Zoek
Sluit dit zoekvak.

Energie ‘lezen’

Doordat ik vorige week iets postte over een reading die ik gaf waarbij ik een prachtige zielsmissie las, kreeg ik ineens een heel aantal aanvragen van vrouwen die graag wilden weten wat hun zielsmissie was. Energie lezen is sinds de grote transitie in 2012 heel erg veranderd. In de traditionele readinglessen die ik zelf kreeg, leerden we de chakra’s lezen en als je dan een volleerd reader was las je het energieveld, de chakra’s van één naar zeven.
Toen ik zelf readinglessen ging geven leerde ik mijn studenten daarbij ook af stemmen op vorige en toekomstige levens, de dimensies en wat en wie er zich in de sferen bevindt. Je kunt je overal op afstemmen. Op dit moment leer ik onze deelnemers het verschil in trilling te voelen tussen bijvoorbeeld witte geraffineerde suiker en rauwe honing. Als je jezelf de juiste vragen stelt en je stemt je vervolgens af dan heeft Energie Bewustzijn meer weg van een wetenschappelijk onderzoek dan van iets zweverigs of paranormaals. Als je dit vaker doet en bij alles, dan ontdek je vele consistenties. Dingen die voor iedereen gelden. Zaken waar iedereen op eenzelfde manier in vast zit. In trilling.
Door de expliciete vraag ‘wat is mijn zielsmissie’, zag ik deze week bij meerdere vrouwen precies hetzelfde. Ze staan allemaal aan de vooravond van een grote doorbraak. Niet meteen, maar wel binnen nu en vijf jaar. Een leven lang allerlei skills opgebouwd in het spirituele veld, naast een positie en functie in het ‘gewone’ leven, de matrix, het systeem.
 
Wat ze allemaal gemeen hebben is dat alles wat ze in dit leven al hebben opgebouwd, nu helemaal gaat samenkomen in één vorm, vanuit een hele nieuwe drive en motivatie, gebaseerd op de vrouwelijke polariteiten: Ontvangen (dus niet zelf verzinnen) en Chaos (het laten gebeuren vanuit spelen en vreugde, dus niet werken) Daar waar er vroeger twee sporen actief waren: Een normaal ‘aangepast’ huisje, boompje, beestjespoor waarin gewerkt moet worden en waar weinig ruimte voor is voor groei en bloei en een spiritueel verlangenspoor, wat meer op hobby -of dorpsgekniveau wordt gezien. Die twee sporen worden Eén. En over Eenheid gesproken: wat ik ook bij allemaal zag is dat spiritualiteit niet meer over je eigen maximale potentieel gaat, jouw geluk of jouw transformatie. Sinds we zijn gepolariseerd van duaal Bewustzijn naar Eenheidsbewustzijn, kan alleen dat groeien en bloeien wat in het hoogste goed is voor iedereen. Er is alleen nog maar wij. Niet alleen maar Ik. Daarin laten nu een aantal spirituele goeroe’s -met name mannen- hun ware kant zien. Die zijn niet bezig met wat er nodig is in de wereld, maar met het verkopen van spiritualiteit als business.
Alle spiritualiteit die niet is gerelateerd is aan wat er nu in de buitenwereld gebeurt, the Great Awakening, oftewel het grote verlichtingsproces wat nu gaande is, is niet aangesloten op het hoogste goed voor iedereen.
 
Ik heb meerdere malen een traantje moeten laten om de liefde die ik zie bij deze dappere zielen en de missie waarmee ze op aarde zijn gekomen. Hoe groter het trauma, hoe groter het healinganker dat voor het collectief kan worden ingezet. Zo boven zo beneden en zo binnen zo buiten, daar gaat spirituele weg en groei over, dat we die expansie kunnen maken in onszelf.
Het doet mij enorm deugd om een hele groep vrouwen te zien die klaar is om een 2.0 versie van zichzelf te maken, door zichzelf als precedent te scheppen en tot autoriteit te benoemen in dat wat ze allemaal doen. Het is de mooie en de gezonde kant van de narcist, om goed voor jezelf te zorgen, jezelf in je kracht en op de voorgrond te zetten en eerst aan je eigen behoefte te denken. Wat we gewend zijn, is te zien dat de narcisten ons juist met dat gedrag onderdrukken, vernederen en gaslighten, maar juist door hetzelfde te doen maar dan vanuit Liefde en in het hoogste goed voor iedereen komt er een Lichtnetwerk dat een zacht en krachtig tegengif gaat vormen tegen het narcisme in alle regionen van de maatschappij: het onderwijs, het rechtsysteem, de commerciële wereld, de politiek en economie, de zorg, bescherming van planten en dieren etc. De vrouwen die ik voor me heb gezien hebben allemaal hun pakket gevuld met ervaring en expertise en lopen nu allemaal aan tegen dat het oude niet meer werkt. Dat klopt.
Het is nu de tijd om positie in te gaan nemen. Voor iedereen.
 
Wat ik bij hen allemaal zag is dat er binnenkort een verbinding gaat ontstaan tussen alle vrouwen die opstaan en zichzelf laten zien en die eenzelfde missie delen.
Dit is één van die momenten in mijn leven dat ik weer moed krijg, omdat ik kan zien waar het naartoe gaat: Op dit moment is iedereen nog bang, heeft last van het heksenstapelkarma, een afgehakt hoofd, ridiculisatie en demonisatie, daarom is het juiste moment nog niet daar. Zodra er verbinding ontstaat bij de Lichtankers die steeds meer durven uitstralen ontstaan er daarmee netwerken vanuit Liefde en Licht die elkaar dragen en stimuleren en is er geen ruimte meer voor het vernietigende oude.
 
Hoe ik dat weet? Omdat het bij alle vrouwen zichtbaar was. Niet bij eentje of een paar. Maar bij allemaal. En omdat het bij allemaal, bij niemand uitgezonderd niet ver weg was, in dit of als in een volgend leven. Het gaat binnen nu en vijf jaar gebeuren en zij gaan het doen. Ze zijn allemaal 40+ en er helemaal klaar voor. En ze zijn ze zeker niet de enigen, want ik zie dit al veel langer bij veel meer mensen. Vroeger zag ik nooit hetzelfde bij iedereen in het veld, maar nu staan we zichtbaar allemaal voor dezelfde vooravond in een doorbraak naar Licht en liefde. Vanuit Eenheidsbewustzijn. Dat geeft mij heel veel vertrouwen in de toekomst.
 
Wil je weten waar en wie jij bent binnen de grote transitie? Ik kan er voor je naar kijken.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.