Search
Close this search box.

Healing is heel Zijn

In onze Healing vessel zijn we drie nieuwe maanden begonnen. Vanuit chakra 3, het ontwaken en activeren van de vrouwelijke warrior in ons, maken we gebruik van twaalf soorten aanraking.
Gisteren, bij het oefenen van de eerste vier verschillende aanrakingen, ontdekten we hoe verwarrend, ingrijpend en traumatiserend aanraking kan zijn als er geen liefdevolle intentie achter zit, hoe ongelofelijk helend het is als dit wel het geval is en hoe confronterend schraal en eenzaam het voelt als je ontdekt dat je nog nooit op die manier bent aangeraakt. Het maakte veel processen los en zo kwamen we met de groep in de middag tijdens het geven en ontvangen van de healingen in hele diepe gevoelslagen terecht. Zo diep zijn we nog nooit gekomen. En dan voel ik dat dit pas het begin is van nog veel meer wat gaat komen. We zijn als veld een nieuw gebied in gegaan, puur vanuit het verlangen dat te kunnen loslaten wat ons niet meer dient en dat te kunnen ontvangen wat ons wel dient.
 
Iedere zaterdag, aan het einde van onze afsluitingscirkel huil ik letterlijk van geluk en ontroering door het de hele dag absorberen van alles wat er gebeurt; Waar iedereen doorheen gaat, wat er geraakt wordt, de overgave en het vertrouwen, opent mijn hart dermate dat ik overspoeld word door Liefde.
Maar ook door dankbaarheid, als ik de ontspanning in het gezicht zie en de helderheid in de ogen nadat iemand hele diepe stukken heeft doorgewerkt en gereleased. Trots ook op de healers, die steeds dieper durven te gaan in hun healing waardoor deze lagen ook naar boven kunnen komen.
 
Healing en het enorme verlangen naar Heelheid voelt voor mij als de missing link in het leven. Vanuit Heelheid is alles goed en is alles Liefde. Wat je ook wenst in het leven of waar je ook naar verlangt, of dat nou om gezondheid, werk, geld, een partner, levensgeluk of een zonnige toekomst gaat, als er niet een intentie is om Heel te zijn, heeft niets zin of inhoud. Als je geen schoonheid en Heelheid kunt zien en ervaren is er nooit vervulling, wat je ook wenst. Vanuit Heelheid is alles er al. Vanuit Heelheid is alles wat je verlangt alleen maar de richting die je uit gaat, de koers die je vaart. Er hoeft geen leegte meer vervuld te worden.
 
Onze Healingvessels -binnenkort Healing Touch Vessels genoemd, omdat we ook Breath, Sound & Movement Vessels gaan geven, maar daarover later meer!- zijn voor mij het levende bewijs van hoe we in de NIeuwe Tijd om gaan met elkaar. Hoe vanzelfsprekend verbinding is in Eenheid, alsook support en de sisterhood die van daaruit ontstaat. Hoeveel schoonheid en Liefde er is als je jezelf echt helemaal mag zijn en laten zien.
 
Mijn persoonlijke Healing zit ‘m in het feit dat ik deze vessels op regelmatige basis kan doen met Karlijn als partner en Ingeborg als assistent. We groeien als gezamenlijk draagvlak, dat ervaar ik als een groot geschenk. Ik ben ook trots vanuit professioneel oogpunt: Dat na 35 jaar healingen en healing opleidingen te hebben gedaan er een fundament onder onze vessels verschijnt waar ik vol ontzag voor ben. Ijzersterk en waterdicht kloppend. Energie Bewustzijn is de meest betrouwbare en eerlijke leermeester die je kan hebben. Ik hoef niets meer te bewijzen, het bewijst zichzelf. Voor mij betekent dat een nieuwe fase, waarin ik niet meer het gevoel heb mezelf te moeten uitleggen, iemand te overtuigen van waarom Energie Bewustzijn zo belangrijk is of hoe gelukkig je bent als je je Heel voelt in Eenheid met anderen.
 
Ik ben heel blij dat we steeds meer onze vorm vinden in het practische, dat het IK BEN LICHTVeld, ofwel ons eigen verlichte Bewustzijn, groeiende is en ik alleen maar hoef te volgen en mag spelen. Mensen aanraken met aanraking, wat is er mooier dan dat.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.