Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een nieuw jaar, een nieuwe Tijd. Deel 2

Wat ook mooi is om te weten, is dat aan de andere kant van de Tijdskanteling, over 25.920 jaar, als we dusdanig in trilling zijn verhoogd dat we gemiddeld 800 jaar worden en kosmisch aangesloten zijn op een ingenieus meridiaansysteem dat we in samenwerking met het Aardeveld hebben aangelegd en ontwikkeld, ofwel de periode die we Atlantis noemen (wat dus geen lokatie is), er een exploderen ontstaat in het Aardeveld.

Dit wordt veroorzaakt door de op vrouwelijke polariteiten gefundeerde driehoek Seks-Kracht-God.
Dan kelderen we als Godenmensen in één keer terug naar dezelfde trilling die we nu hebben. Dat is ons allereerste diepgewortelde trauma in het Tijdperk waar we nu zijn uitgekomen.
In muzikale termen uitgelegd is deze cyclus die direct na Atlantis komt en de cyclus waar we ons nu in bevinden, de toonsoort C, de enige toonsoort in de muziek zonder verhogingen of verlagingen. Vanuit Atlantis komen we daar vanuit 11 verhogingen, nu komen we daar vanuit 11 verlagingen. Dat zijn percepties in ons Bewustzijn.
Mooi is ook om te weten dat we in beide situaties er als mensheid niet zoveel aan kunnen doen. Het is het Aardeveld dat in trilling verhoogt en verlaagt in cycli en wij als daar aan gekoppeld menselijk Bewustzijnsveld kunnen niets anders dan daar in meegaan.

Zodra je weet waar we vandaan komen en wat het duister is en doet, terwijl we nu in het Licht zijn aanbeland, dan ben je er al. Dan ben je wakker. Dan ga je zien hoe hard het duister zijn best doet om zichzelf in stand te houden en hoe degenen die zich nog in die realiteit bevinden aankleven op angst en oud trauma. Dan voel je ineens waar je zelf nog aankleeft op angst en trauma. Dat is wat we nu te doen hebben:
Ons pijnlichaam helen. Onze karma inlossen. Nu is de Tijd daarvoor gekomen.
Nu het fietswiel is gestopt gaat het de andere kant op draaien. De eerste tijd nog heel langzaam, maar dan steeds sneller zullen de Aardetrillingen verhogen.
Het werkt heel simpel: Hoe meer jij je Licht laat stralen, hoe minder terrein het duister krijgt. Vergelijk het hiermee: Een lucifer straalt heel wat licht uit, in het donker.
Hij is het enige licht. Maar zodra het daglicht wordt, zie je de lucifervlam nauwelijks meer. Dan wordt het luciferlicht overgenomen door het daglicht.
Je kan het ook nog anders zeggen: Bewustheid neemt onbewustheid over.

We zijn nu in de lichte kant van de yin yang cirkel beland, waar we tot voor kort 25.920 jaar in het onbewuste duister hebben verkeerd.
Een slapend bewustzijn hadden als menselijk Bewustzijnsveld.
In de donkere kant van de yin yangcirkel zijn we magnetisch, leven we in het duister qua bewustzijn en hebben we als mens een aards fysieke ervaring.
In de lichte kant van de yin yang cirkel zijn we elektrisch, leven we in het Licht qua bewustzijn en hebben we als mens een kosmisch energetische ervaring.

Wat dit concreet inhoudt, is een complete omkering van onze ervaring zoals we die gewend waren. We zijn verschoven van duaal-naar Eenheidsbewustzijn.
Dat is mogelijk omdat we vanuit onze Vrouwelijke kant, nu contact kunnen maken met de Bron. Gelijkwaardig deel van de Bron Zijn. Van daaruit is er alleen maar Eenheidsbewustzijn.
Waren we eerst als mensen magnetisch, doordat we nu elektrisch/magnetisch zijn geworden, zijn we vergelijkbaar met een motor die aan is gegaan. Letterlijk een Licht is dat gaan schijnen. Alleen daar waar we het nog tegenhouden blijft het duister en onbewust. Voelen we weerstand, tekort, ziekte en slachtofferschap.
Dat heeft te maken met de verschuiving van extern naar intern. Waar we eerst dachten dat alles extern was, geluk in de vorm van een partner die ons gelukkig moet maken, of een God buiten ons, middelen of spullen die ons moeten bevredigen, gaan we steeds meer vervulling vinden in onszelf. In onze eigen Creatie-en Manifestatiekracht.

Wat voelbaar is, is dat we verschuiven van het hoofd naar het hart. Dat heeft te maken met dat het hart steeds meer stijgt in trilling. Het hart heeft aan het einde der tijden de trilling van het 3e chakra, wat de trilling van het ego is. Het ego is het rationele zelf dat zichzelf probeert te beschermen tegen falen en pijn uit het verleden.
Doordat de verlaagde harttrilling nu weer haar originele frequentie heeft, verschuift ons denkende hoofd naar voelen vanuit Liefde. En het wordt nog beter.
Over 2160 jaar, als de eerste cyclus komt van 11 cycli waarin onze chakra’s in trilling verhoogd worden, waardoor ons DNA uiteindelijk weer 12 strengen heeft en onze hersenen weer 100% vermogen ter beschikking hebben, dan verhoogt de Aarde naar de toonsoort G, wat de trilling is van het Zielsveld. Het eerste chakra dat dan verhoogd wordt is de F, het hartchakra, waardoor we gaan leven vanuit de trilling van het hoger hart: De trilling van onvoorwaardelijke Liefde.

Zoals ik in deel 1 al zei is het belangrijk om ons af te stemmen op de principes van de Nieuwe Tijd. Dat betekent dat alles wat je uit Liefde doet zal bloeien en groeien en alles wat je uit angst doet zal bevroren blijven en afsterven.
Om te weten welke kant je op moet is niet meer de buitenwereld te vertrouwen of iets buiten je, extern, maar alleen nog jij. Jij bent je eigen kompas. Dat kan alleen vanuit je hart. Alleen in je hart voel je wat zuiver is. Alleen in je hart heb je compassie. Alleen in je hart kan je voelen. Kwetsbaar zijn. Liefhebben. Ontvangen.
Ook chakra 3 is weer terug in de originele trilling. Dus niet meer in de verlaagde trilling van de gewonde emoties (chakra 2) maar in de trilling waarvoor het ego, ons menselijk voertuig, bedoeld is. Als pure vuurkracht. Actie. Maar dus niet meer vanuit pijn en trauma aangedreven, maar puur vanuit passie en manifestatiefocus.
Vanuit Energiebewustzijn gezien is zijn een magische Tijd ingegaan die alleen maar beter gaat worden. Alles is open, alles is zichtbaar, alles is transparant. Het enige waar we tegenaan lopen zijn onze conditioneringen, dat wat nog oud geprogrammeerd is. Dat loslaten doet heel erg pijn, hier en daar. Op verschillende gebieden. Want het voelt als eerste instantie als verlies.
Het is ook verlies. Verlies van het oude, dat ons niet meer dient. Wat daarvoor in de plaats kan komen is dat wat ons wel dient en dat is ons verbinden in en vanuit de Liefde die we zijn.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.