Zoek
Sluit dit zoekvak.

De IK BEN LICHT Reis: Een 12 Stappen transformatieprogramma

De IK BEN LICHT Reis is een Verlichtingsprogramma. Een jaartraject door de lagere chakra’s vanuit de hogere chakra’s binnen 3 verschillende Bewustzijnslagen.

De IK BEN LICHT Reis is een ondersteuning in het grote ontwakingsproces en geeft antwoord op alle chaos, paniek en ontwrichting die ontstaat zodra mensen ontwaken en zien wat tot dusver in hun leven allemaal een illusie is geweest. Het is ook een methode om volledig te kunnen ontwaken.

Als de klok rond is geweest zijn en alle chakra’s vanuit alle Ervaringslagen zijn Ervaren, is er zo’n grote mate van Energie Bewustzijn en zelfreflectie aanwezig, dat iemand zichzelf en de wereld om zich heen vanuit de diepte kent en zich voor altijd Bewust is van het zichzelf beperkende kindbewustzijn en het prachtige zielspotentieel dat wil leven. Het programma leert tegelijkertijd zoveel unieke Reading- en Healingvaardigheden aan dat een ander net zo vrij te lezen en te healen is als zichzelf. Met het 3-6-9 Bewustzijn is iemand getransformeerd naar de Nieuwe Tijd.

Ik heb dit programma vanaf 2012 vanuit mijn Readerskanaal doorgekregen om aan de wereld door te kunnen geven. Hoe groter de substantie wordt van het veld waardoor het heen gaat, in de vorm van de mensen die er doorheen gaan en Energie Bewust worden, waardoor substantie ontstaat, hoe groter en voller het veld van Energie Bewustzijn, het IK BEN LICHT Veld wordt. En hoe meer alle puzzelstukjes voor mij samenvallen en hoe groter mijn ontzag is voor de intelligentie die door mij/ons heen stroomt. Zo geniaal kloppend had ik het zelf nimmer kunnen verzinnen.

De oude tijd is een 25.920 jaar lange overlevingsprogrammering, waarin we als slaven en tegenwoordig ook als robots vanuit angst en overleving de massa volgen en vormen. Een gelimiteerde 3Dimensionale perceptie. De mens ervaart zichzelf als lichaam, emoties en gedachten met een spirituele optie.

De Nieuwe Tijd is een 25.920 jaar lange Godsbeleving, waarin we in Eenheid onze individuele zielsbestemming vanuit Liefde Ervaren.
De Nieuwe Tijd ontstaat door Bewustzijn dat zich Bewust wordt, door steeds meer mensen heen. Alles is Energie. Alles is Bewustzijn. Alles is Liefde. Alles is Eén.
We Ervaren dit als een 13Dimensionale gelaagdheid (door iedereen 5D genoemd) in een geïncarneerd lichaam.
Ons 13 Dimensionale Lichtlichaam, het chakrasysteem waardoor Bewustzijn zichzelf kan ervaren in een menselijk lichaam, is in de oude tijd niet Bewust. In de Nieuwe Tijd wel.
De transformatie gaat door 12 chakra’s in 12 maanden en sluit je aan op je Lichtlichaam.
Je bent daarmee ingeplugd op de Nieuwe Tijd.
Nieuwe Tijds Coaches zijn Coaches die de oude wereld/tijd/overlevingsstructuren Bewust zijn of ook al hebben kunnen loslaten en volledig navigeren vanuit hun Creatieve potentieel.

Start: 2 september

https://tuffie.tv/ik-ben-licht-reis-een-jaartraject-in-12-stappen/ 

https://tuffie.tv/nieuwe-tijds-coaching-opleiding/

Art: HOME van Tessa Smits

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.