Search
Close this search box.

De nieuwe mens

De Nieuwe mens eet in de nabije toekomst, omdat ons bewustzijn op en van plant en dier steeds groter wordt, eerst volledig plantaardig en vervolgens helemaal niet meer. De Godenmens, waar we naartoe aan het evolueren zijn, eet niet, doet aan Pranic living, heeft geen voedsel nodig. Voedsel zal in de toekomst meer een kunstuiting zijn dan noodzaak. Koken is creatie en kunst, iets verfijnds waarvan we kunnen genieten. De natuur geeft genoeg aan overvloed, maar er is dan geen noodzaak tot overleven meer.
Het boek ‘IK BEN LICHT Het veld van universele kennis’ en het bijbehorende programma, de ‘IK BEN LICHT Reis’, ons jaartraject, is een download van de nieuwe mens, tot aan Atlantis in de toekomst. Omdat we ons in een cyclus bevinden, die na de kanteling van de Mayakalender nu de andere kant op draait, ligt Atlantis zowel ongeveer 25.920 jaar achter ons als voor ons. We bevinden ons in een uniek tijdperk van grote verandering en ons lichaam verandert mee. Onze kanalen, onze chakra’s, gaan in deze overgangsjaren van dicht en vast naar open. We worden heel snel Bewust en Energetisch en ons lichaam past zich daarop aan.
 
Van Atlantis het verleden, hebben we nog trauma in ons celgeheugen. Dat is onze Yin kant, onbewustheid, duisternis, gevoel, vrouwelijk. Dat is karma waarin bv honger, geen eten, schaarste en sterven door voedselgebrek in ons DNA is verweven. Ons DNA is geprogrammeerd maar wordt steeds meer en sneller gedecodeerd, hoe Bewuster je wordt en hoe verder jouw kosmisch Bewustzijn reikt.
Tegelijkertijd komen aan de andere kant, aan Atlantis de toekomst, de Yang kant, het Licht, onze universele intelligentie, vanuit het Bewustzijn door innerlijke GodFrequenties onze chakra’s volledig open te staan, waardoor onze trauma’s open en bloot op tafel komen te liggen waardoor ze zichtbaar zijn en hanteerbaar. Ons potentieel komt vrij. In tegenstelling tot vroeger.
 
Sommige mensen zullen de stap niet gaan maken, maar juist steeds dieper de laagte in zakken in vibratie en steeds langzamer gaan trillen door ziekte, stagnatie, onopgeloste pijn, verslavingen en kwetsuren of ze gaan zelfs dood, omdat ze te veel gif vanuit teveel kanten toegediend hebben gekregen waardoor er te veel leven verloren is gegaan omdat alles wat het lichaam belast Energie aan het lichaam onttrekt. Als dat altijd gebeurt, een leven lang, blijft er geen energie meer over. Zo simpel is het. Als we niet Bewust worden wat onze trilling verlaagt, vertraagt en vertroebelt, blijven we onbewust en worden we zwak, ziek en gaan we dood.
 
De onbewuste mens vergiftigt zichzelf, wordt daardoor ziek en leeft steeds meer op de automatische piloot, mechanisch levend. Van alle kanten krijgen we het binnen.
 
Door industrieel (processed) bewerkt voedsel, vol met chemische additieven die allemaal in kleine mate zogenaamd geen schade aanrichten voor de gezondheid, maar waarvan nog nooit getest is wat heel veel van die stoffen iedere dag een leven lang doen. Het resultaat is duidelijk: Overgewicht, veel meer hart en vaatziektes en veel meer kanker dan ooit.
 
Door onbewuste levensstijl. Een levensstijl die niet gericht is op de eigen natuur, waarvoor de natuur op aarde heel belangrijk is, maar gericht op zitten de hele dag achter een beeldscherm, slecht eten, veel alcohol drinken en verder niets. Geen bewustzijn op voeding, op beweging, op seksualiteit, op zelfzorg, maakt dat Energie niet stroomt, waardoor we ons gestagneerd voelen.
 
