Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bewustzijnsevolutie deel 2

De Grote Omkering in 2012

In 2012 verscheen er een tweede chakra systeem in ons Bewustzijn. Ik zag dat ons chakrasysteem ‘omgekeerd’ was en naast het oude functioneerde. Alsof er eentje aan het afbouwen was en de andere aan het opbouwen. Dit beeld gaf duidelijk aan dat er een polarisatie gaande was en dat ons leven letterlijk op z’n kop zou komen te staan. Op dat moment hadden we echter de zeven chakra’s in ons Bewustzijn en bestond de omdraaing uit:
7-1 
6-2 
5-3 
4-4 
3-5 
2-6 
1-7 
 
Dat betekent kort geinterpreteerd: 
 
1-7 Van lichamelijke overleving naar Goddelijke leiding 
2-6 Van emotionele overleving en voortplanting naar intuïtie en heilige seksualiteit 
3-5 Van ego-drive naar ziels-drive 
4-4 Van persoonlijk hart naar hoger hart 
5-3 Van geheimen naar transparante waarheid 
6-2 Van onwetendheid naar de blauwdruk van creatie 
7-1 Van religie naar innerlijke God (M/V) 
 
 
In 2019, na het schrijven van mijn boek en bij het maken van de illustraties, bleek dat er zoveel informatie was bijgekomen dat het oude systeem niet meer klopte. 
Mooi om te zien is dat er overal ter wereld mensen nu 9 chakra’s waarnemen. 
Zo ziet de transitie van de oude tijd naar de Nieuwe Tijd er energetisch uit. 
Wat deze illustratie goed laat zien, is hoe de perceptie van Bewustzijn verschuift van een lagere chakra realiteit naar een Hogere chakra realiteit. 
Ofwel, hoe we door de kanteling verschuiven van een trilling die ons in een lichaam-emoties-ego realiteit ‘gevangen’ houdt, naar een Hoger 
trillingsveld waarin we onszelf ervaren als een bron van Licht en Liefde, een geïncarneerde ziel in een menselijk lichaam op Aarde. 
Ons Chakrasysteem gezien vanuit Heelheid 
 
De ont/afwikkeling die Bewustzijn nu doormaakt, is dat we ontdekken dat alle chakra’s niet alleen energiecentra, maar vooral ervaringswerelden zijn. Ervaringswerelden bestaan uit Herzfrequenties, die worden verhoogd en verlaagd in trilling door de beweging die we maken. 
De Lichtcyclus van 25.920 jaar die we sinds 2012 zijn ingegaan, verbindt ons met de verticale polariteiten die we voorheen nooit hebben kunnen waarnemen. Tegelijkertijd wordt onze horizontale perceptie zo uitgerekt dat we het duale overstijgen. Als twee uiteinden van een lijn samenkomen, vormen ze een gesloten cirkel. 
 
Ten eerste strekt Bewustzijn zich helemaal uit naar de diepste Aardse donkere celkern tot aan de Lichtste Hoogste frequentie mogelijk. We zijn in staat om de Goddelijke Moeder en Goddelijke Vader in onszelf te ervaren, chakra +9 en -9, waardoor we een enorme stretch maken in onze ‘zo boven zo beneden’ ervaring. Het betekent praktisch gezien dat we de hoogste en laagste trilling in onszelf kunnen internaliseren en incorporeren en God niet meer ervaren als een extern mannelijk ‘iets’ buiten ons, maar ervaren als onze meest vrouwelijke en mannelijke Goddelijke trilling in onszelf. De trilling waar we uit bestaan, vanuit volledig eeuwig Bewustzijn. 
Zo ervaren we dat we ‘yin-yang’ zijn, een voortdurend spanningsveld in expansie en contractie, een spel tussen plus (mannelijke) en min (vrouwelijke) polariteiten. 
Ten tweede ervaren we hieraan gekoppeld de eerste trilling daaronder, de op één na hoogste trilling, de Tijdelijke trilling van het Christus Licht. Omdat deze in deze trilling niet afgescheiden is, is deze complementair equivalent aan de Magdalena trilling, de seksuele Creatieve Kundalini Kracht. 

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.