Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bevestiging vanuit verbinding

Eén van de grootste verlangens die we als mens hebben is om bevestigd te worden in wie we zijn. Daar hebben we een buitenwereld voor nodig. Een reflectie, zodat we onszelf kunnen ervaren binnen een gegeven kader. Want juist het gegeven kader bepaalt de ervaring. Tussen links en rechts. En onder en boven. Tussen negatief en positief, plus en min, mannelijk en vrouwelijk, koud en warm. Zonder die kaders is de ervaring betekenisloos.
Voor het boek dat ik in 2020 heb geschreven “De Nieuwe Tijd: Het Transformatieboek”heb ik een uitgever gezocht, zodat het gepubliceerd kan worden. Want heb ik aan aan al die doorgekomen wijsheid als daar geen publiek voor is?
Eergisteren kreeg ik een enorm cadeau. Qua bevestiging. Een dag met een gouden randje. Ik had een auteursdag bij mijn uitgeverij Aurora-concepts.com, de nieuwetijdsuitgeverij van Donata van der Rassel. 
Het was heerlijk om me in een groep vrouwen te bevinden die net als ik, vanuit een missie en bijna allemaal vanuit een ‘download’ een boek geschreven hebben. 
En, toeval bestaat niet. Toen we voor elkaar ons proces beschreven van het afgelopen jaar, bleken we allemaal in eenzelfde soort moeras te hebben gezeten.
Ook de schrijfsters die in ‘21 al met hun boek uit waren gekomen. Zij hadden last van een ferme dreun nadat ze euforisch dachten een nieuwe start te hebben gemaakt. Zo ook de uitgeefster met haar nieuwe bedrijf, die met hachelijke Corona avonturen te maken had en daardoor zelf maandenlang uit de running was. Het was bij mij ook de bedoeling dat mijn boek vorig jaar al uit zou komen, maar dat lukte steeds maar niet, omdat ik mezelf dus in een moeras leek te bevinden. Ik kwam er gewoon niet meer in, in mijn teruggekomen edit.

Ik ben het afgelopen jaar vaak meegenomen door de zware trillingen van de buitenwereld en de tweedeling die dat met zich meebrengt. Ik wilde altijd al de wereld redden, daar ben ik voor gekomen op Aarde, maar dit jaar kwam ik er ervaringsgewijs pas achter hoe we dat gaan doen. 
Hoe dat eruit gaat zien. Hoe dat voelt.
Niet door te reageren op de actualiteiten die door radio en tv als propaganda wordt uitgespuugd, waardoor mensen zich als ambassadeurs van die berichtgeving op iedereen gaan schelden die anders denkt of vragen stelt.
Wel door ons vanuit het hart te verbinden met elkaar en vanuit die verbinding steeds weer dezelfde boodschap uit te blijven dragen. 
Als een steeds groter wordende olievlek.
Als we het hebben over bevestiging willen krijgen, speelde voor mij het afgelopen jaar hier een op een negatieve manier bevestiging zoeken in mee. Als ik word aangevallen, of me aangevallen voel, ga ik mezelf of waar ik voor sta uit proberen te leggen, waardoor ik nog harder onderuit gehaald word. En wat heb ik een agressie over me heen gekregen. Een paar weken geleden schreef iemand me nog dat ie medelijden had met mijn omgeving en dat ik als totaal ontspoorde monddood gemaakt moest worden en opgesloten, omdat ik extreem rechts populistisch ben en daarmee staatsgevaarlijk. Brandstapel anno nu.
Als we weten dat deze Tijd een overgang is van donker naar Licht, dan gaan de Lichtwezens, de pioniers, als eerste door de bottleneck heen. Alles wordt namelijk getransformeerd van donker naar Licht, in iedereen.
Het Licht dat wordt uitgestraald, schijnt op de duistere delen van de ander. Die ziet in het Lichtbaken zijn eigen trauma en onbewustzijn en projecteert dat knalhard terug. Liever niets weten dan onder ogen zien wat er aan zichzelf schort en schuurt.
In de Oude Tijd, waarin de mannelijke aspecten domineren, uitten de vrouwelijke aspecten (Overgave en Chaos/Kundalini Energie) zich in onderdanigheid en waardeloosheid (co-dependerschap)
In de Nieuwe Tijd, zijn het deze vrouwelijke aspecten in onze Energie die steeds sterker zullen gaan domineren.
En het zijn daarom die aspecten die nu, in deze Tijd, vanuit het oude, de meeste weerstand opwekken. 
Maar het is de zachte kracht, die zegeviert.

Als mensheid gaan we leven vanuit het hart, vanuit Eenheidsbewustzijn, vanuit het intuïtieve, het zorgzame, ontvankelijke en natuurlijke. 
Alles wat vrouwelijk is en waar het vrouwelijke voor staat. Ook vrouwelijk is het verbindende. Het zijn de vrouwen die samenkomen, die met elkaar verbinden en zo gezamenlijk steeds weer een nieuw draagvlak creëren. Alles geboren kunnen laten worden.
Mijn bevestiging vrijdag kreeg ik zowel individueel als collectief. Individueel omdat Donata over mijn boek tegen de andere auteurs zei: ‘Alles klopt, het is waar’. Het is voor mij superbelangrijk dat zij dit zo voelt. Er zo op resoneert. En heel fijn dat dat door haar zo naar buiten werd gebracht. Die bevestiging had ik nodig.
Collectief omdat ik zag dat de processen en de boeken van de andere vrouwen hier ook over gaan. Ze gaan door precies dezelfde trillingen heen. Zelfs letterlijk! Danielle heeft net als ik een bekende moeder en daardoor dezelfde issues met een eigen identiteit hebben, MarieLotte heeft net als ik haar boek in één zucht in 5 maanden achter elkaar geschreven, Manon is net als ik als de dorpsgek onderuit gehaald op haar magische authenticiteit, Hermelijn voelt zich enorm kwetsbaar door de naaktheid die er is, nu alles is opgeschreven. Er zijn letterlijk overlaps, prachtige synchroniciteiten. En dat is misschien wel het mooiste gevoel. We zijn niet alleen in deze missie.
We hebben elkaar!
Als je al bent met een groep (vrouwen) als collectiefje, verbindt dan nu jullie zielsmissies met elkaar, wetende dat er feitelijk maar één missie is.
Het is nu de Tijd ervoor, want in je eentje blijf je als individu tegen de negatieve krachtstroom in zwemmen. 
Samen vorm je een eigen nieuwe positieve krachtstroom. Vanuit deze Energie zal deze ‘flow’ steeds groter worden en meer van hetzelfde aantrekken. Moeiteloos! Dat is de beste bevestiging die we onszelf en elkaar nu kunnen geven.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.