Zoek
Sluit dit zoekvak.

De trilling van de Godenmens

Voor gevorderde yogini’s zijn de yogahoudingen in Sacred Yoga niet heel uitdagend. Echter, de nadruk ligt op de flow van de adem, door je chakra’s heen, gefaciliteerd door de houding.

Waar we naar toewerken is niet een zo fit en soepel mogelijk lichaam, maar naar een fysieke containment voor ons Lichtveld. Dat is een soort hele langzame fluiditeit. Een stromende straal energie.
In Lemuerië hebben we een hartslag van 12 seconden per minuut. Tegenover de 72 slagen per minuut die we nu hebben. Binnen die enorme ruimtes tussen die hartslagen gebeurt het.
Daar wordt vanuit de vrouwelijke principes overgave en chaos, ofwel KundaliniEnergie, ofwel waar de twee bijbelse Maria’s voor staan, een enorme orgastische puls opgebouwd in golvende stromen, die connected is vanuit het centrum van de aarde en doorstroomt tot in de oneindigheid van de kosmos.

Dat is de reden dat we in die eindperiode kosmisch intergalactische wezens zijn die in en zich tussen alle dimensies kunnen bewegen. Uiteindelijk blazen we met die grote orgastische oerkracht in de periode na Lemuerië, Atlantis, de aarde op. Daarmee is het vrouwelijk potentieel, die vrouwelijke oerkracht, ons eerste trauma. En het begin van een 25.920 jaar durende karmische opbouw naar waar we ons nu bevinden.
Het vrouwelijke in ons schaamt zich en offert zich daarom op uit schuldgevoel. Het mannelijke in ons onderdrukt en vernietigt ons, want ja, dit nooit meer. Dat is de wond die wij aan het genezen zijn binnen het collectief. En jij in jezelf ook. We are healing the wounded feminine in ourselves and the collective.
De uitdaging is voor een Nieuwe Tijds Coach of een gevorderde yogi-ni niet om deelnemers zo goed mogelijk de yoga-meditatie en ademoefeningen te laten doen, maar om de deelnemers zodanig in contact te brengen met hun eigen energiestroom, of het geblokkeerde in hun energiestroom, dat daardoor een verhoogd bewustzijn ontstaat in alle ervaringcentza ofwel chakra’s. Hiermee breng je de deelnemer rechtstreeks in contact met zijn/haar potentieel. Vanuit onze stromende energie krijgen we ook de herinneringen terug van wie we zijn in de beschavingen uit de Lichttijd

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.