Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Godtrilling

Waar wij uit bestaan, wat of wie we zijn… Wat Energie is, Bewustzijn of wat God is, wat onze oorsprong is, of er leven na de dood is, hoe ons aura werkt en wat chakra’s zijn, wat er zich in de dimensies afspeelt, hoe het zit met de incarnaties van onze ziel… Alle Levensprocessen en met name de voor het oog onzichtbare, hebben me mijn hele leven, van kleins af aan, gefascineerd. Hoe jong ik ook was, ik zag altijd meer achter mensen dan wat ze uiterlijk aan de dag legden, voelde situaties gelaagd aan, was -als gevolg van trauma- altijd heel erg alert en legde hierdoor al meer verbanden dan mensen gemiddeld doen. Ik leerde al op de basisschool dat ik totaal andere dingen zag dan waar over gepraat werd, ik zag dynamieken tussen mensen en daarmee conflicten al van mijlenver aankomen. Ik zag een andere waarheid dan alleen de getoonde, het uiterlijke. Alsof onder de oppervlakte er zich totaal iets anders afspeelt dan dat je van buiten ziet. Dat is nog steeds zo trouwens, alleen het leuke is dat nu dat alles wat zich onder de oppervlakte bevindt, naar boven komt in het hele collectief.
Mijn natuurlijke gave en ook mijn hobby, want ik doe niets liever, is eindjes aan elkaar knopen, verbinden en verbanden leggen. Overeenkomsten zien, conflicten uitpluizen en zo alles kloppend maken. Zo ben ik uitgekomen op het schrijven van een dik boek, dat uitlegt wat God, een ander woord voor Eenheid, Energie of Bewustzijn is, wat het is waar we uit bestaan en wat de bedoeling is van het leven. En dan vooral in deze Tijd. Er gebeurt nogal wat op aarde momenteel. Er is een 1x in de 25.920 jaar voorkomende Tijdkering geweest in 2012 en er zijn maar heel weinig mensen geïnteresseerd in wat daar nou de consequenties van zijn, terwijl die echt heel ingrijpend zijn voor iedereen en alles in volle gang is. Ik begrijp dat niet.
 
Ben ik de enige die me druk maakt om deze historische aardse polarisering? Het is namelijk best uniek dat wij dit meemaken als mensheid, de overgang van een onbewust, verduisterd tijdperk naar een Bewust, verlicht Tijdperk. Ik was zelf zó nieuwsgierig hoe het zit vanaf 2012 en wat er vanaf die omkering gaat gebeuren met ons en in ons, dat ik het helemaal heb uitgeplozen, de afgelopen tien jaar. En daarom weet ik het nu. En de informatie blijft komen, want het is een sluis van 25.920 jaar toekomst die open is gezet.
 
Vanwege mijn eigen nieuwsgierigheid ben ik altijd enorm verbaasd als mensen geen enkele betekenis of zingeving in het Leven zien of willen zien, zich nooit iets afvragen, maar alles voor kennisgeving aannemen, omdat iedereen het altijd zo deed en we het altijd al zo dachten. Mensen consumeren het Leven alsof het gaat om geld verdienen, een goede baan hebben, een huis en een auto iets groter dan die van de buren en twee kinderen en een labrador. Oh en op vakantie gaan natuurlijk.
 
Op Tinder, het dagverblijf voor eenzame volwassen, zie je dat heel duidelijk terug. Iedereen wil een wijntje drinken voor de open haard en samen bankhangen Netflix kijken. Stedentripjes doen. Mannen staan standaard op een vakantiefoto met een biertje, een hengel en een motor of mountainbike. De vrouwen profileren zich met zonnebril, zwemmend met dolfijnen en ze gebruiken van die apps waar je je foto opleukt met konijnenoortjes en snorharen. Dat is een Eenheidsworstprogrammering.
De projectie van een aangeleerde romantische droom, die niet per definitie iets te maken heeft met onze natuurlijke menselijke behoeften.
 
