Search
Close this search box.

De grote f(n)uik en de grote seksuele f(n)uik

De grote f(n)uik

De ‘weg’ naar Verlichting, ofwel het spirituele 'pad' dat we nu allemaal- Bewust of niet- aan het lopen zijn, houdt in dat we gaan ontdekken dat we niets nodig hebben om gelukkig te zijn. Geen geld, geen voeding, geen bezit. Als we niets eten zijn we veel gelukkiger en vrijer dan als we dat wel doen, bewijzen nu al de vele mensen die van Prana leven. Als we niets hebben aan bezit zijn we volledig vrij van ballast. Dat proberen geestelijken en verlichte meesters ons al eeuwenlang bij te brengen. We zijn zelf al alle Liefde en overvloed (is hetzelfde) die we nodig hebben. Abundance equals Life. Love equals Life. Wij zijn het leven Zelf.
Alles wat we van buiten naar binnen halen, haalt ons weg van wie we werkelijk zijn en wat we in oorsprong kunnen. Als je de boeken van Anastasia kent weet je dat we zelfs in staat zijn om in dertig graden onder nul onze eigen temperatuur te reguleren zonder extra kleding aan te hoeven trekken. Dat zit in ons DNA verweven (net als allerlei andere natuurlijke -kosmische- vaardigheden die we nu nog als bovenmenselijk zien), alleen wij hebben aangeleerd gekregen overal afhankelijk van te zijn en alles wat we niet gebruiken sterft uiteindelijk af.
 
Maar komt ook weer terug zodra we het weer ‘Aan’ zetten!
De grote, grote f(n)uik is, dat Verlichting een INTERN proces is. Dus iets wat je zelf ontdekt.
 
Op dit moment (want dit is al eeuwen gaande) zijn al onze natuurlijke processen, die gaan over duurzaamheid, gezondheid, een groene en nieuwe aarde, energie, voedsel en spiritualiteit, volledig en daarmee EXTERN overgenomen door een duister netwerk, dat de mensheid op het verkeerde been zet en ons misleid met de bedoeling ons het
 
Bewustzijn te ontnemen en ons zo in hun macht en onder controle te houden. Dat hoort bij de overgang van de Tijd. Geen verlichting zonder (h)erkenning van het duister. Sterker nog: Verlichting IS (h)erkenning van het duister.
 
Verlichting is niet iets wat we van buitenaf opgelegd kunnen krijgen. Maar dat is meteen het mooie: Linksom of rechtsom, crisis van binnenuit of van buitenaf, het gebeurt toch. Verlichting is niet tegen te houden, of we nu wel of niets doen.
 
Het is er al en het gaat iedereen overkomen. Het tragische is alleen dat velen dit niet willen zien, waardoor nu mensen in grote getalen de aarde al aan het verlaten zijn. Dat worden er helaas nog veel meer. Over niet al te lange tijd is iedereen hierdoor getraumatiseerd en lijdt de mensheid in z’n geheel aan een post traumatisch stress syndroom. Behalve degenen die er ooit al doorheen zijn gegaan en die misleiding herkennen, dat zijn de mensen die nu weten omdat ze zichzelf geheeld hebben. Die staan in Liefde klaar voor bedding en verbinding.
 
At your service. ❤ Gelukkig zijn we al met heel veel.

De grote seksuele f(n)uik

Toen ik een paar dagen geleden de grote f(n)uik schreef, ontdekte ik pas nadat ik het lang en breed had gepost en het al gedeeld was door anderen dat ik het meest wezenlijke en belangrijkste onderwerp in deze grote Transitie tijd vergeten was: Seksualiteit.
Ik schreef dat onze natuurlijke processen zijn overgenomen door een duister netwerk, waardoor we generaties lang massaal misleid zijn op allerlei vlakken.
Dit netwerk is overigens al eeuwen, eigenlijk al duizenden jaren actief, alleen in deze Tijd heeft het de digitale technologie ter beschikking en is daarom voor het eerst in de geschiedenis nu al decennia wereldwijd georganiseerd.

