdag en woensdag van 7.30 tot 8.30.
Vanaf 9.30 verzend ik de opname voor de deelnemers thuis

1 Week

3 Sessies

27€

2 Weken

6 Sessies

54€

1 Maand

12 Sessies

72€

Wil jij een 6 of 12 maanden abonnement?

Vanaf 27€/maand

Sacred Yoga Meditation

Sacred Yoga is yoga zoals het oorspronkelijk bedoeld is vanuit de kennis van oude tempelbeschavingen uit het Lichttijdperk. Aan het einde van het Lichttijdperk in Lemurië en Atlantis, over ongeveer 23.000 jaar, zijn we fluïde, transparanter en in volledige afstemming met de ademhaling van de aarde en de hartslag van de kosmos.
Sacred Yoga brengt je in contact met jouw eigen kennis en herinneringen vanuit je hoger zelf, waardoor je steeds makkelijker in staat bent te manifesteren en te creëren.
In mijn Sacred Yoga sessies stem ik altijd af op het 9 BronBewustzijn en faciliteer ik de energie uit Lemuerië en Atlantis. 
In mijn Sacred Yoga sessies heb ik altijd Solfeggio Healing frequenties opstaan.

Voor de les begint ’s morgens stem ik me af op de groep die de les gaat doen die dag.

Zoals alles in ons leven is yoga ontdaan van haar spirituele waarde

De hedendaagse westerse yoga legt vaak niet eens meer de link met de chakra’s en richt zich op de houdingen en de beweging, waardoor yoga meer een gymnastiek en fitness karakter heeft dan dat het een spirituele oefening is. Maar het gaat er bij yoga helemaal niet om wie er het beste op z’n hoofd kan staan of flexibel in kleermakerszit kan zitten. 
Yoga is een innerlijke reis. Een levensproces waarin jouw ademhaling het voertuig is van jouw manifestatie.

Door de chakra’s heen ademen en de energie laten stromen

Oorspronkelijk hoort de focus van yoga op het ademen door de chakra’s te liggen, wat gefaciliteerd wordt door de houdingen die je aanneemt. Iedere yogahouding geeft een beknelling in een bepaald chakra. Onze chakra’s zijn de ervaringscentra waar vanuit Bewustzijn zichzelf in de fysieke materie kan ervaren. 
Het is de kunst om naar het ongemak toe te ademen en dat toe te laten. Hierdoor smelt de weerstand en verzachten je spieren. Je bewustzijn binnen het ervaringsgebied van de aangeknelde chakra’s verruimt enorm bij de ontspanning na de houding, waardoor je meer inzichten krijgt in jouw lichaam, gedrag en functioneren.

Ben je zo stijf als een plank? Ga dan juist de uitdaging met jezelf aan!

Het maakt niet uit hoe stijf je bent, of hoe ongeoefend. Door jezelf toe te staan diep te blijven ademen en de focus te houden op de energiestroom in je chakra’s, gaan de houdingen steeds makkelijker en wordt vanzelf je steeds soepeler.
Stijfheid is het gevolg van een te hoge, gespannen, oppervlakkige adem. Als je zo diep mogelijk ademhaalt en je schouders en borstkas gaan omhoog, dan heb je een stress ademhaling. Dit maakt je lichaam strak en belemmert de verbinding met je hart en ziel. Je bent daardoor slecht in contact met je gevoel en leeft  teveel vanuit je hoofd.

Ben je veel te zwaar of heb je lichamelijke klachten?

Omdat yoga bedoeld is om je steeds meer en dieper af te stemmen op jouw innerlijke gevoel en ervaring, krijg je een steeds groter lichaamsbewustzijn op wat voor jou goed is en niet. Als je denkt vanuit je beperking en steeds iets wil kunnen wat je niet kan, dan werkt dat uitermate frustrerend. Maar als je steeds vanuit zelfliefde blijft zoeken naar de houding die voor jou goed voelt en die voor jou fijn is, dan integreer je je klachten met je levensstroom, waardoor je klachten steeds minder belangrijk en aanwezig worden, maar naar de achtergrond drijven.
Als je te zwaar bent ga je gaandeweg merken dat je lichaam zich gaat vormen naar jouw houdingen. Je vorm wordt meer gestroomlijnd en je voelt je veel lichter en soepeler. Daarbij geeft yoga ook nog het effect dat je zin krijgt in gezond eten. 
Dat krijg je erbij cadeau. je lichaam gaat vragen naar voeding en vibratie, niet naar vulling en opvulling.

Waarom iedere dag yoga?

