Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chakra ontwikkeling deel 3 De mythe van je trilling verhogen

Mensen denken vaak dat we onze ’trilling’ moeten verhogen om ons goed te voelen. Dit kan helemaal niet. We bestaan al uit de hoogste trillingen die er zijn. Wat we alleen niet in de gaten hebben, is dat we onszelf de hele dag door met van alles in trilling verlagen waardoor onze hoge trilling onderdrukt wordt. Als we al die dingen niet doen, schiet onze trilling omhoog. Dan lijkt het alsof je je trilling verhoogt, maar wat er eigenlijk gebeurt is dat de lage trilling, de zwaarte, de ruis op de lijn, de spanning, de kramp en het vasthouden van gestolde, verdichte Energie, ofwel die lage trilling, verdwijnt. Je voelt je daardoor beter, vrolijk, opgelucht en vrij.

Trilling, of vibratie is niets anders dan de Energie die door ons heen stroomt, de batterij elektromagnetische levenskracht die we dagelijks beschikbaar hebben om te kunnen leven.
Je trilling kan je voelen en benoemen. Als je een hoge, snelle trilling hebt, dan heb je letterlijk veel Energie en kan je alles aan, dan bruis je.
Als je een lage, langzame trilling hebt, heb je weinig Energie, dan voel je je moe of zelfs niet lekker. Als je steeds langzamer en lager gaat trillen, word je ziek, als je niet meer trilt ben je dood. Alles wat niet trilt, leeft niet. Je zou dus kunnen zeggen dat trilling equivalent voor Leven is. En dat Leven een ander woord voor Energie is.

Trillingen zijn meetbaar in Herzfrequenties; De Bronfrequentie is 9999999999 etc Herz
(oneindig), hoger is niet mogelijk. De frequentie van de Aarde is 1, 74 Herz.
Ons chakrasysteem bevindt zich tussen de 111 en 963 Herz, Deze frequenties zijn precies hetzelfde opgebouwd als de kleuren van de regenboog, de noten van de muziek en de golven in onze hersenen, die Bewustzijn omzetten in een fysieke ervaring. Hoe lager de trilling, hoe verdichter en verdikter de materie en daarmee lager en zwaarder de ervaring. Dat betekent dat we vanuit ons eerste chakra, die 174 Herz trilt, een fysieke ervaring hebben, namelijk die van uit het lichaam en alles wat met ons lichaam te maken heeft, de basisveiligheid en het bestaansrecht van het lichaam.

Chakra 1, 174 Herz, vibreert de kleur rood, heeft de frequentie van het element Aarde
Chakra 2, 285 Herz, vibreert de kleur oranje, heeft de frequentie van het element Water
Chakra 3, 369 Herz, vibreert de kleur geel, heeft de frequentie van het element Vuur Chakra 4 417 Herz, vibreert de kleur groen, heeft de frequentie van het element
Lucht
Chakra 5, 528 Herz, vibreert de kleur blauw, heeft de frequentie van het element Spirit
Chakra 6, 639 Herz, vibreert de kleur indigo blauw/zilver, heeft de frequentie van de Divine feminine
Chakra 7, 741 Herz, vibreert de kleur roze/goud, heeft de frequentie van de Divine masculine

Dit is onze eigen ‘hoge’, oorspronkelijke authentieke trilling:
Vanuit de frequentie in chakra 1 ervaren we onszelf vanuit ons lichaam
Vanuit de frequentie in chakra 2 ervaren we onszelf vanuit ons gevoel
Vanuit de frequentie in chakra 3 ervaren we onszelf vanuit ons karakter
Vanuit de frequentie in chakra 4 ervaren we onszelf vanuit ons hart
Vanuit de frequentie in chakra 5 ervaren we onszelf vanuit onze ziel
Vanuit de frequentie in chakra 6 ervaren we onszelf vanuit de Divine feminine
Vanuit de frequentie in chakra 7 ervaren we onszelf vanuit de Divine masculine

De ervaring die we hebben wordt bepaald door het verlagen en vertragen en het verhogen en versnellen van ons trillingsveld als geheel. Omdat alle chakra’s aan elkaar zijn gekoppeld, heeft een verlaging of verhogen van trilling in één chakra altijd tot gevolg dat de andere chakra’s ook verlagen of verhogen. Zo wordt onze ervaring als geheel bepaald.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.