Search
Close this search box.

Challenge blog 3: De bevrijding van het slaven Zelf.

Het is vast geen toeval dat er een insecten'gate' gaande is terwijl wij net de ‘Find your own vibration’ challenge aan het doen zijn. Deze challenge is geen voedingschallenge, alhoewel voeding wel ons voertuig is, samen met Sacred Yoga Meditation en wandelen in de natuur iedere dag. Er vanuit gaande dat we een Energieveld zijn dat vibreert, kunnen we alleen maar onze eigen vibratie leren kennen vanuit onze eigen oorspronkelijke vibratie. Dat klinkt misschien gek, maar het betekent dat als onze oorspronkelijke vibratie steeds beïnvloed wordt door allerlei omstandigheden en invloeden, we daar nooit bij komen en uiteindelijk onze oorspronkelijke vibratie verdwijnt.
Alles wat op Aarde leeft, heeft een frequentie, vibreert.
Alle planten en dieren en wij in oorsprong ook, trillen in 432 Herz, dat is de trilling van het Hoger Hart, ofwel onvoorwaardelijke Liefde. 432 Herz is de oertrilling van al wat leeft op Aarde. Ook baby’s en kleine kindertjes vibreren nog in die trilling, daarom kunnen we van baby’s en dieren onvoorwaardelijk houden. Ze zijn alleen maar Liefde en als we ons daar mee verbinden voelen wij ook weer dat we Liefde zijn.
Daarom is je verbinden aan de natuur zo belangrijk, omdat we in die trilling Eén worden met de natuur.
 
Vanuit het perspectief van Herzfrequenties vibreren wij mensen tussen chakra 1, in 174 Herz en chakra 7, 714 Herz. Onze intuïtie en helderwaarnemendheid bevindt zich in trilling tussen de 639 en 963 Herz. Bewustzijn, de Bron, God (m/v) is 999 Herz.
963 Herz is de hoogste trilling die wij als Bewustzijn in onszelf kunnen ervaren, chakra 9. Met chakra 6 als ingang, ons derde oog, verbonden aan onze pijnappelklier, zijn wij als mensen in staat om vanuit de frequentie 639 Herz naar 963 Herz te gaan.
Chakra 6 en chakra 9 hebben een zelfde soort trilling, dat zie je al aan de cijfers, ons Bewustzijn en chakrasysteem zijn fractaal opgebouwd.
De aarde vibreert tussen 174 Herz aan de oppervlakte en 1.74 Herz in het centrum.
 
Iets wat dood is, vibreert niet. Zodra iets levends, vibrerends kapot wordt gemaakt of afsterft, houdt het op met vibreren.
Hetzelfde geldt voor voeding. Alles wat gesneden en vermalen wordt, bewerkt is en wordt doordrenkt met chemicaliën, wat ook doodgemaakte vibratie is, want alle grondstoffen komen uiteindelijk van Aarde, gaat dood. Ook eten wat je in een magnetron stopt gaat dood. Ook de inductieplaat die ik heb in mijn nieuwe huis, zie ik in noodtempo alles wat leeft vernietigen in de pan. Dode voeding heeft geen enkele vibrationele waarde. Sterker nog, dat herkent ons lichaam niet als voedsel, ervaart ons lichaam als ballast en kost ons lichaam heel veel energie om te kunnen verwerken. Die energie is daarmee niet beschikbaar voor andere vitale processen zoals bijvoorbeeld herstel na shock, stress of trauma. Iets waar we voortdurend mee te maken hebben.
Farmaceutische medicatie is ook dood materiaal. Behalve dat wat in medicatie werkt, is er ook dat wat belast. Dat geldt niet alleen voor de lichamen die ze innemen, maar diezelfde lichamen scheiden dat ook uit. Toxische residuen zijn nooit afbreekbaar en blijven altijd in het water en belasten daarmee het hele milieu voor iedereen. Alles wat leeft wordt daarmee in vibratie naar beneden getrokken.
 
Onze oorspronkelijke 432 Herzfrequentie wordt voortdurend onderdrukt, verlaagd en vervormd door allerlei andere Herzfrequenties waar we aan worden blootgesteld.
Het betekent dat we voortdurend uit onze oorspronkelijke trilling worden gehaald en heel veel ruis op de lijn ervaren. Onze geluidsgolven vanuit de dragers, zoals radio’s, beeldschermen en instrumenten, zijn sinds 1950 op 440 Herz gezet zodat we eigenlijk permanent ‘uit het lood’ zijn, niet onszelf, niet verbonden met onze eigen trilling.
 
“Find your own vibration’ is een challenge om je eigen trilling weer te vinden, zodat je weet welke trillingen bij jou passen. Voeding is een ruimer begrip dan alleen eten en drinken. Het gaat om wat jou voedt en doet vibreren in het hele leven.
Alles waarvan we ons goed voelen heeft een hoge frequentie: Vibrerende voeding, emoties, gedachten, handelingen en contacten.
Daarom elimineren we wat laag vibreert en wat ons vult en voegen we toe wat hoog vibreert. Als we dit een paar weken doen voelen ons helder, licht en authentiek. Onszelf.
 
Terwijl wij bezig zijn met alles te elimineren uit onze voeding wat te laag vibreert: Chemische additieven, geraffineerde suiker en gemodificeerde tarwe zijn daarbij het ergst, komt er een nieuwe wet die grootschalig insecten als voedingsmiddel lanceert:
Massaal gekweekte insecten, in een grote fabriek gekweekt op viezigheid, zonder zuurstof of zonlicht. Gemalen toxiciteit, dat niet voldoet aan ‘Levend voedsel’ gewoonweg omdat het niet vibreert. Er wordt weer iets aan ons voedsel toegevoegd, na E-nummers, aspartaam en antibiotica, wat als sluipmoordenaar onze vitale functies gaat bedreigen.
 
Je eigen vibratie vinden is cruciaal in het leven en noodzakelijk in deze tijd als je jezelf überhaupt vibrerend (=levend) wil houden. Dat gaat niet zomaar, daar is inspanning voor nodig. En het Bewustzijn waarom je dit doet.
Maar de bevrijding is evenredig. Uiteindelijk leidt Energie Bewustzijn naar de totale bevrijding van het slaven zelf. Alles waaraan we verslaafd zijn geraakt en afhankelijk van zijn gemaakt, verdwijnt uit je leven als je kiest voor je eigen vibratie.
Ik gun iedereen meer Energie Bewustzijn. Het grootste voordeel is dat je altijd dat herkent wat niet vibreert, wat toxisch is. Wat er ook beweerd wordt over welk product dan ook of wie dan ook, als jij af kunt stemmen op je eigen vibratie en jouw Herzfrequenties niet verlaagd zijn blijf jij altijd in je eigen, oorspronkelijke trilling.
En alleen in je oorspronkelijke trilling voel je wie je werkelijk bent.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.