Yoga is eigenlijk niet bedoeld om 1x per week een uur te beoefenen, alhoewel dat natuurlijk wel heel lekker is en zeker iets bijdraagt om je goed te voelen. 
Liever iets dan niets!
Yoga is oorspronkelijk bedoeld als ochtendritueel meteen als je wakker wordt, om de energie te laten stromen en jezelf ‘aan’ te zetten aan het begin van de dag. 
Het is een heilige ceremonie waarin je je intenties zet, je lichtveld activeert en jezelf afstemt op de hartslag van de kosmos en ademhaling van de aarde. Zo leef je vanuit overgave en ontspanning.
Pas als je dat iedere dag doet en je voelt het proces wat dat op gang zet, ga je daar de sensationele vruchten van plukken.
Omdat niet iedereen de ochtend ter beschikking heeft vanwege school, werk en kinderen, doen veel mensen de sessie ‘s avonds. Dit blijkt net zo goed en fijn te werken. Energie gaat daarheen naar waar jij het stuurt vanuit jouw intentie. In mijn lessen maak ik onderscheid voor de mensen die net wakker worden en degenen die straks gaan slapen.

Lichtactivatie/manifestatiemedatie

We beginnen of eindigen altijd met een lichtactivatie/manifestatiemedatie, waardoor je lichtveld wordt aangezet en je energie gaat stromen. Door daar vanuit yoga te doen verandert je levenshouding al na een paar dagen en merk je een significant verschil in hoe je voelt, denkt en dingen aanpakt. Het leven lijkt veel lichter, zonniger, helderder en je zit veel beter in je vel. Je voelt je ontspannen, geaard, opgewekt en daadkrachtig.

Hoi lieve Tuffie,
net je yoga les gedaan, waanzinnig mooi en ontroerend. Het voelt zo kloppend..... heilig & helend. Dank je wel!

Gratitude!!! Iets voelt heel goed aan de yoga. Ik kan me als een baby wiegen in de energie. Na covid is dat heel fijn. Soort rebirthing.

Even laten weten dat jouw yoga sessies mij enorm helpen contact te maken met mijn natuurlijke stroom! Ik voelde dat ik behoefte had aan een vaste practice of iets wat mij liefdevol helpt het contact met mezelf te maken... Deze sessies zijn daar perfect voor. Je stem is fijn, de combinatie van yoga houdingen en visualisaties geven me de juiste uitnodiging actief te zijn en dieper in rust te zakken. Het resoneert de rest van de dag nog door.

Wat heerlijk om elke dag sacred yoga te doen, je te verbinden met de aarde en de bron. Jezelf helen en er zijn in alle zelfliefde.

Ik geniet enorm van je yoga sessies! Prachtige combinatie van bewegen, verstillen vanuit verbinding. Erg fijn!

Deze foto is gemaakt in Portugal, 2019. Na drie weken dagelijks hot yoga vinyassana’s te doen was ik ineens na vier jaar burn out en ernstige PTSD genezen.
Van een vermoeid wrak dat tegen het plafond vloog als de deurbel of telefoon ging en ‘s morgens bij het wakker worden al niet wist hoe ik de dag moest doorkomen, ging ineens de energie weer stromen en kreeg ik weer levenslust en kracht.
Enthousiast geworden deed ik een tantra yoga teachers opleiding van een maand in Portugal en daar kreeg ik visioenen uit andere beschavingen en zag ik hoe yoga in de loop van duizenden jaren is ontdaan van haar essentie. Mijn stijl is gebaseerd op wat ik aan hatha, yin, hot, kundalini en tantrayoga heb geleerd, maar is vooral gericht op het laten stromen van de energie door de chakra’s.
Kennismakingsvideos
Video 1 en 2 samen voor €18

Video 1 Genees je zelfgenezend vermogen door het laten stromen van je Energie
Video 2 Genees je zelfgenezend vermogen door Lichaamsbewustzijn

Voor volledig begrip van het ontstaan van ziekten en hoe het zelfgenezend vermogen werkt, voor optimaal resultaat, kijk op Instagram:
https://www.instagram.com/p/CeAxRlGIQl6/

https://www.instagram.com/p/CeDblkhIxEu/

Genees je zelfgenezend vermogen
Twee Heilige Yoga Meditatie sessies van 50 minuten die je verankeren in een diepe ademhaling, je als energiestroom verbinden met de aarde en de kosmos en je zo bewust maken wie je bent als ziel vanuit de Bron. Je laadt je elektrisch-magnetisch veld op vanuit de vrouwelijke polariteiten en staat jezelf toe te ontspannen in de weerstanden die je ervaart. Je lichtveld wordt aangezet, waardoor je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Het is een transmissie vanuit gezondheid voor gezondheid in alle chakra’s.
De ondersteunende healing Herz frequenties zijn 174 Hz pain relief en 285 Hz, rejuvenating en repairing tissue.

Iedere Heilige Yoga Meditatie Video kost 9€

Speciale Aanbieding: 

5 videos 9€ discount

10 videos 28€ discount

Ik wil graag een abonnement!

6 Maanden = 45€ per maand

1 Jaar = 36€ per maand