Zoek
Sluit dit zoekvak.

De healing van het gewonde vrouwelijke.

In mijn vorige blog schreef ik over het in balans brengen van het vrouwelijke en mannelijke in onszelf. Daar gaat namelijk deze tijd over. Een hele cyclus lang van 2160 jaar om precies te zijn.

We komen uit een periode waarin de mannelijke polariteiten hebben gedomineerd. We zijn nu een grote Tijdsperiode ingegaan waarin de vrouwelijke polariteiten ons Bewustzijnsveld gaan besturen.
De balans die we nu in onszelf kunnen ervaren is vergelijkbaar met de toonsoort C.
De enige toonsoort in de muziek met alleen witte toetsen op de piano.
Dus geen verlagingen en geen verhogingen.
Om je een vergelijking te kunnen geven:

We kwamen uit een toonsoort met 11 verlagingen.
We zouden cycligewijs de toonsoort Deses in gaan, een toonsoort met 12 verlagingen, maar dat is hetzelfde als de toonsoort C.
In de muziek heet dat een enharmonische verwisseling. Over 25.920 jaar gebeurt het weer, maar dan met 12 verhogingen in ons trillingsveld. Dat is de val van Atlantis.

Dan kelderen we van Godenmens naar de stam van de holebeer en splijt de Aarde in tweeën. Maar een zelfde soort ‘shift’ heeft er plaatsgevonden op 21-12-2020 in het menselijk Bewustzijnsveld, van laag naar hoog. Dat is een kwantumsprong in onze Bewustzijns’ontwikkeling’. Van 3 dimensies naar 13 dimensies
De toonsoort C is het trillingsniveau waarin ons Bewustzijn zich NU bevindt.
De trillingsfrequenties van onze muziek, ofwel het geluid wat wij maken zijn gelijk aan hertzfrequenties en onze chakratrillingen.

Alles is Energie. Alles is Trilling. Vibratie.

Het komt er op neer: Onze chakra’s waren maximaal verlaagd. Dat betekent afgescheiden van ons potentieel. Verlaagd in trilling. Chakra’s dicht, verdicht en verhard. Een vastgelopen energiesysteem. De mens gedevalueerd op alle Bewustzijnslagen.
Waar we in december doorheen zijn gegaan als groots ijkpunt in onze geschiedenis, is het afsluiten van een periode van 25.920 jaar tegen de klok in rotatie van het menselijk Bewustzijnsveld, in het negatief (net als de negatief van oude foto’s), in de contractie en het onbewuste.

Daarmee laten we 25.920 jaar lijden achter ons omdat we vanaf 21-12-2020 een nieuwe Tijd zijn ingegaan, die met de klok mee draait, in het positief, in de expansie en het Bewust Zijn in ons aantrilt. We zijn daarom nu karma aan het helen.
Het verschil is letterlijk van nacht naar dag, maar dan op macro niveau.
Vanuit een donker, op vrouwelijke polariteiten verankerd (magnetisch), onbewust Tijdperk zijn we verschoven naar een Licht, mannelijk op mannelijke polariteiten verankerd (elektrisch) Bewust Tijdperk.

Dat naar mannelijk gaan nu lijkt misschien tegenstrijdig, maar het is juist door het Licht dat we nu het duister kunnen zien en Bewust Zijn. Daarvoor niet. Tasten we in het duister. Ervoeren we duister zonder het te weten. But it takes two to tango.
Het onbewust vrouwelijke duister, het magnetische overgave en in chaos kunnen zijn is wat wij in ons Bewustzijn als ‘gevoel’ ervaren.
Het Bewust mannelijke Licht, de elektrische focus en Bewustzijn is wat wij in ons Bewustzijn als ons ‘verstand’ ervaren. Samen vormen zij de bron, ons Goddelijke Zelf.

De God en Godin in ons. Dat is de balans.

Wat we nu te herstellen hebben in onszelf en in ons als collectief, zijn behalve de vastgelopen gewonde mannelijke polariteiten, vooral de gewonde vrouwelijke polariteiten in ons. Overgave (genade) en chaos (kundalini).
Een paar jaar geleden ervoer ik tijdens een Sjamaanse sessie hoe het gewonde vrouwelijke voelde in mij en in ons als collectief. Het was in het centrum van de aarde in het duister, waar ik opgesloten zat, diep in de aarde, in zwarte klei, levend begraven. Het was een nare ervaring. Een ervaring van dood.
Alles wat in ons het duister vertegenwoordigt en al het vrouwelijke is in de periode van het grote duister, de 25.920 jaar nacht mishandeld, verkracht, vernederd en waardeloos gemaakt. Letterlijk gedood. de mond gesnoerd. Gedegradeerd.
De vrouwelijke aspecten in ons als collectief (m/v) lijden daarom aan het Maria Magdalena syndroom:
Was zij een koningin en equivalent aan haar partner Jezus die door iedereen heilig wordt verklaard, wordt zij daarentegen al meer dan twee duizend jaar lang als hoer afgeschilderd. Wat klopt niet aan dit verhaal en waarom niet?
De verwonding van al het vrouwelijke in ons, gevoel, intuitie, het kwetsbare, rust en contractie heeft nu heel zacht heling nodig.
Het was daar in de stilte en de leegte van de zwarte Aarde dat ik ervoer welk deel van God ontkend was zo lang. Ten behoeve van de mannelijke aspecten zelf.

Het menselijk lichaam in de nieuwe Tijd is fluide. Energie is fluide.
In de oude wereld is dat materie. Materie beweegt niet.
Doordat ik zag en ervoer vanuit mijn eigen, fluide energielichaam, is hoe de energie die gelijkstaat aan de heilige maagd Maria, namelijk de pure overgave die je hebt als vrouw, in het geboren laten worden van nieuw leven, is als de overgave van de Aarde met de grilligheid waarin de natuur groeit. Maar wat zo grondig wordt vernietigd, in alles, 25.920 jaar lang. Vernietigd zonder respect voor haar.

Het is Nu Tijd om haar te helen.
We hebben in dit Tijdperk vanaf nu het uitgangspunt God is M/V en dat evenwicht gaat worden hersteld de komende 2160 jaar. De eerste cyclus is de toonsoort C.
We gaan weer ervaren wie we werkelijk zijn en wat onze ware natuur is.
We mogen nu het Licht gaan ontvangen en vanuit het vrouwelijke duister in ons.

Gaan voelen wat goed voor ons is, vanuit de chaos van het leven zelf.
Het is nogal een omslag, vanuit de vrouwelijke polariteiten gaan leven.
Een 180 graden omslag is het zelfs. En het uit zich in alle aspecten van het leven.
Wie deze in zichzelf kan voelen, is ‘on track’. Zal niet meer zo snel vastlopen of zich gevangen voelen in een narcistisch aanvoelend systeem wat niemand meer dient.

Wie durft? Wie durft haar vrouwtje te gaan staan? Kracht vanuit kwetsbaarheid?

Sterk vanuit gevoel? Gedreven door het ontvangene?
Vertel!

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.