Zoek
Sluit dit zoekvak.

Full Awakening

Gisteren kwam iemand langs voor een reading/healing sessie. Toen ik me er vooraf op afstemde, kreeg ik te horen: ‘Deze persoon komt voor een full awakening. Wees voorzichtig.’ 
Een full awakening? In één sessie? Hoe dan?
Ik was zelf ook meteen wakker.
Toen ik in 2019 de tweede pilot van het 12 Stappen Transformatie programma draaide, bleek de periode van drie maanden die ik had bedacht, veel te snel te gaan voor de deelnemers.
Ze gingen veel te hard en een paar mensen die niet zoveel gewend waren op het gebied van innerlijk proceswerk, reageerden op sommige opdrachten bijna psychotisch en in grote weerstand. Dat was niet fijn.
Zelfs het jaartraject, wat we nu hebben, 12 maanden voor 12 stappen, lijkt voor sommige deelnemers veel te hard te gaan.
Ik weet daarbij, vanuit de tantra, dat mensen die een Kundalini awakening ervaren, soms in een psychose kunnen raken.
Als de Kundalini, de slangachtig bewegende levensenergie die door onze ruggengraat loopt, te plotseling bevrijd wordt, dan schieten alle chakra’s tegelijkertijd open en dat is te veel voor het fysieke lichaam en met name het neuronetwerk, om de elektrische hoogfrequente trillingen aan te kunnen van die energie. Dan schiet iemand uit het lichaam en raakt de verbinding met zichzelf kwijt. Dus ja, transformatie kan niet tè hard gaan. Eén sessie van anderhalf uur leek me daarom ook wel erg snel!
Ik was dus heel nieuwsgierig naar wat er ging gebeuren.
Nu was deze persoon doorverwezen naar mij vanuit een geavanceerde opleiding waarvan ik weet dat er heel streng geselecteerd wordt aan de poort en er alleen hele ervaren mensen op healing-en reading en coachingsgebied worden toegelaten, dus geen beginners. Zelf is ze ook werkzaam als healer, coach en masseur.
Ze kwam voor een blokkade in haar 7e chakra die er al levenslang zat, al haar werk ten spijt en een algemeen gevoel daarvan van altijd tegengehouden worden en niet in haar kracht staan.
Ik vertelde haar wat ik had doorgekregen. ‘Daar kom ik voor’ zei ze. ‘Ik verlang daar al mijn hele leven naar en ik ben er nu helemaal klaar voor’.
‘Weet je het zeker?’ vroeg ik. Want het kan nog wel eens wat overhoop halen wat niet per definitie prettig is.
Full awakening is wel een full awakening.’
‘100%’, zei ze.
Oké. Ik zette de opname aan. Als ik ga readen dan praat ik als een sneltrein die gaat rijden die niet meer ophoudt en een uur lang vertelde ik haar over hoe het zit met de nieuwe Tijd, wie wij zijn, wie zij is, waar ze vandaan komt en waar ze naar toe gaat.
Achteraf besefte ik me dat de opzet van mijn boek precies zo is. Heel veel – best complexe- theorie over de nieuwe tijd, afgewisseld met mijn eigen ervaring en mijn eigen ontwakingsproces.
Daarna voelde ik dat er nog een healing nodig was en zo stemden we per chakra af. In het 7e chakra, waar ik mee begon, voelde ik dat het meeste werk al gedaan was, zowel door haarzelf in het verleden als door het in één klap bewustworden in het uur daarvoor en dat het alleen nog maar een residue was van een oude blokkade.
Ze reageerde enorm op de healing met heftige schokken, waardoor ik even dacht, hmmm, gevarenzone, maar vanaf chakra 3 kon ze zichzelf verankeren in een bundeling van creatie/manifestatiekracht via de warriorhouding (yoga) en in chakra 1 stond ze diepgeworteld als een boom in het centrum van de aarde. Ik heb haar door vier levens in de toekomst zien gaan waar ze haar krachten en talenten kon ophalen en vanuit haar ziel kon incorpereren.
Het was vrij magisch. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.
Deze tijd maakt het nu mogelijk.
Wat ik duidelijk voelde is dat het hele proces wat is geopend, nog drie maanden nodig heeft om fysiek te integreren. En dat ze dan door een full awakening is gegaan. (Toch drie maanden!)
Het werkt net zoals een sneeuwhuisje dat je heel hard omschud: Als je een bedding hebt doordat je veel Zelfwerk hebt gedaan, waarin je de gevallen sneeuwvlokken goed zelf kunt opvangen dan is er instant transformatie mogelijk. Als je geen bedding hebt van gedane zelfreflectie, dan kom je terecht in dat waar je vandaan komt. Dan krijg je je eigen onbewuste demonen voorgespiegeld en sommige mensen rennen daar heel hard voor weg. Of vallen mij daarop aan. Desillusie kan heel pijnlijk zijn.
Transformatie is het loslaten van patronen, programmeringen, conditioneringen en oud karma.
Bewust zijn wie je bent in deze Tijd.
Weten waar je vandaan komt en waar we naar toe gaan.
Ik ben nu zo benieuwd naar wat er gaat gebeuren. Ik heb gevraagd om contact te houden, ook om haar vanuit nazorg even te blijven monitoren. Dit is tenslotte mijn eerste full awakening aanvraag. 🙂
Ik laat het over drie maanden weten.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.