Search
Close this search box.

Energie Bewust Zijn

Energie Bewust Zijn betekent dat je Energie kunt ‘lezen’. Dat je kunt voelen, zien, horen of weten wanneer iets klopt, of niet klopt. Of iets pluis is of niet pluis.
Als je kunt vertrouwen op wat je waarneemt, weet en voelt, dan krijgt niemand je omver. Wat er door wie dan ook wordt voorgespiegeld. Energie is altijd zuiver en liegt nooit.
Mensen die geen Energie kunnen lezen, denken vaak dat ik een mening verkondig, waarop ze mij als weerwoord hún mening geven. Voor mensen die geen Energie waarnemen is het lastig te geloven dat Energie niet weerlegbaar is. Of multi interpreteerbaar. 
Dat er tussen de waarheid en de waarheid nooit een speld te krijgen is. Energie IS.
Als ik dan niet bereid ben mijn ‘mening’ bij te stellen, zoals je dat in een normale dialoog doet om nader tot elkaar te kunnen komen, dan word ik beschuldigd van domheid, arrogantie, betweterigheid en gelijk willen hebben.
Deze kritiek hoor ik al mijn hele leven. Toch weegt deze negatieve keerzijde niet op tegen de positieve kanten van Energie Bewust Zijn.

Sinds ik nu een jaar na lange tijd gezondheids-scheidings, verhuizings-en financiële perikelen, weer begonnen ben als leraar in Energie Bewustzijn en dit doe in de vorm van inspiratiemails, blogs, video’s, live sessies en daarbij een groep mensen de Nieuwe Tijd in begeleid en coach d.m.v. het 12 Stappen Transformatie Programma, is me iets opgevallen.
Alles is anders. Was vroeger een realiteit zwart of wit en daarmee duidelijk, nu staan er tegelijkertijd meerdere tijdlijnen open en is er net zoveel wit in zwart en zwart in wit.  
Alles gebeurt door elkaar, achterstevoren en binnenstebuiten en ondersteboven. Aan al het positieve zit een negatieve kant en andersom en ieder voordeel heeft een nadeel en andersom. Links is rechts geworden en andersom. Wat ik altijd heb gezien is nu echt aan het gebeuren.
De transitie van de Aarde is in volle gang.
De polarisatie van magnetisch (-elektrisch) naar elektrisch (-magnetisch)
Ofwel de overgang van het duister naar het Licht.. 

Even een terzijde voor lezers met kennis over de verspreiding van grafeenoxide in ons voedsel, via de injectie, medicatie en chemtrails;
Begrijpen jullie nu dat het negatieve machtveld ons zo snel mogelijk zo veel mogelijk magnetisch probeert te krijgen? Als ons lichaam vol zware metalen zit, kan ons Bewustzijn niet meegaan met de switch van magnetisch naar Elektrisch. Dat is de polarisatie die op december ‘20 op Aarde heeft plaatsgevonden. Een verschuiving van Tijden. Zoals de verschuiving van nacht naar dag, maar dan over een periode van 25.920 jaar.
Zoals Atlantis, aan de andere kant van die periode, het Aardeveld een gigantische klap klap gaf van elektrisch naar magnetisch. 

 

Wat de zwaarste magnetische macht zelf, de diepste duisternis binnen ons collectieve menselijk Bewustzijnsveld, ons holografisch voorspiegelt of wil voorspiegelen en waarin het wil dat we geloven, is vooral zichzelf. 
Het trekt via de duisternis nog meer duisternis aan en creëert daarmee voor zichzelf steeds meer duisternis.
Het gebeurt holografisch omdat het via alle kanalen bij ons naar binnen is gesijpeld: 
Via het onderwijs, de zorg, justitie, de politie, de politiek en de media zolang deze bestaat:
Alle beeldvorming is letterlijk geprogrammeerd en daarmee in al onze chakra’s gevormd als realiteit voor wat we zien als onze basisveiligheid, creativiteit en seksualiteit, werk, geld en de manier waarop we met elkaar om gaan.
En al zo lang, al zoveel generaties achter elkaar, dat nooit iemand dit in de gaten heeft gehad en iedereen het niet normale, niet de menselijke natuur volgend zelfs, normaal is gaan vinden.

 

Eén van de voordelen van Energie Bewustzijn is dat je geen angst hebt. 
Angst is namelijk gebaseerd op onwetendheid en onbewuste dreiging.
Als je ziet wat de dreiging is en waar deze vandaan komt, dan is er geen dreiging, of een heel ander soort dreiging van wat je aanvankelijk dacht wat de dreiging was of waar deze vandaan kwam. 
Vanuit EenheidsBewustzijn, wat de equivalent is van Energie Bewust Zijn, is er alleen Wij in de Bron.
Van daaruit kan er geen dreiging zijn, want die dreiging ben je altijd zelf.
De grootste dreiging is je eigen illusie. In het hologram van het duister geloven. Onbewust zijn.

 

Ik ben dankbaar voor alle skills die ik in een leven lang heb ontwikkeld en opgebouwd, want nu zie ik pas echt volledig waar ik voor ben opgeleid en voorbereid.
Ik ben gekomen om mensen ‘Aan’ te zetten. Van het Lichtveld Bewust te maken. In deze transitie de weg te wijzen. 
Thuis te laten komen. In Energie Bewust Zijn.
Je bent welkom.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.