We bevinden ons in een matrix van gedachten en overtuigingen die ons in een bepaalde richting getraind hebben te denken, die niet per definitie heel natuurlijk zijn, of zelfs intelligent, logisch, zelfs biologisch, verstandig, niet eens menselijk ook in bepaalde opzichten, maar die ons wel volledig geconditioneerd hebben. Om niet te zeggen: gehypnotiseerd. Alles wat we namelijk maar genoeg herhaald krijgen zien we op een gegeven moment als echt, als onze realiteit. “Als je maar lang genoeg liegt, ga je het zelf geloven’ zei mijn moeder altijd. Ik weet eigenlijk niet of het een advies was of een waarschuwing, maar de imprint van ons brein zit inderdaad zo in elkaar. De imprints van onze hersenen worden gevormd door wat we aangeleerd krijgen in combinatie met wat we binnen het aangeleerde Ervaren. Zo vormt zich in de eerste 13 jaar van ons leven Bewustzijn in ons fysieke lichaam. Met ons fysieke lichaam als receptor voor het aansturen van processen. (In het IK BEN LICHT REIS werkboek staat hoe deze lagen fractaal worden opgebouwd en hoe gefragmenteerd wij daardoor Ervaren).
 
Zo zijn wij gevormd en omdat dit al duizenden jaren gaande is de mensheid het produkt geworden van wat ze over zichzelf is gaan denken.
Op een ander Bewuster level, onder de mensen die wel heel goed over het leven nadenken en daar mee bezig zijn, zeggen de meesten: Niemand weet hoe het Leven in elkaar zit, niemand weet wat God is. Zo’n statement verplicht iedereen tot onwetendheid. Ik weet het wel! En ik kan het je nu ook zó uitleggen en laten Ervaren.
Ik zie dat daarom heel anders. Iedereen is deels ALwetend. Als deel van God, ook nog een ander woord voor oertrilling of de hoogste Herztrilling die er is, 999 Herz, waar wij zelf uit bestaan, maar dan in een Aardse, tijdelijke gematerialiseerde vorm (de 432 Herz uitvoering), vertegenwoordigen wij allemaal een deel van God. We hebben allemaal een individuele tijdelijke Ervaring en een unieke expressie, maar de Energie, de Eenheid, de ElektroMagnetische substantie waar wij uit bestaan, de golflengte zeg maar waar vanuit wij kunnen Ervaren, is in iedereen hetzelfde en gedraagt zich in iedereen hetzelfde. We hebben dus allemaal een eigen sleutel, een eigen clue. Iedereen heeft een deel van het geheel. Is en vormt een deel van het geheel.
Als we al die delen bij elkaar leggen en op elkaar aansluiten, weet iedereen wat God is en wie wij Zijn. Zo vinden we de universele waarheid.
 
Ik geef hierbij de landkaart, dat is mijn taak en missie, anderen zorgen voor de invulling, de route en de bestemming. We hoeven ons maar af te stemmen op onze oertrilling en we weten wie we zijn en wat we te doen hebben.
Onze Yangkant is echt heel makkelijk te vinden. Licht is fijn, effortless, puur Bewustzijn en Focus, je hoeft alleen maar in te tappen. Yin, onze schaduwzijde, doet daarentegen behoorlijk moeilijk. Dat is de overgave en chaos-de seksuele Kundalini Energie- in onszelf. Als we die niet toelaten liggen we dwars en zeggen we Nee door oude kwetsuren, een getraumatiseerd karma, waardoor we conclusies zijn gaan trekken op basis van hoe we ons trauma Ervaren hebben, we houden onszelf in, terug, on hold en blokkeren als levensmodus. Door Yin zijn we afgescheiden geraakt van de Liefde die we Zijn.
 
Yin is de Vrouwelijke God in ons die we kwijt zijn geraakt en zijn gaan ontkennen. In onszelf. Dat is de strijd die nu in ons allemaal gaande is. Dat is de diepe oppervlakte in ons die nu boven komt en al het schijn uiterlijke zal vernietigen. In de overgang van afgescheidenheid naar Eenheid gaan we ervaren wie we werkelijk Zijn, onze complete Yin Yang zelf.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.