 
We hebben een beeld over onszelf aangeleerd gekregen wie wij zijn als mens, dat niet overeenkomt met de werkelijkheid, maar omdat wij mensen kuddedieren zijn, conditioneerbaar en programmeerbaar, is het alleen een kwestie van veel herhalen en blijven drillen totdat iedereen dit beeld ziet als ‘waarheid’. Helemaal als dat generaties lang doorgaat.
Zo leren wij dat we niets betekenen als mens, dat we met teveel zijn, dat wij het zijn die de aarde vervuilen (terwijl zij dat zelf doen), dat we geen waarde hebben zonder geld en dat het leven gaat om een goede baan, trouwen, kinderen krijgen en een huis en een auto kopen. We leren niet te vertrouwen op het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en hoe en wat ziekte en genezing is, maar we zijn geprogrammeerd door de mindset: Als je je niet goed voelt- Pijn mag niet-heb je medicatie nodig. Afkomstig van de industrie die deze mindset voorschrijft uiteraard.
Zo zijn we afgedwaald van al wat natuurlijk voor ons is en zijn we dat normaal gaan vinden. Alles in het maatschappelijke systeem is erop gericht om ons afhankelijk te maken en ons vooral te blijven laten denken dat we afhankelijk zijn. We zijn afhankelijk van voeding, medicatie, geld, andere personen, situaties, omstandigheden en spullen. Terwijl we in werkelijkheid Energetische wezens zijn die niets nodig hebben maar alles kunnen manifesteren, omdat we de Creatiestroom Zelf zijn! We zijn nergens afhankelijk van, behalve als we denken dat we ergens afhankelijk van zijn!
Deze TransitieTijd gaat over het terugvinden, eigenlijk meer weer terug ‘claimen’ van dat wat ons is en waar we recht op hebben: Onze menselijkheid.
 
De belangrijkste sleutel hiertoe – en daarom best gek dat ik dat zomaar in mijn opsomming vergat- is seksualiteit. Ten eerste hebben we geleerd dat Liefde is wat we van een ander persoon krijgen -terwijl we Zelf Liefde Zijn- ten tweede is seks als daad gericht op de voortplanting met als doel een ejacualatie in gemiddeld 11 minuten, binnen een hetero monogaam levenslang huwelijk. Mochten mensen andere seksuele voorkeuren hebben, dan moet dat ook binnen dat frame passen. Zo staan we er nu voor. De vrijheid van jezelf mogen zijn, de revolutie die we hebben gehad in de jaren ‘60 om ‘vrij’ te zijn in seksualiteit, wat zeer waardevol en bevrijdend was, is -net als alles- overgenomen door een industrie, die in dit geval nu zeer veel winst maakt op geslachtsveranderingen. Het is een klassieke marketing techniek, die vorig jaar ook topperdetop werkte op een ander gebied maar met exact hetzelfde doel: Wij vertellen jou dat jij een heel groot probleem hebt, dan komen wij zelf met de (dure) oplossing.
(Een kleine ter zijde: Big Ph heeft vorig jaar 1,27 triljoen (!) aan ons verdiend zonder ons gezond te willen maken)
 
Als dragqueens in het nieuwe onderwijscurriculum nu op de basisschool al vertellen aan vijfjarigen dat ze misschien wel in een verkeerd lichaam geboren zijn en dat dat heel oké is omdat het ook anders kan, dan raakt die vijfjarige in de war over de eigen identiteit, want die ziet dat als ‘normaal’. De werkelijkheid is dat iedere operatie schade aanricht, alle medicatie slecht en belastend zijn voor je lichaam, je voor de rest van je leven anatomisch verminkt bent en je voor altijd je natuurlijke ‘pleasure’ kwijt bent. Dat ze zich richten op vijfjarigen is niet voor niets. Want nu gaat het er om spannen, letterlijk. Onze seksualiteit is al generaties lang underground gegaan, waardoor er geen openheid meer is in wat het precies is en wat we precies doen. De enige richtlijnen die we hebben zijn porno en dat wat we van buitenaf aangeleerd en doorgegeven krijgen. Dat gaat veranderen nu, om dat naar buiten te kunnen laten komen wat ons op dit moment het meeste dwars ligt: Het duistere netwerk dat ons steeds verder af laat drijven van onze menselijkheid om zichzelf er mee te verrijken.
 
De sleutel om uit de hel van hun demonische doelen te komen is om onze eigen seksualiteit terug te claimen en het weer te gaan zien als onze Helende Levenskracht. Een heilige Energie, die we delen met de volwassenen waarmee we onszelf in Liefde verbinden. Dat doen we niet met kinderen. Iedereen die als kind misbruikt is weet dat dit een trauma is met levenslange en verstrekkende gevolgen.
 
Verlichting komt door crises en door shock. Verlichting is een ander woord voor ontwaken en ontwaken gebeurt door Bewustzijn. Het openen van inzichten, het zien van verbanden en het aller, allerbelangrijkste: Dat gaan zien wat je niet kunt geloven. Een nòg grotere schok dan de ontluisterende effecten van het prikprogramma zal de seksuele ontwaking zijn. Dat we gaan zien dat we ook seksueel zijn overgenomen door een duistere macht die bepaalt hoe wij denken over onszelf. Dat gaat nog heftig worden voor velen.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.