Door DNA gemanipuleerde groenten en fruit. DNA wat gemanipuleerd is trilt niet in de oorspronkelijke frequentie 432 Herz maar een verstoring daarvan waardoor er Energetisch in ons lichaam geen herkenning is op vibrerend voedsel. Ook qua nutriënten hebben de gekweekte groenten en fruit in de supermarkt nauwelijks iets in zich. Gluten, het resultaat van gemanipuleerde tarwe, veroorzaken ontstekingshaarden in het lichaam.
 
Door suiker. Door bijna niets in de supermarkt te kunnen kopen waar geen suiker in zit, van kipfilet tot kant en klare aardappeltjes als slasaus of bouillonblokjes, loopt het qua suikerinname ook ongemerkt behoorlijk op.
Ook kan er niets gevierd worden zonder gebak, chips en alcohol of frisdranken waar suiker in zit. We hangen als junken dagelijks aan een suikerinfuus zonder dat we het in de gaten hebben. Suiker veroorzaakt ontstekingsreacties in het lichaam.
 
Door medicijnen. In plaats van dat we ons lichaam vragen wat het nodig heeft als het pijn heeft, stoppen we er pillen in. Voor alle chronische ziekten wordt medicatie voorgeschreven die niet helpen maar wel het lichaam belasten met stoffen die niet voor consumptie geschikt zijn en daarmee nog meer belastend. Voor systemen die al belast zijn!
 
Door beeldschermen. Door het blijven kijken naar beeldschermen, wordt onze vibratie bepaald door alles wat wordt aangeboden.
Het herhaald gevoed worden op televisie met propaganda of verstopte reclame, vergiftigt ons hoofd en creativiteit. Net zoals de hele dag digitale spelletjes doen, wat een eenzijdige activiteit is die het Bewustzijn binnen het spelletje gevangen houdt.
 
Door straling.
We hebben geen idee hoe groot de belasting is van onze wifi en telefoons omdat we steeds meer straling opgevoerd hebben gekregen. Toch is het overal voelbaar en meetbaar en daarmee een belasting voor het lichaam. Iets wat het lichaam chronisch stress oplevert en stress maakt ziek.
 
Door de vele chemtrails die worden gesproeid in de lucht, waarvan bromium, aluminium en grafeen de ergste metalen zijn, omdat deze van ons lichaam metaalgeleiders maken, in plaats van watergeleiders, wat we in oorsprong zijn. Water heeft een veel hogere frequentie dan metaal en in de laagte pikken wij geen kosmische frequentie op. Dus geen hoog bewustzijn. Sterker nog, door metaal kan er een ander Bewustzijn worden geprojecteerd wat geleid wordt wat mensen laat denken dat het hun eigen Bewustzijn is.
Vanuit het water en de moleculaire samenstelling van het water, zijn wij wel tot kosmisch Bewustzijn in staat.
 
Door het water, waar deze zelfde metalen steeds meer in zitten, naast nog de vele niet biologisch afbreekbare farmaceutische residuen, die door mensen worden uitgescheiden na medicijngebruik.
 
De Bewuste mens staat steeds meer in verbinding met het eigen potentieel en wordt steeds meer door het zielsverlangen aangestuurd in plaats van het onbewuste en vaak ook gewonde ego. Het gewonde ego leidt graag een onbewuste levensstijl.
Niet willen zien, niet willen weten.
 
Door onze cellen af te stemmen op onze oorspronkelijke trilling, kom je steeds dichter bij je wezenlijke Zelf, je Essentie. De Bron. Door 2x per jaar heel Bewust te zijn op alles wat deze trilling en jouw ontwikkeling daarin verstoort, ben je je cellen aan het voorbereiden en afstemmen op het DNA van de Nieuwe mens: Een energetisch kanaal van Licht en Liefde.
 
Uit: Find your own vibration, E-book (NL: Vind je eigen vibratie, de uitdaging)

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.