Zoek
Sluit dit zoekvak.

De afbraak van het oude, de opbouw van het nieuwe en dat tegelijkertijd

Vanuit Energie Bewust Zijn gezien zijn er twee processen gaande, die maken dat er een steeds grotere discrepantie aan het ontstaan is, een steeds groter wordend gat, een hiaat, tussen het oude en het nieuwe.
Tussen ongeheeld trauma en heelheid. Tussen wat het angstige hoofd denkt en het liefdevolle hart voelt. Tussen de geprogrammeerde mensen die zich steeds meer en beter aanpassen aan wat het systeem eist en de mensen die dat niet meer doen, omdat ze uit de matrix gebroken zijn en de weg van liefde, vrijheid en de natuur volgen.
 
Het ene proces is de afbraak van het oude en het andere proces is de opbouw van het nieuwe. 
Ze staan naast elkaar nu en zorgen voor spanningsvelden.
 
Er gaat een moment komen dat de elastieken gaan knappen van het te ver uit elkaar staan en hier en daar is dat enorm voelbaar en ook al aan het gebeuren. De meeste processen worden langzaam opgebouwd en gaan gestaag door, waarmee de vernietiging van het oude uiteindelijk definitief is.
 
Afbraak van het oude betekent: datgene wat onze menselijke evolutie niet meer dient, wordt uiteindelijk allemaal vernietigd. Alles wat niet in dienst staat van onze zielsontwikkeling en menselijk potentieel, verdwijnt uiteindelijk. Dit is een proces dat overigens 2160 jaar in totaal in beslag neemt. De eerste cyclus van twaalf waarin we als mensheid of liever gezegd als menselijk
 
Bewustzijnsveld onze balans terugvinden na een periode van 25.920 jaar verdichting, verzwaring en verstopping als gevolg van karmisch trauma. Na die eerste 2160 jaar staan al onze 12 chakra’s niet alleen open, maar zijn ze ook vrij in hun rotatie en is al ons karma en trauma geheeld. We zijn dan volledig uitgerust met 12 DNAstrengen die we één voor één allemaal gaan activeren, evenals de rest van onze nu nog ongebruikte 88% van onze hersencapaciteit. 
 
We zijn dan weer uitgerust met onze natuurlijke menselijke eigenschappen. Want voor jouw informatie: We hebben aangeleerd gekregen dat we als mensen technologisch geavanceerd zijn in deze Tijd, maar het tegendeel is het geval. 
We bevinden ons nu op het diepste dieptepunt qua menselijke evolutie. We zijn op z’n kleinst en onbewust in al z’n facetten. We zijn in volledige afgescheidenheid door de verlagingen in onze 12 energiecentra het besef totaal kwijt geraakt wie we werkelijk zijn.
 
Op z’n grootst dus qua maximaal potentieel, zijn we als mensen twaalf keer zo groot. We worden per cyclus steeds wat ouder en groter, tot we over 25.920 jaar reuzen zijn van 800 jaar. Godenmensen. Kosmonauten. In contact met andere planeten en species. We zijn dan reusachtige fluide antennes, uitgerust met vaardigheden met alles waar je ‘tele’ voor kan zetten. Alles waar we nu een apparaat, machine of beeldscherm voor nodig hebben, of zelfs iets als basaals als voeding, bevindt zich in werkelijkheid in ons zelf. Dat is ons eigen elektrisch vermogen dat zich ontwikkelt en dat we in de toekomst gaan gebruiken. Als we worden verhoogd in trilling en als ons DNA wordt geactiveerd. 
 
Vliegen en autorijden zijn niet advanced vergeleken bij tele transporteren. Sneller dan het Licht kunnen we ons bewegen door het hele universum. Dan pas zijn we geavanceerd als menselijk ras.
 
We zijn nu dus eigenlijk een onbewuste mierenhoop, vergeleken bij wie we over duizenden jaren zijn. Maar “Beam me up Scotty” wordt wel eerder de realiteit dan wij ons nu kunnen voorstellen. Het bevindt zich tenslotte al in ons Bewustzijn, ook al is het via Hollywood…
 
In de Oude Tijd zijn we opgevoed, geconditioneerd en geprogrammeerd met het idee dat we beperkt en gelimiteerd zijn als mensen. 
Dat is niet zo, zo zijn we geworden door heel veel trauma te ervaren. Door trauma verdicht onze Energie, worden we kleiner, krimpen we in. 
 
Door angst voor meer trauma worden we zo klein mogelijk in de programmatuur gehouden. De matrix.
Alle valse ideeën die we aangeleerd hebben gekregen alsof dat onze kernwaarden waren en onze menselijke capaciteit, worden nu onderuit gehaald. Dat betekent ook dat we in onszelf werk hebben te doen en te heroverwegen hebben wat echt belangrijk is.
 
Want volgens die normen en waarden gaan we in de toekomst leven. Oud trauma en karma opruimen is niet sexy, iets waar niemand zich op verheugt. 
 
Maar het vermogen onszelf te kunnen helen, zal steeds belangrijker worden, gewoonweg omdat er steeds meer trauma bij zal komen en er steeds meer oud trauma zichtbaar wordt en boven tafel komt. Het einde der Tijden betekent ook het einde van een lange tijd zwaarder worden trauma en karma. Het is het begin van een nieuwe, lange tijd, steeds lichter wordende, opbouw van ons potentieel.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.