Zoek
Sluit dit zoekvak.

Challengeblog slot

Gisteren hadden we een intake voor de IK BEN LICHT Reis met iemand die net aan onze maandelijkse Challenge heeft meegedaan. Onze ‘Find your own vibration’ challenge die we doen om de kanalen te zuiveren en focus en bewustzijn te vergroten, zetten we open voor buitenstaanders, zodat ze een maand lang doelgericht en praktisch het IK BEN LICHTVeld in zichzelf kunnen ervaren, wat al een transformatie op zich is. Blijkt maar weer eens, want we nemen altijd een video op met standaard vragen, die we na een jaar herhalen om te kunnen zien wat er getransformeerd is. Dat blijkt altijd veel meer te zijn dan van te voren wordt gedacht.
Vaak blijkt in het begin van de Reis dat mensen een gelimiteerde voorstelling hebben van wat er mogelijk is en dat er na een jaar veel meer en radicaler veranderd is dan dat ze van te voren dachten. In de intake vragen we wat de situatie is binnen alle chakra’s en wat er in die ervaringsgebieden getransformeerd wil worden.
 
Voor het eerste chakra, de trillingslaag van de fysieke realiteit, ofwel lichaam, gezondheid en vitaliteit, kon deze nieuwe IK BEN LICHT Reizigster niets verzinnen, ondanks dat ze daar heel goed haar best voor deed. ‘Je hebt toch wel iets wat kan verbeteren?’ vroeg ik. Ze is namelijk de zestig al gepasseerd. ‘Nou nee’, zei ze. ‘Eigenlijk niet.
 
Ik ben vijf kilo afgevallen, dat wilde ik graag, ik voel me fantastisch en de fijnste ontdekking van deze maand is dat ik helemaal niets nodig heb en dat ik me eigenlijk daardoor heel blij en vrij voel. Niets! Ik ben afgestemd op wat goed voor mij is, ik ga gewoon zo door en hoop dat het de rest van mijn leven zo blijft.’ Omdat ik altijd veel klachten en wensen gewend ben te horen, vooral in dit gebied, besefte ik niet meteen hoe bijzonder dit is, al na vier weken. Dat was mijn gelimiteerde voorstelling, dat ik niet wist dat een spectaculair resultaat het logisch gevolg is van wat er gebeurt als iemand ‘aan’ gaat. Gaat vibreren op de eigen, natuurlijke trilling.
 
De gelimiteerde voorstelling die zij nu nog heeft, is dat ze niet weet wat de impact van deze ‘volg je eigen vibratie’ levensstijl na twaalf maanden zal zijn op het gebied van basisveiligheid en bestaansrecht, de voedingsbodem van het eerste chakra. Als deze optimaal vibreert en ‘Aan’ blijft staan, gebeurt daar wat mee. Dan verandert het gevoel van basisveiligheid en bestaansrecht (ofwel het gevoel van onveiligheid, gevangen zitten ergens in en kleingehouden worden) en de programmering daarvan. Vanuit je eigen vibratie ben je in staat je eigen plek in te nemen in de wereld, je positie te kiezen, de status te claimen van jouw Gift en jouw Creatie te laten stromen. Dat is nogal wat.
 
Daar kan zij zich nu nog helemaal niets bij voorstellen. Maar als de voedingsbodem van het eerste chakra verandert van vulling naar vibratie, van niet levend naar levend, van ziek naar gezond en van passief naar gefocust en daadkrachtig, is een 180 graden transformatie een logisch gevolg. Geen wonder. Ik besef me na een maand deze challenge te hebben gedaan hoe ik tot nu toe zelf ook mijn gelimiteerde voorstelling heb gehad op wat er mogelijk is. Ik ben dankbaar voor wat er allemaal in mezelf weer is Aan gegaan, want het is nogal wat.
 
Vibreren in je eigen vibratie op de pijlers van het leven, doet leven. Je beseft pas als je vibreert hoe niet levend je bent als je niet vibreert. Je eigen vibratie kunnen leven gun ik iedereen.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.