Blog

Vrijheid

Plato’s grot is het verhaal van mensen die zich zo lang in een donkere grot bevinden en daar overleven dat ze op een gegeven moment niet meer beter weten dan dat hun realiteit een donkere grot is. Op een gegeven dag gaan een paar avonturiers op stap en ontdekken een uitgang en daarmee een zonnige vrije buitenwereld. Vrijheid!

Read More »

De transitie van de Aarde en onze Transformatie daardoor als mens

De transitie van de Aarde, oftewel the Great Awakening, is voelbaar in volle gang. Het is de overgang van een verduisterd onbewust tijdperk van 25.920 jaar naar een verlicht Bewust tijdperk van 25.920 jaar.
Deze overgang heeft in 2012 (officiële einde Mayakalender) of in 2021 plaatsgevonden (het niet officiële einde van de Mayakalender. Astrologisch gezien een logischer constellatie) en zal tenminste nog t/m 2024 een enorme ontwrichting tot gevolg hebben in deze eerste collectieve Bewustzijns-shift.

Read More »

Solfeggio Frequencies

Ancient Solfeggio Frequencies zijn een bepaalde reeks geluidsfrequenties 396, 417, 528, 639, 741, 852 Hz, afgeleid van een numerologisch systeem van familienummergroepen. Namelijk: 3-6-9 en 1-2-4-8-7-5
Dat is eigenlijk de celdeling teruggebracht tot one digits. 1-2-4-8-16 (1+6=7) en 32. (3+2=5)

Read More »

De trilling van de Godenmens

Voor gevorderde yogini’s zijn de yogahoudingen in Sacred Yoga niet heel uitdagend. Echter, de nadruk ligt op de flow van de adem, door je chakra’s heen, gefaciliteerd door de houding.

Read More »

De verschillen tussen de oude tijd en Nieuwe Tijd

Deze week vroeg een deelnemer uit het 12 Stappen Transformatie programma (dat trouwens ook sinds deze week de ‘IK BEN LICHT REIS’ heet!) waarom het noodzakelijk was dat ik hen leerde over het Nieuwe Tijds Chakra systeem. Dat is namelijk best complexe materie, gebaseerd op de heilige geometrie van getallen.
Dat bracht me op het idee om eens op een rijtje te zetten wat de verschillen zijn tussen de oude en de Nieuwe Tijd, waar deze historisch unieke overgang over gaat.
En waar dus, onze eigen individuele Transformatie over gaat!

Read More »

De healing van de Narcist en de Co-depender

Over de narcist en co-dependerdynamiek wordt gelukkig steeds meer geschreven en daardoor ook steeds meer duidelijk hoe het als collectieve ‘wounding’in ons zit. Iedereen heeft wel in meerdere of mindere mate te maken met de narcist en co-dependerdynamiek. Zowel narcisme als co-dependency zitten in ons allemaal, gewoonweg omdat we er als collectief mee en door opgevoed worden.
In dit artikel wil ik voor de verandering eens de gemene deler tussen de narcist en de co-depender benadrukken. Het is ten slotte dezelfde medaille waar deze twee kanten zich op bevinden. Hoe ziet die medaille eruit? Wat hebben de de narcist en de co-depender gemeen?
De narcist en co-depender zijn ‘coping’ ofwel gedragsmechanismen waardoor vitale delen in onszelf steeds meer afsterven naarmate we sterker moeten overleven.

Read More »

Bevestiging vanuit verbinding

Eén van de grootste verlangens die we als mens hebben is om bevestigd te worden in wie we zijn. Daar hebben we een buitenwereld voor nodig. Een reflectie, zodat we onszelf kunnen ervaren binnen een gegeven kader. Want juist het gegeven kader bepaalt de ervaring. Tussen links en rechts. En onder en boven. Tussen negatief en positief, plus en min, mannelijk en vrouwelijk, koud en warm.
Zonder die kaders is de ervaring betekenisloos.

Read More »

Je innerlijke antenne goed afstemmen nu!

Deze volle maan van maart brengt een hele intense energie met zich mee, die krachtige veranderingen in werking gaat zetten. Of je het nu wilt of niet en of je het je nu Bewust bent of niet. We zitten op aarde in een collectief proces en dit is een Tijd van ontwrichtende chaos waar niemand persoonlijk aan ontkomt.

Read More »

Je stem laten horen en zichtbaar zijn

Deze week, maar ook de weken daarvoor al en nog vele weken langer zal het nu gaan over onze stem geven aan en daar zichtbaarheid aan geven.
Wat mag wel stem hebben en niet? Wat mag wel zichtbaar zijn en niet?
Waar staan wij voor?

Read More »

Waar ben jij?

Eén van de grootste verschillen tussen de Oude Tijd en de Nieuwe Tijd is de verschuiving vanuit de egoperceptie (EGO= Emoties/Gedachten/Overtuigingen)naar de ervaring vanuit Eenheidsbewustzijn.
In de Oude Tijd ervaren we de wereld vanuit ik EN jij.

Read More »
Book een gratis gesprek met Tuffie voor meer informatie