Zoek
Sluit dit zoekvak.

Healing uit de Nieuwe Tijd

Deze tijd, de overgang van een afgescheiden, onbewuste en duistere tijd, naar een op het Bewustzijn Aangesloten Licht Tijdperk, brengt met zich mee dat het steeds duidelijker wordt dat wat we als mensen aangeleerd hebben gekregen, helemaal niet klopt. We komen weer terug bij de natuurwijsheid en universele intelligentie. Vanuit Energie Bewust Zijn, zien we dat ziekte nooit toeval is of kan zijn, maar altijd gerelateerd is en veroorzaakt wordt door processen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit kan zijn vanuit 'woundings', onverwerkt trauma in dit leven, maar kan ook door karma uit andere levens worden veroorzaakt. Ons lichaam functioneert als een batterij die op verschillende lagen gevoed en gebed wordt, zodat de energie die we zijn, vrij kan stromen. Als dat niet gebeurt, wordt de stroom zwak, stagneert en verkleeft.

Basisch lichaam

1. Fysiek is het belangrijk dat we geen energie verliezen aan dat ons lichaam zich voortdurend moet ontdoen van gifstoffen.
Ons lichaam heeft alle energie nodig voor herstel en regeneratie in de cellen, dat is een natuurlijk herstel, wat niet kan gebeuren als alle energie wordt gebruikt om de afvalstoffen af te scheiden.
Al deze stoffen hopen zich op en vervuilen de lever en andere organen.
Gevoelens als stroom en niet als herhaling
2. Emotioneel is het belangrijk dat we een goed gevoel hebben over onszelf, onze dagelijkse gevoelens en onze naasten. Dat we onze creativiteit als prioriteit stellen. Je gevoel wil altijd stromen en doet dat via de levenspuls: Contractie, expansie, naar buiten naar binnen. Emoties vasthouden die niet over het NU gaan stagneren de energiestroom in je lichaam.

Eigenwaarde en Zelfliefde

3. Mentaal is een goede levenshouding belangrijk. Dat je je eigen prioriteit bent in je leven. Dat je goed voor jezelf zorgt, goed ademt, veel in de natuur bent en je rust pakt. Letterlijk om je batterij op te laden. De meeste mensen die ernstig ziek zijn, zijn heel hard voor zich zelf.
Ont-moeten, maar je overgeven aan in een niet weten, is natuurlijker dan controle houden op en aanpassen aan.

Betekenis

4. Spiritueel gezien ervaar je thema’s. Karmische thema’s.
Dat is herhalend trauma en jouw reactie erop.
Deze zie je terug in alles in je leven. Wat je voelt, hoe je denkt, je patronen. Het is het pad van je ziel en je ziekte laat je zien waar je daar van af bent gegaan. Zo leer je jezelf op een steeds dieper niveau kennen.
Als je Bewustzijn hebt op de processen die je ziekte hebben veroorzaakt, is de ziekte niet meer nodig.
Last but certainly not least: Hoe groter de fysieke uitdaging
(de magnetische gevoelsstroom), hoe groter je spirituele gift
(de elektrische gedachtenkracht). Als je in staat bent om de andere kant van de medaille te vinden van jouw diepste lijden, kom je uit in je grootste en mooiste talent en gift.
Daar waar je als ziel voor gekomen bent.
In de Nieuwe Tijd is ziekte geen defect of teken wat er mis is, maar is je lichaam de indicator die je laat zien waar je jezelf geen toestemming geeft om je stromende zelf te zijn.
Je lichaam laat jou zien wat je hebt genegeerd, uit de weg bent gegaan en geen aandacht hebt gegeven.
Ziekte is een moment van totale bezinning en reset om dichter tot jezelf te komen. Om jezelf dat te geven wat je hebt gemist.

Liefde en Licht.

Iedere tweede maandagavond van de maand om 19.30 tot 21.30 What’s your problem?
Healing uit de nieuwe Tijd.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.