Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een nieuw jaar, een nieuwe Tijd. Deel 1

Terwijl de mensheid inmiddels wel door heeft dat er momenteel iets historisch unieks gaande is in de hele wereld, zijn nog niet heel veel mensen zich bewust dat er op een groter dan maatschappelijk vlak, zich een nog veel unieker fenomeen plaatsvindt dat zich aan het afspelen is op onze Aardbol.

Een moment dat maar 1 x in de 25.920 jaar plaatsvindt: de kanteling der Tijden.
Of dat precieze moment nu zoals de Maya’s voorspelden op 21-12-2012 was, of zoals bleek na een rekenfout in de Gregoriaanse kalender dat het op 21-12-2020 moest zijn geweest, of dat het dit jaar op 21-12-2021 heeft plaatsgevonden, omdat we astrologisch gezien in een zelfde vaarwater zitten als de val van Rome en de Franse revolutie tegelijkertijd:
Wat doet het er nog toe, op zo’n lange periode. We zijn er door heen.
Het steeds langzamer draaiende fietswiel is definitief gestopt na 25.920 jaar verlaagde trillingen om nu de andere kant op te gaan draaien. Een verschil tussen nacht en dag.
Dat is het evolutionaire momentum waar we ons nu in bevinden.
We zijn definitief het verlichte Tijdperk ingegaan. Het Tijdperk van de verhoogde trillingen. Vanaf nu ascenderen we. Vanaf nu ontwaakt de mensheid in zichzelf.
Of ze nu het nu wil of niet. Of ze zich op dit moment Bewust is of niet.

De kanteling der Tijden is een precies dezelfde soort transitie als van de nacht naar de dag en weer terug. Maar dan in plaats van 12 uur ertussen, 25.920 jaar.
We ervaren nu op macroniveau wat we dagelijks op microniveau ervaren.
Met dat verschil dat we niet werkelijk duisternis ervaren als in Aardedonker, maar wel vanuit ons Bewustzijn van Aardedonker naar Daglicht zijn verschoven.
Ofwel verschuiven van een slapend Bewustzijn naar een wakker Bewust Zijn.
Hoe dat in elkaar zit onderbouw ik in mijn boek dat binnenkort uitkomt, dat is een wis-en natuurkundig verhaal. Iets met de kwintencirkel en de Fibonacci Reeks.
Te complex nu voor een blog.
Maar ik kan wel uitleggen wat de kanteling betekent en wat de consequenties zijn.
Het is ook uitermate troostrijk om Bewustzijn op het grote plaatje te hebben.
Als je weet wat er gaande is dan is er geen enkele reden om bang te zijn, of je zorgen te maken, omdat je kan zien wat er gebeurt, waar we naartoe gaan en wat de uitkomst is. Dan weet je dat er alleen maar reden is om te vertrouwen dat omdat alles overhoop wordt gehaald we dan de juiste acties kunnen uitvoeren.

Alles wat we doen vanuit het oude, wat gedoemd is om af te sterven, sterft af, wordt ziek of krijgt de wind tegen. Alles wat we doen, afgestemd op de nieuwe Tijd, geeft ons de wind mee en een zetje in de rug.
De oude Tijd is voorbij en daarmee vernietigen alle systemen zichzelf die in de 25.920 jaar oude Tijd zijn ontstaan en hebben opgebouwd.
Met als voornaamste en belangrijkste de door de duisternis overgenomen op mannelijke polariteiten gefundeerde machtsdriehoek Seks-Macht-Geld. Daardoor ontstaat er nu een imploderen in het collectief menselijk Bewustzijnsveld.
De driehoek trekt het Bewustzijn van mensen in een lager trillende parallelle realiteit door een ‘Freeze’ op te wekken, een angst/stressreactie die het logisch en rationeel vermogen uitschakelt. Mensen raken de autoriteit over zichzelf kwijt, hun zelfbeschikkingswaarde.
Vanuit een groter perspectief werkt het zelfs nog dieper door.
De ziel wordt uit het menselijk Bewustzijn weggetrokken door deze lage trilling.
Deze lage trilling houdt de mensheid magnetisch, terwijl we nu elektrisch aan het worden zijn. (Licht) Zolang we magnetisch (duister) zijn en blijven, worden we ons niet Bewust.

Onze ziel ontwaakt net in deze periode. Maakt contact met het grotere verlangen en de missie hier op Aarde. Begint te Zien. Te voelen.
Wordt wakker.
Met als doel zichzelf te manifesteren. Te creëren.
Daarentegen wordt er een zielloze wereld gecreëerd die ons voorspiegelt dat we als mensen op Aarde zijn gekomen om in een sleur van middelmatigheid, afhankelijkheden en tekorten te leven, dat geld ons hoogste doel is en daarmee alles wat je kan kopen, dat het normaal is om voedsel ongeschikt voor consumptie te eten vanwege suiker en E-nummers, remedies te nemen die veel erger zijn dan de kwaal zelf, aan beeldschermen verslaafd te zijn en te leven volgens de gelimiteerde patronen die we vanuit onze opvoeding en cultuur hebben meegekregen.
“Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Als je een dubbeltje wordt zal je nooit een kwartje worden. Als je je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt wordt je afgekapt.“ Dat soort imprints houden ons als Nederlands collectief klein en passief.

Wat de ziel die ontwaakt nou juist ontdekt is dat het pure en grootse Creatie-en Manifestatiekracht is. Op Aarde gekomen om te spelen, te genieten, te bloeien en te groeien, te verbinden en lief te hebben.
Gezondheid is equivalent voor het Zelfgenezend vermogen dat we hebben als mens in grootste Creatie-en manifestatiekracht.
Het ziet er misschien aan de buitenkant nu niet zo uit, maar dit is een prachtige en bijzondere periode in de evolutie van de mensheid.
We bevinden ons in de grote omkering.
Niet the Great Reset, maar the Great Awakening is nu gaande.
Het is niet voor niets dat er zoveel zielen zijn nu op Aarde. En ook niet voor niets dat er nu zoveel zielen tegelijk gaan verdwijnen binnen nu en een paar jaar.
Dat hoort allemaal bij de grote chaos en verwarring. Alleen door crisis en omkering ontstaat waarachtigheid. Het is een bottleneck waar we doorheen gaan.
Allemaal op onze eigen manier.

Wat goed is om te weten: Het is het Aardeveld dat zichzelf verhoogt en verlaagt binnen de Tijdcycli van het collectief menselijk Bewustzijnsveld.
Uiteindelijk kan niemand iets aan deze situatie doen.
Zelfs de duivelse machtsdriehoek niet. Zij zijn wie zijn aan het einde van 12 cycli verlagingen. Dat betekende opbouw van karma door trauma: het slechtste van het slechtse, het duisterste van het duisterste is waar we mee eindigden.
De onderkant van de onderkant. Dat is evolutionair gezien de taak van het duister.
Onze taak, als mensheid, is om van die realiteit niet de onze te maken. Onze taak is het Licht te leven wat we nu zijn. Daarmee laat alles wat duister is zich in vol ornaat zien, om vervolgens te verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daar hoeven we niets meer voor te doen.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.