Zoek
Sluit dit zoekvak.

De grote paradox: Ontwaken

De laatste tijd komen er steeds meer berichten voorbij waarin wordt gewaarschuwd voor het effect van negatieve berichtgeving. Door steeds maar bezig te zijn met wat er in de wereld gebeurt-wordt gezegd- door daar in te gaan wroeten, door dat wat onderzocht is af te keuren en door steeds maar te benadrukken wat er niet klopt, fout is en zelfs heel slecht en steeds anderen daarvoor te willen waarschuwen, creëren we zelf meer van dat wat we juist niet willen.

Inderdaad. Dat waar je op focust groeit en dat waar je Energie aan geeft bloeit.
Dat is een gegeven, een principe, een natuurwet. De wet van Energie.
Er rijst alleen een gigantische MAAR…
Ten eerste omdat er een verschil is tussen observeren, signaleren en waarschuwen of de hele tijd al je aandacht gericht hebben op en obsessief bezig zijn met.
Ten tweede omdat we ook nog met andere natuurwetten van Energie te maken hebben: De anatomie van Energie en het gedrag van Energie. De cycli van Energie, ofwel hoe Energie transformeert.

Transformatie betekent een 180 graden verandering. In de natuur zie je hoe rupsen een vlinder worden en hoe een slang zich ontdoet van zijn oude vel. We zien hoe de bladeren van de bomen vallen en hoe na een periode van stilte en kilte er weer frisgroen ontluikend blad ontstaat. Wij mensen zijn niet anders. Van de ene hoedanigheid veranderen we in een andere hoedanigheid. Op allerlei niveaus. Nu is er iets heel groots aan de hand. Iets wat maar 1 x in de 25.920 jaar voor komt. Een macro cyclus in onze binnenwereld, zoals we dat in micro vorm, als de dag en nacht kennen in onze buitenwereld.
Van onbewust raken we Verlicht. Bewust. Ontwaakt. Van donkere afgescheidenheid transformeren we naar een op de Bron aangesloten Lichtwezen. Dat gaat vanzelf, daar hoeven we niets voor te doen. Dat is een proces waar we als geheel in zitten.

𝐃𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐭𝐢𝐞, 𝐨𝐧𝐬 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬, 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐢𝐞𝐝𝐞𝐫 𝐦𝐞𝐧𝐬 𝐨𝐩 𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐬 𝐯𝐨𝐥𝐠𝐭:

𝐁𝐞𝐰𝐮𝐬𝐭 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐭 𝐰𝐚𝐭 𝐢𝐬. De ogen gaan open door iets. Een voorval.

𝐇𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧𝐧𝐞𝐧. De ogen zien dat wat gezien is nu overal en in steeds meer terug.

𝐄𝐫𝐤𝐞𝐧𝐧𝐞𝐧. Er wordt bevestigd dat het geziene overal in gezien wordt en voor alles geldt; niet alleen voor het eerste geziene, maar voor alle levensgebieden (Chakra/Ervaringsrealiteiten).

𝐏𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧. Er wordt bepaald waar het geziene thuishoort.

𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐤𝐞𝐮𝐳𝐞𝐬 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧/ 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐤𝐨𝐞𝐫𝐬 𝐯𝐚𝐫𝐞𝐧.Op basis van de nieuwe situatie en de nieuwe positie van het oude, ontstaan er nieuwe impulsen, ontstaat er een nieuwe beweging en daarmee nieuwe keuzes en een nieuwe koers..

𝐕𝐞𝐫𝐥𝐢𝐜𝐡𝐭𝐢𝐧𝐠: Er is Licht gekomen op dat wat donker was, dat wat blokkeerde, in de weg zat, tegen,-klein of vast hield. ALLES (d.w.z.Alle Chakra /Ervaringsrealiteiten) is aangekeken, doorvoeld en daarmee Bewust geworden.
Het betekent in andere woorden gezegd dat als we niet zien wat er gaande is en waar we zelf doorheen gaan, we niet Bewust/Verlicht zullen raken.

𝐀𝐥𝐬 𝐰𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐮𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐬 𝐢𝐧 𝐨𝐧𝐬𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐧𝐞𝐠𝐞𝐫𝐞𝐧, 𝐤𝐮𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐨𝐧𝐬 𝐋𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐞𝐫𝐨𝐩 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐣𝐧𝐞𝐧.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.