Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bewustzijnsveld op de Aarde

Wat de grote transitie van de Aarde is en wat dit voor ons als mensen inhoudt, zijn niet zich veel mensen bewust. Zelfs niet veel ‘bewuste’ mensen. 
Op 21 december 2020 maakte het menselijk Bewustzijnsveld op de Aarde een volle draai van 180 graden. Iets wat maar 1x in de 25.920 jaar voorkomt en op macroniveau steeds volgens hetzelfde principe geschiedt: Van dag naar nacht, van nacht naar dag, net zoals we dit proces van 2 x 12= 24 uur op microniveau kennen.
We kwamen uit 25.920 jaar nacht, een cyclus van 12 x 2190 jaar, een 3Dimensionale realiteit. We zijn nu in de dag, een 13 Dimensionale realiteit, ook een cyclus van 12 x 2190 jaar.
Vanuit 3D leven we vanuit ons lagere chakrarealiteit, vanuit de onbewuste negatieve magnetische polariteiten in ons veld, waardoor we lijden in tekort en slachtofferschap en gevangen zitten in patronen en limiterende conditioneringen.
Vanuit 13D leven we vanuit ons hogere chakrarealiteit, vanuit de Bewuste positieve elektrische polariteiten in ons veld, waardoor we leven in overvloed en vanuit Creatiekracht.
Dit betekent dat niet iets of een beetje is veranderd, maar ALLES!
Zoals de Aarde zichtbaar wordt als de nacht oplost in dag, is nu de hele anatomie van het menselijk Bewustzijnsveld zichtbaar geworden. Ons hele Energiesysteem. Daarmee zal ook steeds duidelijker worden wie wij zijn binnen het hele universum.
Alle mensen op Aarde maken nu dezelfde transitie door, omdat dit het gevolg is van de kanteling van het trillingsveld van de Aarde en het daarop bewegend het menselijk Bewustzijnsveld. Hoe Bewust dit ervaren wordt, is afhankelijk van hoeveel karma er nog onopgelost is. Trauma verblindt. Door onze 3Dpijn, ons leed en ons karma nu onder ogen te zien, onszelf te helen en als heel te zien krijgen we steeds meer verbinding met ons Lichtveld. Dat wie wij werkelijk zijn,
In deze transitietijd, waarvan de eerste cyclus van 12, 2190 jaar duurt, maken we de draai naar een heel nieuw menselijk lichaam en Energiesysteem, gekoppeld aan ons stijgende Bewustzijn. Met andere woorden:
Hoe Bewuster we worden van wie en wat we zijn, hoe meer ons menselijk lichaam en leven verandert.
Hoe meer wij als mensheid ascenderen, hoe meer fluide en Energetischer we worden en hoe minder we aan de materie verbonden zijn en steeds meer aan de kosmos. 
Daarom eindigen we over 25.920 jaar in Atlantis, na 11 cycli van 2190 jaar, als Godenmensen!
Ons 7 Chakrasysteem is een mooi voorbeeld van de afgescheidenheid zoals we die aangeleerd hebben gekregen vanuit 3D.
Chakra 1 is van daaruit de wortel en Chakra 7 de kruin. Dit systeem laat een mens zien die ontkoppeld is van Aarde en Kosmos en daarmee de bron en ons Bewustzijn gaat niet verder dan dat. 
Het 13 dimensionaal Chakrasysteem, dat tot min en plus 9 gaat, verbindt ons zowel met de bron van de moeder, als vader polariteit, zowel Aarde als kosmos.

Bewust van ons 13 Dimensionale Chakrasysteem zijn we:

  1. Verbonden met de Bron. We zijn Eén en deel van het geheel.
  2. In balans. Iedere chakra heeft een positief en negatief geladen deel
    ofwel een gestructureerde  (mannelijke) of niet gestructureerde (vrouwelijke) component.
  3. Los van alle oude 3D conditioneringen, we zijn pure Creatie-en Levenskracht
  4. Puur potentieel, verlost van karma
  5. Transparant, eerlijk en we worden gestuurd en gedreven door zuivere intenties (ipv agenda, controle of programma)
Sinds de Leeuwenpoort op 8 augustus is open gegaan is veel 3D belemmering verdwenen en is de Aarde klaar voor de grote transformatie van het menselijk Bewustzijnsveld. Dat betekent dat dit eerder nog niet mogelijk was. Als we onszelf kunnen zien als het complete Energiesysteem dat we zijn en we zijn in staat onze Energie helemaal te laten stromen positief (m) en negatief (v) zijn we verlicht en Eén met de verlichte Aarde. Dan het is dag voor iedereen.
Daarmee is de transitie klaar en wordt er alleen nog maar karmaloos potentieel opgebouwd. Dat betekent dat mensen alleen nog maar vanuit hun Creatiekracht en Levensvreugde leven.
Er zijn vroege vogels, die er nu helemaal doorheen gaan, er zijn mensen die er deels doorheen gaan omdat ze hun ‘veiligheden en zekerheden’ niet durven loslaten en er zijn mensen die in 3D blijven. Die realiteit, de realiteit van de 7 afgescheiden chakra’s, is binnen 2190 jaar helemaal weg.

Veel mensen in dit stadium zijn nog niet bereid volledig te transformeren.
Ze willen wel veel dingen anders in hun leven en vooral in de wereld, maar zijn niet bereid daarvoor hun zekerheden  en veiligheden op te geven. die zijn opgebouwd uit onverwerkt trauma en de ontkenning daarvan. Alles wat gebaseerd is op angst en wordt aangetrild door alles wat zich nog in 3D bevindt, heeft Tijd nodig.
Iedereen heeft een eigen tempo en een eigen weg te gaan. Er is geen goed of slecht. Het is wat het is. Healing begint met acceptatie van wat is.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.