Search
Close this search box.

Healingzaterdagen

IK BEN LICHT Healing Vessel

Iedere eerste zaterdag van de maand faciliteren Karlijn Kouwenhoven en ik IK BEN LICHT Healingvessels.

Deze sessies hebben allemaal eigen thema’s en zijn voor iedereen los te volgen, maar vormen als je ze allemaal achter elkaar doet één opleiding. Het is een continuüm movement: Daarom kan je instappen wanneer je wil.

IK BEN LICHT Healing is gebaseerd op ademhaling, aanraking, geluid en beweging.

Bewegend vanuit de vrouwelijke Energiepolariteiten: Overgave en Chaos (Kundalini)

DATA:

5 november

4 december. Let op! Éénmalig op Zondag.

7 januari ‘23

4 februari

4 maart

1 april ’23

6 mei

3 juni

2 september

2 October

6 November

IK BEN LICHT Healing Jaar Opleiding
Thema’s: Basisveiligheid, bestaansrecht, lichaam, creativiteit, seksualiteit, emoties, de waarheid van je ziel spreken, identiteit, programmeringen, conditioneringen, zielsafstemming, zielsverlangen, zielsheling, karmaheling & healing of the wounded feminine and masculine
 
Ochtend
In de ochtend stemmen we af op ons Energieveld en zetten we vanuit onze kosmische en aardse intelligentie alle kanalen open.  
 
Middag
In de middag ondergaan we in het IK BEN LICHT Energieveld wat we hebben neergezet een healing en doen we een healing op een ander. 
 
De groep heeft maximaal 10 personen.
 
Tijd: Van 9.30-16.30 inclusief heerlijk vibrerende chakra ondersteunende door Tuffie en Karlijn met liefde gemaakte lunch en koffie en thee en zelfgemaakte taart en koekjes zonder suiker, gluten en dierlijke eiwitten.
We hebben wel altijd iets van kaas of iets met ei erbij.(80% groenten, fruit, noten en zaden en 20% alles daarbuiten)
 
 

“De pijn in mijn schouders is zo goed als weg. Verder komt er veel los in mijn lijf. Ik heb enorme last van mijn keel en lymfeklieren en ik voel mij ziek worden. Vanavond soep en vroeg naar bed. Kan je nagaan wat zo’n healing doet”

MB

“Met mij gaat het knettergoed! Blij, dankbaar. Ik weet weer hoe het voelt om de vreugde te ervaren van het leven. Niet vandaag onder een dekentje, maar naar buiten met dit mooie weer, wat ik ook deed als klein meisje en genieten van de natuur.”

“Wat heb ik een mooie dag gehad, een bijzonder helende ervaring! Met een kleine groep mensen die ik niet kende, maar wat hebben we elkaar veel liefde en helende kracht gegeven. En nog belangrijker die heb ik ook ontvangen. Dat voelde ik meteen en had ik duidelijk nodig, door mijn chronische ziekte. Daar hoef je niets voor te doen, het overkomt je gelukkig. Kan veel meer benoemen maar je weet pas wat het je geeft, als je het ervaart!”

MK

Het was voor mij een bijzondere ervaring en het voelde als een liefdevol thuis komen. De intimiteit van een kleine groep waar iedereen zichzelf mocht zijn was voor mij heel prettig en gaf me een veilig gevoel. De dag zat vol ontspanning, verwondering, koestering, verzorging, gevoelsbeleving en genezing. Ik heb nieuwe dingen geleerd over mezelf, over de beleving van anderen en over de nieuwe fase van eenheidsbewustzijn waar we als mensheid in zijn gegaan. Ik merk dat de ervaring veel langer door werkt dan deze ene dag. Zeer de moeite waard en ik kijk uit naar de volgende Healing Vessel.