Search
Close this search box.

Bericht voor coaches en therapeuten

Ben jij coach of therapeut en heb jij steeds vaker het gevoel dat je wat je aan het doen bent met je cliënten niet meer klopt of niet meer werkt? Dat je zelf te hard aan het werken bent?

Dat je er eigenlijk minder zin in hebt? Dat je minder gemotiveerd bent?
Heb jij het gevoel dat je steeds in hetzelfde kringetje terecht komt met je cliënten?

Dat ze niets aannemen van wat jij zegt of dat ze juist wel steeds braaf jouw advies aannemen maar er vervolgens nooit iets mee doen? Heb je het gevoel dat je je cliënten steeds moeilijker kan bereiken omdat de complexiteit of het trauma te groot is waardoor je niet weet waar je moet beginnen of waar je ook begint, dat het onbegonnen werk lijkt waar je mee bezig bent?

Als je dit allemaal bij jezelf begint waar te nemen, dan ben je er klaar voor om NieuweTijds Coach te worden.
De transitie naar de Nieuwe Tijd is een gegeven dat we als coaches en therapeuten niet kunnen negeren, omdat de grote verandering op Aarde, ook een aantal grote en cruciale veranderingen in onszelf (hebben) doen plaatsvinden. Deze zijn de meeste mensen zich niet

Bewust en jij als coach zelf waarschijnlijk ook niet. Daarom loop je daar nu op vast.

Als we de NieuweTijdsswitch niet Bewust zijn in onszelf, maar deze blijven negeren en dan vooral de implicaties en consequenties ervan, dan zal je altijd met je cliënten in hetzelfde kringetje blijven ronddraaien. Want dat wat je geleerd hebt werkt niet meer.
De transitie van de Oude Tijd naar de Nieuwe Tijd, een kanteling van een Tijdsperiode van 25.920 jaar, wat een zelfde soort transitie is als van de nacht naar de dag, van donker naar Licht, van Onbewust of slapend, naar Bewust of ontwaakt, is daarmee ook een verschuiving van het afgescheiden hoofd naar het verbonden hart. Van het mannelijke intellect naar het vrouwelijke gevoelige. Van rationele controle naar gevoelsintuïtie. Van duaal Bewustzijn naar EenheidsBewustzijn. Van opbouw van menstrauma naar zielspotentieel.
Eén van de grootste veranderingen die je in je coachings-en therapiepraktijk meemaakt of je je dat nu bewust bent of niet, is dat door de verschuiving naar Eenheidsbewustzijn er geen verschil meer is tussen jou en je cliënt. Dat betekent dat jouw cliënt niets meer bij jou kan komen halen. Er is geen autoriteitsverschil meer tussen jou en je cliënt, waarin jij de autoriteit bent die jouw cliënt kan helpen met behandelingen of kan vertellen hoe het zit, nee, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje binnen deze grote Transitie en het enige wat jij kan doen met meer ervaring, skills en Bewustzijn, dus jouw positie, is iemand zijn of haar potentieel spiegelen en daar waar iemand zichzelf uit het potentieel haalt, dus in de overleving zit. Transformatie is een totaal gelijkwaardig proces.
Vanuit de oude TijdEnergiedynamiek komt een cliënt met een hulpvraag en verwacht dat jij het probleem, al dan niet samen met zichzelf oplost. Bij de dokter is dat een diagnose en een medicijn, bij de therapeut is dat een anamnese en een therapie, bij de coach is dat coaching. Vanuit de Nieuwe Tijd zijn we de Bron zelf, het Licht en daarmee een magisch werkend Zelfgenezende Creatiekracht. Onze gedachten bepalen de realiteit. Alles wat we weggeven aan de ander, opdat deze het van buiten af aan ons zou kunnen geven, is een illusie. Er is alleen maar de LichtBron die zichzelf kan spiegelen in alle Creatie die het zelf is. We spiegelen dus het potentieel, steeds weer. En vanuit het potentieel lossen we onze karmische thema’s, het trauma waar we nog last van hebben en wat ons dwars zit, op. Dat doen we heel simpel door er mee te zijn. Door te voelen wat er in ons is. Door te benoemen wat er in ons is.
Hoe meer trauma iemand persoonlijk heelt, hoe meer trauma in het collectieve veld wordt geheeld.
Hoe groter het veld is waarin trauma wordt geheeld, hoe groter de kracht en de stroom van de Creatie wordt. In de switch van mensillusie naar Zielservaring worden processen steeds lichter en steeds makkelijker, als je bereid bent je donkere stukken en het pijnlijke en onaangename onder ogen te komen. De schaamte voor het Zelf, verpakt in een geïdealiseerd zelf, de pijn en vernedering van de collectieve ‘wounded feminine’, de vrouwelijke component van Energie;. Het zit in ons allemaal.
Als Nieuwe Tijds Coach ben je vooral een Energetisch Anker voor wat wil ontwaken in jouw cliënt en dat is vooral gericht op jouw behoeften en niet zozeer op die van jouw cliënt. Als Nieuwe Tijds Coach gebruik je je eigen gereedschap, achtergrond en Ervaring, om daarmee je cliënt te kunnen laten over stappen naar de realiteit van vibratie, trilling en frequentie. Als jij afgestemd bent, dient zich altijd vanuit het hoogste goed aan wat nodig is in jouw sessie. Dat is de reden dat jouw ontspanning en behoeftes voorop staan. Wat heb jij nodig om jouw cliënt het beste van jezelf te kunnen geven?
Alles in de NIeuwe Tijd is 180 graden anders dan we gewend waren vanuit de oude Tijd, dus wen er maar alvast aan. Hoe eerder je Bewust bent, des te sneller leef je vanuit je ziels-verlangen en potentieel. En je cliënten ook.
Als je interesse hebt in Nieuwe Tijds coaching, mail me dan! info@tuffie.tv.

Laat je mening achter!

Volg Tuffie.TV

TUFFIE’S INSPIRATIEMAIL ONTVANGEN?

Ontvang wekelijks een mail met inspiratie uit de Nieuwe Tijd en reflectie vanuit Energie en Bewustzijn en profiteer van het gratis bekijken van de video’s uit de Premium Content.