Zoek
Sluit dit zoekvak.

Challengeblog 4: Vibratie voelen

"Graag wil ik het volgende met jullie delen, Vanmorgen werd ik wakker met migraine en besloot om in bed te blijven tot dat het over zou gaan maar later in de ochtend ben ik de lotus ademhaling oefening gaan doen en direct daar op volgend heb ik de Sacred Yoga sessie van dinsdag gedaan en daarna was mijn migraine geheel verdwenen en is mijn hoofd helder en dat terwijl normaal na migraine ik eigenlijk altijd nog een dag een "duf"hoofd heb .Geweldig om dit te ervaren . Woensdag tijdens de meeting kwam het al even ter sprake, het wel of niet meedoen aan de yoga maar na dit meegemaakt te hebben is er bij mij geen weerstand/excuses meer om niet mee te doen." Jan.
Jan is een man van in de zestig, die met onze ‘Find your own vibration’ Challenge meedoet samen met zijn vrouw, omdat zij het doet, zij beiden bij Karlijn sessies doen en hij gezondheidsproblemen heeft. Hij staat open voor verbeteringen en is bereid nieuwe dingen te leren, alleen vorige week woensdag, week 2 van de Challenge, gaf hij aan toch wel hele grote weerstand tegen de Sacred Yoga te hebben, daar had hij geen zin meer in. Ik vroeg hem of hij bereid was om nog één sessie te doen om te onderzoeken waar de weerstand over gaat. Dat was hij. De volgende dag schreef hij dit in de groep.
 
Gisteravond, op woensdag week 3, hadden we de opdracht: Vibraties vergelijken van 2 producten waarvan je vermoed dat het heel ongezond is en juist heel gezond. Door jezelf de juiste vragen te stellen, krijg je informatie over de vibratie. We kregen prachtige voorbeelden. Handgemaakte olijfolie uit Spanje en olijfolie uit de supermarkt. “Het was niet eens met elkaar te vergelijken’ zei de onderzoekster. “In de ene zat leven, warmte, vibratie, liefde, zon, in de andere scherpte, hardheid, snelheid, zielloosheid.”
Het 13 jarige zoontje van een andere deelneemster mocht met zijn moeder zijn favoriete chips van een groot merk voelen samen met een zak ambachtelijke biochips. Beiden industrieel dus per definitie niet zo heel hoog trillend.
Toch gooide hij de grote zak commerciële chips, zodra hij er zich op afstemde weg op de bank en riep: “Die zooi eet ik nooit meer”. Dat doet hij overigens wel zodra hij zich niet meer afstemt en slechter gaat eten, dan voel je dit niet meer. Dat is nou juist het probleem van al die vibratieverlagende voeding als down stapeling. Deze jongen krijgt nu al twee weken groene smoothies gevoerd, eet geen suiker en krijgt geen gif meer toegediend in welke vorm dan ook, maar alleen met liefde bereid voedsel en voelt daarom haarfijn aan wat wel en niet oké is.
 
Diezelfde Jan had geen voorbeeld van voedsel, maar zijn aandacht was wel gevallen op het verschil tussen twee bossen tulpen die hij toevallig had gekregen. Beiden uit de kas, dus net als de chips niet eens ideaal qua vibratie. Toch ook een significant verschil in energie.
Het ene bosje uit de supermarkt, op water versneld gekweekt, is volgens de obervator ‘aan het vechten om te overleven’. Ze zijn kleiner, slapper, zwakker, dunner en doorzichtiger. De andere bos, op aarde gekweekt, staat stevig, heeft een stevige uitstraling en zien er uit alsof ze nog wel een tijdje meegaan.
Dit is een prachtig voorbeeld van wat voeding doet, want dit gebeurt er ook met ons. Het is ook de reden waarom we Sacred Yoga Meditation doen, want we verbinden ons niet alleen met ons Licht, maar we verankeren ons zelf ook steeds weer in de aarde vanuit dat licht. Zo worden we net zo gezond en stevig als de oranje tulpen. Daarmee is de cirkel rond.
 
Dankbaar voor zoveel inspiratie.
❤

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.