Zoek
Sluit dit zoekvak.

De angst om hier te zijn; Verslag van drie healingen

Gisteren gaf ik mijn eerste healing sessies in Bussum. Drie cliënten die totaal anders naar huis gingen dan dat ze kwamen, ze vertrokken in blijheid en ontspanning. “Er is een hele grote, te grote discrepantie tussen je zielsmissie-en potentieel en je mens-disaster’, zei ik tegen de eerste cliënt. Om er aan toe te voegen: ‘Sorry dat ik je een disaster noem, dat is niet zo aardig, maar om het verschil maar aan te geven’. Zegt ze: “Dat geeft niet, want zo noem ik mezelf altijd!”. Een paar minuten later voel ik dat ik wéér aan het uitlijnen ben, iets wat ik al een paar keer heb gedaan. Ik zeg: ”Er wordt heel hard gewerkt aan je alignment vandaag”, zegt ze: “Haha, alignment, dat woord hoorde ik steeds in mijn hoofd onderweg hier naar toe!” Heel mooi. Ik ben altijd heel dankbaar voor dat soort bevestigingen.
 
Uitlijnen is het samenvoegen van een rechte Energie lijn (want soms zijn ze gebroken, soms zijn ze uitgelubberd of scheef of zelfs ontbrekend) van allerlei energetische systemen die met en aan elkaar verbonden zijn.
In dit geval werd gewerkt aan ziel-mens uitlijning (iemand herverbinden met de ziel) . man-vrouw polariteiten uitlijning (balans tussen het mannelijke en vrouwelijke herstellen- en daarmee de poort open zetten naar de zielsliefde die haar zoekt!) kind-volwassene (verbinding met innerlijk kind in lichaam maken) haar spirituele (ontvangst)klieren zoals de thymus, hypothalamus en pijnappelklier met haar zielsmissie en haar zielspotentieel.
Er waren er nog veel meer en eigenlijk werd haar hele systeem uitgelijnd, omdat ze energetisch uit elkaar gevallen leek te zijn. Daarom ervoer zij zichzelf als ‘disaster’.
 
Wat me opviel bij alle drie cliënten was dat er geen energie door de benen en voeten stroomde. Cliënt 1 hoopte alles op in haar bovenlichaam met de vlucht naar boven, het spirituele, cliënt 2 had een ernstige chronische ziekte ontwikkeld en cliënt 3 voelde zich in haar oorspronkelijke creatieve baan volkomen gevangen in een dwingend ratrace protocol, die kon bijna niet meer ademen ook, ze zat tegen hyperventilatie aan. Tegen haar zei ik: ‘Goh, nou zeg, je bent nu nummer drie vandaag bij wie ik geen energie voel stromen in je benen en je voeten. Maar dan ook echt niet! Alsof jullie niet hier op aarde willen zijn’. “Goh, gek hè”, antwoordde ze.
 
Ik begrijp het. Is dat toeval? Voor mij niet. Het betekent dat dit zich als gemeenschappelijk thema in het collectief bevindt.
Wie niets van Energie weet zal het niets uitmaken of Energie nu wel of niet stroomt of waar, maar wie zich oefent in Energie waarneming, ziet dat waar de Energie niet stroomt er ziekte en uiteindelijk dood ontstaat. Als Energie niet door de benen stroomt, kan er ook geen Energie door de chakra’s stromen die zich daarboven in het lichaam bevinden.
Het lichaam moet daarop reageren. Compenseren. Dat doet het zoals hierboven: Ofwel door ophoping van de Energie in de vorm van overgewicht, ofwel door een ernstige ziekte, ofwel door een vervlakkend benauwd gevoel van hier niet op je plaats zijn.
Chakra’s zijn de Energiecentra waardoor Bewustzijn zichzelf kan Ervaren.
Als er geen Energie stroomt, ervaren alle Ervaringscentra zichzelf daarmee als ziek, Energieloos en nietig.
 
Op dit moment is de Aarde geen veilige plek. Maar Energetisch terugtrekken uit de benen is niet de oplossing. Gezondheid en vitaliteit begint met de Energie laten stromen in de voeten en benen. Dat kan door wandelen (het liefst op blote voeten in de natuur) fietsen, je benen strekken, springen en shaken (springen zonder van de vloer te komen met je enkels) . En intentioneel je chakra’s open te zetten voor het helende krachtveld van de Elektromagnetische krachtstroom.
Deze verbindt het Licht met de Aarde en vanuit de Aarde verbindt deze stroom jou met jouw Licht. Sacred Yoga Meditation is hier helemaal op gebaseerd.

Zodra je je Bewust verbindt met de Aardestroom ervaar je ontspanning en een vanzelfsprekend welkom gevoel van hier mogen zijn. Healing-of verlichting- geeft een heel ander soort sensatie als wat we vroeger ervoeren: Dat was vanuit de pijn heel veel Licht ervaren. Nu ervaren we vanuit ons Licht de oorspronkelijke pijn, waarmee we heel zijn. Dat is een essentieel ander gevoel dan vroeger, voelt minder sensationeel, want rauw, maar daardoor veel gegronder. Alsof je nooit meer omver te krijgen bent.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.