Zoek
Sluit dit zoekvak.

Happy days!

2023. Halleluja. Fasten your seatbelts, want er komt steeds meer op spanning te staan. De uiteinden van ons Ervaringsspectrum zullen nog extremer worden uitgerekt volgend jaar, om tot in 2024 tot een ware apotheose te komen. Dan gaat het eerste dak eraf, qua collectief Bewustzijn. Dan is het leven nooit meer hetzelfde als dat het was en veranderen we als mensheid van daaruit definitief van koers, met een tweede grote zwaai in 2036. Het zwarte wordt steeds zwarter en benauwder en verkleint de mogelijkheden en het Licht wordt steeds Lichter en vrijer en vergroot de mogelijkheden. Die discrepantie wordt steeds groter en zal verwarring en chaos brengen.
Als we de bodem raken van ‘Dit wil ik niet’ doordat we een grens bereiken en we onszelf niet meer kunnen zijn of kwijt zijn geraakt, dan kunnen we alleen nog maar terugvallen op ons zelf, ons eigen gevoel.
 
Die bodem raken, Ervaren we in alle Ervaringsrealiteiten van ons hele Ervaringsspectrum. Zodra we de bodem raken, zijn we aan de andere kant van de medaille:
 
Als we onszelf lichamelijk kwijtraken door ziekte, niet geheeld trauma, dissociatie door angst of psychische problemen, slechte zelfzorg etc. en we kiezen voor Zelfliefde, bevrijden we onszelf en voelen we ons (ver) Licht.
 
Als we onszelf emotioneel kwijtraken door afhankelijkheden, verslaving, onszelf totaal laten gaan of juist onszelf afknijpen of te lang on hold zetten en we kiezen voor Zelfliefde, bevrijden we onszelf en voelen we ons (ver) Licht.
 
Als we onszelf mentaal kwijtraken door te hard werken of juist te lang niets doen, teveel afleiding en ruis op de lijn hebben, teveel moeten of teveel volgen en we kiezen voor Zelfliefde, bevrijden we onszelf en voelen we ons (ver) Licht.
 
Als we onszelf spiritueel kwijtraken, door een relatie, of juist omdat we te eenzaam zijn, geen diepe verbinding of moeilijk contact kunnen maken, geen eigenwaarde hebben of niet weten waarvoor we moeten leven en we kiezen voor Zelfliefde, bevrijden we onszelf en voelen we ons (ver) Licht.
 
Verlichting is niet een pad naar het Licht toe. Dat denken de onbewusten. Die verlangen naar het Licht vanuit hun duister en willen er daarom naar toe. Net zoals dat het ego geen ego verdraagt en er daarom vanaf wil, ego ziet in zichzelf en in anderen, terwijl er in Eenheid geen ego is of kan zijn.
Dat is in Bewustzijn dezelfde stap die we hebben te maken.
De hoogste Liefdestrilling, de Eenheid, zijn we zelf, omdat we daar vanuit zijn ontstaan. Die kan nooit weg. Dat is onze Levensmotor. Levensmotor is equivalent voor Leven, is equivalent voor Liefde, is equivalent voor Energie. Het is allemaal hetzelfde.
Zonder Liefde geen Leven, zonder Leven geen Energie, zonder Energie geen Leven of Liefde. Het is één ding. Allemaal onzichtbaar, niet tastbaar en toch het belangrijkste wat er is;
Dat wat wij ZIJN.
 
Kiezen voor Zelf Liefde is beseffen dat we het Licht, dus het Leven zelf zijn om van daaruit te onderzoeken wat het is wat ons uit ons eigen Liefdes-Energie en Levensstroom houdt waarmee we ons trauma helen en onszelf van ons karma bevrijden.
Dat is in tegenstelling tot wat de Lichtzoekers voor zich zien, een rauw en pijnlijk proces. We gaan niet naar het Licht door steeds meer Licht te genereren of onze trilling te verhogen, we gaan juist vanuit ons Licht door het duister heen- waardoor het niet meer duister is- waardoor we tot Eenheid komen. We zijn compleet zodra we ons onbewuste duistere deel erbij hebben gehaald. In de diepte. Niet door naar de hoogte te gaan.
Die hoge trilling waren we al, maar we kwamen er niet bij omdat we die hoogte zelf tegen hielden door niet de diepte in te willen gaan of deze te ontkennen omdat negativiteit er niet mag zijn. In het universum is het namelijk zo boven zo beneden, zo binnen zo buiten.
 
Zodra we beseffen dat we ook dader zijn en niet alleen slachtoffer, zodra we onze eigen ‘shit ownen’ en kunnen zien waar we zelf vanuit de schaduwkant van de Goddelijke trilling denken en handelen, zijn we er uit. De Cursus in Wonderen geeft als sleutel : ‘Ik vergeef mezelf dat ik dacht dat ik niet heel was’. Dat is een hele effectieve. Zodra we beseffen dat we heel zijn, zijn we het ook. De enige fout die we steeds weer maken, is te denken dat we het niet zijn en daarom zouden moeten verbeteren. Terwijl we al het beste van onszelf zijn als we het toelaten!
 
In 2023 zullen we steeds meer uitgedaagd worden om de Eenheid in onszelf te vinden. Terwijl vernietiging de buitenwereld tekent, bloeit onze binnenwereld steeds sterker op in ongekende mogelijkheden. Hierover schrijf ik een persoonlijk blog, hoe ik 2022 zelf en vanuit mijn readerzelf heb ervaren.
Wie vanuit het Licht in de diepte verankerd is, is niet omver te werpen.
Dat is wat ik iedereen komend jaar -en daarna- gun.
 
Namasté
 
Tuffie
❤
 
Foto: Ingeborg Schot. Zuiveringsritueel tijdens de CHRISTUS-MAGDALENA inwijding op 21-12-22.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.