Zoek
Sluit dit zoekvak.

De strijd tussen het duister en het Licht.

Als je net als ik een ‘antenne’ bent die energieën & signalen opvangt en interpreteert, dan zijn het momenteel wel heel bizarre tijden.
Soms geloof ik gewoon niet wat ik zie. Het is al een tijdje in de maatschappij zo dat wat boven tafel komt aan informatie steeds erger is dan ik van te voren denk en steeds daarmee driedubbel bevestigt wat ik al zo lang waarneem.
 
Eigenlijk van kinds af aan al zie ik dat we als mensheid gevangen zitten in een intentioneel moedwillig slecht opgezet systeem. Qua onderwijs (saaie stof, doctrine & afnemen van creatief talent), voeding (vergif door additieven en suiker), medische zorg (vergif als remedie in plaats van kijken naar mens als holistisch systeem), economie (geld is macht), industrie (vernietigt de aarde), communicatie (straling), rechten en politiek ( corrupt en geleid door opportunisme) kortom echt alles.
 
TV = pure (predictive)programming en zelfs ons zelfbeeld wordt bepaald door de mode omdat designers ons een armoedige treurige oostblok nannylook opdringen en de ‘zombieverschijning’ langzaam vanuit verschillende kanten in wordt gemasseerd als normaal mensbeeld.

Een zwarte doorschijnende uitgemergelde look. Return of the panda eyes.
Ik kan nog veel meer signalen opnoemen, maar het komt er op neer dat het systeem waar we al zo lang in gevangen zitten er op uit is ons Bewustzijn te ontnemen, onze eigenwaarde af te stropen en ons structureel ervaringen te geven van slachtofferschap en tekort, zodat we niet kunnen ervaren dat we hier eigenlijk zijn om te groeien en te bloeien. De Liefde te ervaren die we werkelijk zijn. ‘I AM’.
 
Het is een liefdeloos systeem, ofwel een reflectie van realiteit en werkelijkheid, dat de mensheid zorgvuldig afleidt van zichzelf door zelf steeds een niet aflatende stroom liefdeloze afleiding te creëren.
Omdat de aanval in alles zit en al zo veel generaties lang actief is, hebben we het niet door. En omdat we altijd al gewend waren tegennatuurlijke levenswaarden aan te nemen. Alles wat natuurlijk is als tegennatuurlijk te zien omdat het tegennatuurlijke onze natuur is geworden. 
 
De aanval die er altijd al was, komt nu van alle kanten in hele hevige mate. 
 
En het collectief lijdt inmiddels aan het Stockholmsyndroom: De mensheid houdt van degenen die hen gevangen houdt, vertrouwt het systeem alsof het goed is en doet en volgt dociel wat er opgedragen wordt. Ook al zijn dat dingen die niet goed voelen en die mensen zelf van nature helemaal niet willen. Ik moet soms alle zeilen bij zetten omdat de inzichten zo intens zijn. Gelukkig ben ik niet alleen en kan ik sparren met andere ‘Bewusten’. Godzijdank. 
 
Het 3Dveld, het duister in ons collectieve Bewustzijnsveld en daarmee het onbewuste, gaat nu heel hard om alles uit de kast te halen om de mensheid op aarde te vernietigen.
Als je weerstand krijgt bij het lezen van deze tekst, denkt ‘wat een onzin’ of vindt dat dit bewijst dat ik volledig van mijn padje af ben (totaal natuurlijke afweer als je ‘geprogrammeerd’ bent), dan is het tijd voor therapie. Ja echt. 
Want dan ben je niet in staat om het slechte of negatieve, oftewel jouw schaduwkant in jezelf te (h)erkennen, waardoor je niet kan zien dat andere mensen slecht zijn waardoor je niet gelooft dat wat er in de wereld nu gebeurt in-slecht is. 
 

Duivels slecht. Demonisch slecht. Luciferiaans slecht.

 
Helaas betekent omdat jij niet ziet niet wat er gaande is, niet dat het ook niet gebeurt. Zonder Bewustzijn op geschiedenis en toekomst vanuit een groter perspectief dan we als collectief kunnen bevatten, ben je ten prooi aan de matrix, gevangen in de matrix en slaaf van de matrix. 
Dit is waar ‘wakker worden’ over gaat. Letterlijk je ogen openen voor wat je voor je ogen ziet gebeuren.
Er wordt nu een beroep gedaan op menselijke ethiek. Wat zijn kloppende waarden en normen in ons leven.
Waar staan we voor? Waar gaan we voor?
De uitdaging zal steeds sterker worden om in onze kracht te gaan staan en onszelf in de wereld te presenteren en uit te stralen als antwoord op de vraag: ‘Wie ben ik?”
De transitie van de wereld nu gaat over niets anders dan de transformatie van het duister naar het licht. Dat is de kanteling van de tijd. 
 
We ZIJN Licht.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.